Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173399 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #345 -: Декември 12, 2011, 02:40:58 pm »
         Песничката е емблематична и много готина, благодаря за поздрава Марая  :)

Да ти е жива и здрава рожденичката и приятно прекарване на поредния декемврийски празник ти пожелавам  :)  :1022: :798m:

Мерси Коко... :-*

Да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва  :ch8_15:

Танче...мерси.... :-*

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #346 -: Декември 12, 2011, 02:43:17 pm »
 Честит празник Марая, много щастие на цялата фамилия!   :902:
На това му викам, наситен с празнични дни декември  :981: :ch8_15:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #347 -: Декември 12, 2011, 02:57:52 pm »
Честит празник Марая, много щастие на цялата фамилия!   :902:
На това му викам, наситен с празнични дни декември  :981: :ch8_15:

Мерси.... :-*

« Отговор #348 -: Декември 12, 2011, 03:49:03 pm »
Нека бъде жива, здрава и много щастлива рожденичката ви!

И да си хапнете тортичка, че то това му е най-хубавото на един рожден ден :)

:x_42:
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #349 -: Декември 12, 2011, 04:41:40 pm »
Нека бъде жива, здрава и много щастлива рожденичката ви!

И да си хапнете тортичка, че то това му е най-хубавото на един рожден ден :)

:x_42:

Мерси.... :-*

Po4erpete se....

« Отговор #350 -: Декември 12, 2011, 05:09:43 pm »
Марая, Честит празник!  :58:Споделям и моя солар, който също влиза в сила днес  :-[ 

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #351 -: Декември 12, 2011, 05:13:16 pm »
Лимонадка Честит Рожден Ден с пожелания да си имаш от всичко хубаво по много и по много от хубавите нещица   ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #352 -: Декември 12, 2011, 05:50:59 pm »
Много ПОЛОЖИТЕЛНА тема.... :902:....Всички солари ЩЕ СА ПРЕКРАСНИ! :-*

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #353 -: Декември 12, 2011, 07:49:31 pm »
С най-добри пожелания и за двете рожденнички, много позитивни емоции и късмет!!!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #354 -: Декември 13, 2011, 08:00:55 pm »
         А аз макар и с известно забавяне се включвам да изкажа своите виждания по солара ти, my'temptation :)
         Определено ще ти е важна година, видимо е от няколкото интересни констелации - най-малкото си имаш ретро Марс, управител на 5и натален на натален MC, както и соларен Хирон върху натално IC  ::) Аз лично не харесвам тази размяна на осите AC-DC и 1ви-7ми, които имам и за себе си през настоящата ми година, но в крайна сметка това е положението в случая - а и все пак соларната ос AC- DC е в подвижни знаци, а IC-MC във фиксирани за мен би могла да изразява податливост или зависимост от чуждо влияние, което се подсилва и от стелиума в 12и соларен, наред с Луната в 7ми натален върху Юпитер в радикса - възможни колебания и промени, напрежение в интимните отношения - все пак наталната Венера е в 5и, а ситуираността и в случая в 12и говори за противоположна изява на тази по натала, но дано полусекстилът й към наталната изиграе положителна роля  ;) . Чувствена година бих казал, възможности за силна обществена изява не са изключени, борба и отстояване на позиции, физически подем; възможна е промяна на набелязани цели или начина по който да се постигнат - трябва да обърнем внимание на марсовата опозиция, както и положението на соларния Марс в 4и соларен - дано не е свързано с повишени грижи или по-сериозни проблеми с домашните  :)  За соларните Нептун и Сатурн, както и соларен DC върху натален Нептун не смятам, че са добра констелация, по-скоро биха те обогатили чрез трупането на жизнен опит в напрегнати и по-неприятни ситуации - от неудовлетвореността та до възможни проблемации свързани с партньор  :(  Но има опции за нови контакти, познанства, разширяване на кръга и контактите да речем, както и не е изключена динамика по отношение на премествания - подчертано е от позициите и на соларния АC, както и соларния MC по знак вторият, първият по дом - възможно и на работна основа да е ::)
          Може и една идея по-точно да бях представил основния декор за предстоящата година, ако по-задълбочено и точно бях успял да вникна в наталната карта, но засега толкоз от мен :) :)
« Последна редакция: Декември 13, 2011, 08:51:44 pm от kokolino »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #355 -: Декември 13, 2011, 09:37:28 pm »
Марая, готово  :1022:  :-*

« Отговор #356 -: Декември 13, 2011, 10:36:08 pm »
Благодаря ти, Коколино.  :)
Да, напрежението го има по принцип, ще има и доста въпроси за решаване, но не само в личен план. Искаше ми се да чуя мнението на друг астролог по този солар и да го сверя с моите усещания за предстоящата година.

« Отговор #357 -: Декември 13, 2011, 10:49:13 pm »

Може и една идея по-точно да бях представил основния декор за предстоящата година, ако по-задълбочено и точно бях успял да вникна в наталната карта, но засега толкоз от мен :) :)

Не е ли лесна за разгадаване моята натална карта?  :)

« Отговор #358 -: Декември 13, 2011, 10:56:56 pm »

Не е ли лесна за разгадаване моята натална карта?  :)

Лили твоита карта колкото е лесна толкова и е трудна. На пръв поглед изглезда лесна, на втори поглед става трудна и на трети поглед, ами сега как ще комбинираме лесното с трудното. ако искаш мога да ти кажа нещо, но по дирекции и транзити за следващата година. Пък и не мога да намеря данните ти. :x_94:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #359 -: Декември 13, 2011, 11:02:00 pm »
Благодаря за включването, но малко ми докривя, сега остава и ти да ми кажеш нещо, което не ми се ще да чуя.
Толкова трудни ми бяха последните няколко години, искаше ми се поне през предстоящата да има повече възможности.