Здравей Гост

Хирон в синастрията

• 17 Отговора
  • 9753 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Хирон в синастрията
« -: Февруари 24, 2012, 04:41:45 pm »
Иска ми се да разгледаме този астероид в синастрията... :).
Бихте ли погледнали картите Ви с връзки при които Хирон е аспектиран към светилата преди всичко...,а и не само.
Можем да онагледим с примери.... ;)

Re: Хирон в синастрията
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2012, 06:30:35 pm »
В синастрията с мъжа ми моят Хирон е в съвпад с Луната му.Незнам как точно ни се отразява,но със сигурност влиянието е голямо и то повече върху него. http://www.astroseer.net/forum/Smileys/perfect_smileys/tongue.gif
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2012, 08:45:48 pm »
 Eто още една карта .  Хирон в тригон с Луната на партньора. Обаче има съвпад на Хирон на единия с Хирон на другия. Много шарено проявление. От всичко е имало .И още нещо мисля, че този тригон започна най-вече да действа след като нещата приключиха юридически /по Юпитер/.Луната на партньора стана много по загрижена :)

Може пък аспектите на светилата с Хирон да се проявявят след като се отработят аспектите на светилата с другите планети /до Юпитер/ в една връзка. ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2012, 10:26:58 am »
Ето още един Хирон ... имаше  много огън , много любов , много болка ...  абе от абсолютно  всичко по много ... :(  -  но  май  нещата  в  момента вървят към раздяла след 5 години  заедно - незнам ... ??? чакам да видим, какво  ще  се  случи
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 10:28:45 am от Vladi »

« Отговор #4 -: Февруари 27, 2012, 12:45:45 pm »
Моя Луна съвпад с негов Хирон. :)
Тук, струва ми се, най-точното обяснение би било - моите чувства, изказани на глас, го нараняват. Не любовните такива, а по принцип... /Луната е в Овен/.

« Отговор #5 -: Март 01, 2012, 10:53:13 am »
Негов Хирон, съвпад с Луна (1дом), съвпадат с моя СЛВ(11д), секстил с моя ЛУна, Марс и АСЦ. Моят Хирон, в Телец прави тригон с неговите Марс, Венера в Козирог и Юпитер в Дева.

*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
« Отговор #6 -: Април 03, 2012, 12:53:57 am »
Здравейте!Съвсем начинаеща съм в астрологията и имам нужда от вашата помощ за тълкуването на синастрията ми с човека до мен.Виждам,че има някой благоприятни аспекти(Слънце тригон Луна ;Слънце тригон Марс;Луна съвпад с Марс;Луна тригон Меркурий),но има и някой доста неприятни-Меркурий квадрат с Нептун;Венера квадрат с Нептун;Сатурн квадрат с асц.
От известно време нещата между нас са доста сложни,усеща се напрежение и има липса на комуникация,никаква инициативност от негова страна за започване на бизнес(няма желание да работи за някой друг,но и нищо не прави в посока собствен бизнес),бягане от отговорности,прехвърляйки всичко, което му е неприятно върху мен.Трудно ми е и съм доста объркана.Имам две деца,момиченца-на 9 г. и на 2.5 г.(той не е биологичен баща на голямата ми дъщеря,тя беше на почти 4 гогинки,когато се запознахме).
Въпросът ми е какво да очаквам от тази връзка,ще успеем ли да съхраним семейството си,има ли някакви непреодолими астрологични пречки между нас, и евентуално някакви съвети от вас(имам голяма нужда от тях).Нещата всякаш се закучиха през последните година,година и нещо-има ли астрологично обяснение за това?Да се мъчим ли да правим бизнес заедно или и там сблъсаците ще са неизбежни?
Благодаря предварително на всички,който ще внесат светлина в ситуацията! :x_70:
Извинявам се ако не съм публикувала въпроса си на правилното място!
Живей върху дъгата!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Април 03, 2012, 02:38:10 am »
Здравейте!Съвсем начинаеща съм в астрологията и имам нужда от вашата помощ за тълкуването на синастрията ми с човека до мен.Виждам,че има някой благоприятни аспекти(Слънце тригон Луна ;Слънце тригон Марс;Луна съвпад с Марс;Луна тригон Меркурий),но има и някой доста неприятни-Меркурий квадрат с Нептун;Венера квадрат с Нептун;Сатурн квадрат с асц.
От известно време нещата между нас са доста сложни,усеща се напрежение и има липса на комуникация,никаква инициативност от негова страна за започване на бизнес(няма желание да работи за някой друг,но и нищо не прави в посока собствен бизнес),бягане от отговорности,прехвърляйки всичко, което му е неприятно върху мен.Трудно ми е и съм доста объркана.Имам две деца,момиченца-на 9 г. и на 2.5 г.(той не е биологичен баща на голямата ми дъщеря,тя беше на почти 4 гогинки,когато се запознахме).
Въпросът ми е какво да очаквам от тази връзка,ще успеем ли да съхраним семейството си,има ли някакви непреодолими астрологични пречки между нас, и евентуално някакви съвети от вас(имам голяма нужда от тях).Нещата всякаш се закучиха през последните година,година и нещо-има ли астрологично обяснение за това?Да се мъчим ли да правим бизнес заедно или и там сблъсаците ще са неизбежни?
Благодаря предварително на всички,който ще внесат светлина в ситуацията! :x_70:
Извинявам се ако не съм публикувала въпроса си на правилното място!

Добре дошла... :).
За да задаваш тези въпроси...вероятно усещаш някакво колебание и несигурност в себе си...
Първо астрологични пречки- няма...,пречките са човешки. :) Видно от картата Слънцата Ви се обичат и харесват, той е новолунен Близнак...вероятно втората декада на близнак..и двамата сте от въздушната стихия и би трябвало да има силно привличане. Опозицита на планетата меркурий в картите Ви ,показва, че това е мястото в/у което трябва да акцентирате...повече изслушване и повече говорене...
Недоверието е налице...Съвпада Марс/Хирон е много силен...и точен. Импулсивното му поведение те стряска...,не само теб, а и децата ти...Болката е налице...,но може да бъде преодоляна...

*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
« Отговор #8 -: Април 03, 2012, 07:00:15 pm »
Марая , благодаря за топлото посрещане :x_42:!
Сега прочетох за съвпада на Марс и Хирон-ами вярно си е.Относно децата,напълно си права-аз се стряскам от отношението му към тях понякога ,те също.Често срещано явление  е да изправя майката в мен срещу жената,която го обича(и винаги жената губи!).
Комуникацията с него е много трудна,защото аз съм доста пряма и с пиперлив език,обичам "да се разберем като мъже" дето се казва ;D,а той си затваря очите пред проблемите ,често премълчава и като цяло е интровертен тип..Дали има начин да разговаряме разбирайки се?
Точната дума е несигурна,когато става въпрос за отношенията ни и това много ми пречи.Всякаш той вади на повърхността всичките ми лоши черти и ми е трудно да се спраявм.Чудя се къде ли е проблемът и защо не мога да се отпусна във връзката ни(като цяло съм много контактна,либерална и положителна ,но...във връзката ни нещата не стоят точно така).Общо взето 5 дена сме перфектната двойка,но следващите 5 все едно едвам понасяме присъствието на другия.И нещата се променят със скороста на светлината,от нищото.Всичко се забравя и наново(това може да се тълкува и като положителна черта на отношенията ни).
Дали тези неща не идват т моята карта?Имам Сатурна в 5 дом.
"Болката е налице...,но може да бъде преодоляна..."-Как? :785:
Поздрави М. :)
Живей върху дъгата!

« Отговор #9 -: Април 03, 2012, 10:41:20 pm »
Негов Хирон в съвпад с моето Слънце в 7-ми дом! Няма нужда от коментар >:(

Става въпрос за бивш партньор, не искам да си спомням даже!!!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Април 03, 2012, 11:15:38 pm »

Лекичко да споделиш...,ако може... ??? ::)

« Отговор #11 -: Април 04, 2012, 12:12:56 am »

Лекичко да споделиш...,ако може... ??? ::)

Сякаш при нас много буквално се прояви този съвпад, неговият Хирон ми прегази Слънцето: имаше коварно предателство не само на чувства, но и измама в общ бизнес. Връзка и доверие градени с години се сринаха за дни. Още ме боли, не мога да забравя, чакам Хирон да прояви добрата си страна и лечителските си способности!

Той има съвпад Слънце/Плутон в натала, които са върху моето АЦ и Луна в Козирог съвпад моето ИЦ, жалко че си нямах никаква представа от Астрология тогава...то си е било видно!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
« Отговор #12 -: Април 04, 2012, 02:50:51 am »
Звучи ужасно! :(
Бихте ли го обяснили като за по-начинаещ?Да очаквам ли и аз нещо подобно?
Предателството ме ужасява...във вичките му форми.
« Последна редакция: Април 04, 2012, 03:18:16 am от vodolej »
Живей върху дъгата!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Април 04, 2012, 04:57:26 pm »
Звучи ужасно! :(
Бихте ли го обяснили като за по-начинаещ?Да очаквам ли и аз нещо подобно?
Предателството ме ужасява...във вичките му форми.

Знаеш ли...?! ::) Предателството е една интересна дума. Според мен...,когато една връзка е изчерпана и е към своя край...ние я приемаме за предателство. Когато обаче отношенията са точни, ясни и всеки каже на другия какво мисли...не става дума за предателство.
В случай, че някой те заблуждава...и те кара да си мислиш , че вярваш в заблудите му, когато те лъже...,когато изнася от дома ти...,когато се опитва да си присвои бизнеса общия или твоя...е, това приемам за предателство...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Април 04, 2012, 06:42:15 pm »
При една синастрия - мой северен възел, съвпад с хирон на Х, имаше доста странна "връзка" или по-точно адски нелогична упоритост от моя страна да се получи нещо, което видно не се получаваше.. И това продължи няколко години..
Но аз имам този недостатък да зациклям на дадена тема :) и въпреки, че виждам че нещо не се получава, да продължвам да упорствам..