А аз макар и с известно забавяне се включвам да изкажа своите виждания по солара ти, my'temptation
Определено ще ти е важна година, видимо е от няколкото интересни констелации - най-малкото си имаш ретро Марс, управител на 5и натален на натален MC, както и соларен Хирон върху натално IC

Аз лично не харесвам тази размяна на осите AC-DC и 1ви-7ми, които имам и за себе си през настоящата ми година, но в крайна сметка това е положението в случая - а и все пак соларната ос AC- DC е в подвижни знаци, а IC-MC във фиксирани за мен би могла да изразява податливост или зависимост от чуждо влияние, което се подсилва и от стелиума в 12и соларен, наред с Луната в 7ми натален върху Юпитер в радикса - възможни колебания и промени, напрежение в интимните отношения - все пак наталната Венера е в 5и, а ситуираността и в случая в 12и говори за противоположна изява на тази по натала, но дано полусекстилът й към наталната изиграе положителна роля

. Чувствена година бих казал, възможности за силна обществена изява не са изключени, борба и отстояване на позиции, физически подем; възможна е промяна на набелязани цели или начина по който да се постигнат - трябва да обърнем внимание на марсовата опозиция, както и положението на соларния Марс в 4и соларен - дано не е свързано с повишени грижи или по-сериозни проблеми с домашните

За соларните Нептун и Сатурн, както и соларен DC върху натален Нептун не смятам, че са добра констелация, по-скоро биха те обогатили чрез трупането на жизнен опит в напрегнати и по-неприятни ситуации - от неудовлетвореността та до възможни проблемации свързани с партньор

Но има опции за нови контакти, познанства, разширяване на кръга и контактите да речем, както и не е изключена динамика по отношение на премествания - подчертано е от позициите и на соларния АC, както и соларния MC по знак вторият, първият по дом - възможно и на работна основа да е
Може и една идея по-точно да бях представил основния декор за предстоящата година, ако по-задълбочено и точно бях успял да вникна в наталната карта, но засега толкоз от мен