Здравейте!Съвсем начинаеща съм в астрологията и имам нужда от вашата помощ за тълкуването на синастрията ми с човека до мен.Виждам,че има някой благоприятни аспекти(Слънце тригон Луна ;Слънце тригон Марс;Луна съвпад с Марс;Луна тригон Меркурий),но има и някой доста неприятни-Меркурий квадрат с Нептун;Венера квадрат с Нептун;Сатурн квадрат с асц.
От известно време нещата между нас са доста сложни,усеща се напрежение и има липса на комуникация,никаква инициативност от негова страна за започване на бизнес(няма желание да работи за някой друг,но и нищо не прави в посока собствен бизнес),бягане от отговорности,прехвърляйки всичко, което му е неприятно върху мен.Трудно ми е и съм доста объркана.Имам две деца,момиченца-на 9 г. и на 2.5 г.(той не е биологичен баща на голямата ми дъщеря,тя беше на почти 4 гогинки,когато се запознахме).
Въпросът ми е какво да очаквам от тази връзка,ще успеем ли да съхраним семейството си,има ли някакви непреодолими астрологични пречки между нас, и евентуално някакви съвети от вас(имам голяма нужда от тях).Нещата всякаш се закучиха през последните година,година и нещо-има ли астрологично обяснение за това?Да се мъчим ли да правим бизнес заедно или и там сблъсаците ще са неизбежни?
Благодаря предварително на всички,който ще внесат светлина в ситуацията! :x_70:
Извинявам се ако не съм публикувала въпроса си на правилното място!