Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173562 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #195 -: Август 30, 2011, 08:22:55 am »
Да видим колко еонадеждаващо това дето се задава   през 2012. И какви са тия точни съвпади, да паднеш Уран , затиснал Сатурн, през 2012, а пък през 2011 Сатурн върху Слънцето ми точно.Ох да идва този  октомври, да влезе новия салар поне. ;)
 Стария солар, почти изтича при мен, много емоционална година беше.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен xtz

• *
  • 11
« Отговор #196 -: Октомври 17, 2011, 06:06:18 pm »
Здравейте, момичета!

След месец имам рожден ден :) Качвам новата соларна карта, ако някой иска да се включи :)
Притесняват ме натоварените 8 и 12ти соларни домове и сатурн на мц.

:-*

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #197 -: Октомври 19, 2011, 06:10:48 am »
След няколко дни е рожденния ми ден. Слагам тук картата, аз виждам любов или само така ми се иска.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #198 -: Октомври 19, 2011, 12:53:13 pm »
на мен тук ми е любопитен Сатурн опозиция нат Сатурн при това на МЦ/ИЦ..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #199 -: Октомври 19, 2011, 02:19:23 pm »
         Аз не смятам, че соларния Сатурн на MC трябва да те притеснява, както и 8-ми и 12-и домове, xtz :) ВИж, тази Венера в 12-и соларен и транзитния Юпитер в 5-и натален... може и да изскочи нещо... по някакъв начин  ::)

« Отговор #200 -: Октомври 19, 2011, 10:12:21 pm »
Съвпад на соларен Асц с Мц положително ли се тълкуваше или точно обратното?

*

Romantica

« Отговор #201 -: Октомври 19, 2011, 10:59:55 pm »
sunflower, за мен е положително; т.г. имам такъв съвпад и ме приеха в желания университет и в желаната специалност след дълго лутане :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #202 -: Октомври 20, 2011, 07:53:40 am »

Ако е подчертано от други фактори този съвпад може да бъде доста положителен и да реализираш голямо за теб развитие, sunflower :)

« Отговор #203 -: Октомври 20, 2011, 09:46:15 am »
Ами соларният Асц освен с Мц, съвпада и с натален Юпитер,а в соларен Д10 имам съвпад на Юпитер с Венера, догодина мисля да се връщам на работа след майчинство...има и много точен съвпад на соларни Луна и Сатурн в Д2 ???

Ако е подчертано от други фактори този съвпад може да бъде доста положителен и да реализираш голямо за теб развитие, sunflower :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #204 -: Октомври 22, 2011, 11:04:04 am »
Ами соларният Асц освен с Мц, съвпада и с натален Юпитер,а в соларен Д10 имам съвпад на Юпитер с Венера, догодина мисля да се връщам на работа след майчинство...има и много точен съвпад на соларни Луна и Сатурн в Д2 ???

Изглежда добре  :) За по-голяма точност погледни прогресии и транзити за този период  ;) А Юпитер кой дом управлява?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #205 -: Октомври 22, 2011, 12:28:10 pm »
Здравейте! След малко повече от седмица е рожденият ми ден. Качвам солар с молба към съфорумците да споделят дали виждат смяна на работата  към по-добро и успешен завършек на ремонта у дома. Това поне виждам аз, но е възможно и да изпускам нещо. На който му се занимава,  предварително благодаря!:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #206 -: Октомври 22, 2011, 12:54:32 pm »
         С това соларно AC в лъв в 9и натален може да погледнем от позицията, че е възможно разширяване на хоризонта и мирогледа донякъде - управитвеля на Лъв в 4и соларен говори за ръст през предстоящата година в дома, паралелно с това е У10 натален; Уран като У4 натален в секстил към натална Луна; Сатурн на куспидата на 12и натален активира остта; Нептун активира 4-10 натални плюс соларен Марс във 2ри соларен и на куспидата на 10и натален; соларния Юпи върху натална Луна в 6и, У2; соларния MC върху натален Юпи - за смяна на работа аз не мога да се изкажа, но за мен има възможност за напредък работен, както и за повече парички  ::) Позитивни неща за дома, възможности за разширяване на познанствата и кръга от близки  :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #207 -: Октомври 22, 2011, 01:02:44 pm »
Много ти благодаря, Коколино!:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #208 -: Октомври 22, 2011, 01:12:35 pm »
Много ти благодаря, Коколино!:)

Моля, моля, Ася :) А сега обърнах внимание, че Марс е възходящия в соларната карта - освен енергията и възможността да се заемеш с поети вече ангажименти да ги докараш докрай според мен трябва да внимаваш с този Марс, аз лично му нямам много много доверие  ;D  ;D
            А ако хвърлиш едно око върху моя солар ще ти бъда благодарен, има го по-напред в темата  :) И по-специално ме вълнува работата в него   ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #209 -: Октомври 22, 2011, 02:04:20 pm »
В този солар виждам промяна в областта на партньорствата, възможна нова любов, възможна промяна в дома, за работата не мога да кажа, евентуално възможно да вършиш нещо от дома. Ако искаш качи натал с транзити и прогресии, так може би ще мога да кажа повече по темата, която те вълнува в момента.