Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173341 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #390 -: Декември 28, 2011, 07:27:18 pm »
                  Много добър пример, Лили :) Соларен Марс на MC соларно, през нощта ли е родена въпросната дама от любопитство във връзка с темата да те попитам аз  ;D

« Отговор #391 -: Декември 28, 2011, 07:28:17 pm »
Да, десетина минути преди полунощ.  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #392 -: Декември 28, 2011, 07:34:41 pm »
         Благодаря :)

Ама тези двамцата са си супер с въздушни Слънца, съвпад на луните, тригончета Марс - Венера (макар и с не малък орбис едното), не липсва и намесата на Сатурн  ;D  ;D

« Отговор #393 -: Декември 28, 2011, 07:34:59 pm »
през нощта ли е родена въпросната дама от любопитство във връзка с темата да те попитам аз  ;D

Със Слънце в края на 4 дом няма как да е през деня.  :P
Според класиците Марс е сигнификатор на мъжа в женска карта при нощно раждане, за това ли питаш?
Разбира се, Слънцето също е ангажирано с този архетип, независимо от времето на раждане.  :)

« Отговор #394 -: Декември 28, 2011, 07:36:24 pm »
Ама тези двамцата са си супер с въздушни Слънца, съвпад на луните, тригончета Марс - Венера (макар и с не малък орбис едното), не липсва и намесата на Сатурн  ;D  ;D

Не ми се вижда чак толкова лоша тяхната синастрия и на мен, но отношенията им са изключително трудни, конфликтни и драматични, дори ги определям като унизителни (за нея). Той има нужда да тормози някой, тя има нужда да бъде тормозена - перфектно се допълват!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #395 -: Декември 28, 2011, 07:38:01 pm »
през нощта ли е родена въпросната дама от любопитство във връзка с темата да те попитам аз  ;D

Със Слънце в края на 4 дом няма как да е през деня:P
Според класиците Марс е сигнификатор на мъжа в женска карта при нощно раждане, за това ли питаш?
Разбира се, Слънцето също е ангажирано с този архетип, независимо от времето на раждане.  :)

Мдаа, понякога бързо питам преди да помисля  ;D
            А по повод на въпроса ти - да, затова попитах :)

« Отговор #396 -: Декември 28, 2011, 07:39:47 pm »
Тогава ще гледам и аз за марсова активност по ъглите в моите солари, нали през нощта съм се пръкнала.  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #397 -: Декември 28, 2011, 07:44:47 pm »
Тогава ще гледам и аз за марсова активност по ъглите в моите солари, нали през нощта съм се пръкнала.  ;D

Еее, май ме взе за мезе тук ми се струва вече  ;D  Ясно, че не е само това, то ако беше това означава, че когато по-догодина соларната Луна при мен с вечерната ми поява в земния свят се забие върху MC току виж вземе се оженя  :57: :85:
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 07:56:24 pm от kokolino »

« Отговор #398 -: Декември 28, 2011, 08:03:20 pm »
Само соларна Луна не е достатъчна, трябва и Сатурн да те ръчне.  ;D

Не става въпрос за женене, но проследих в изминалите си солари наличието на такава сигнатура.
В годините, когато срещам човек, който изиграва важна роля в живота ми, се случва Марс да попада в някой ъглов дом в солара. Или има соларно новолуние, което попада в 5 дом в натала.

Направих ретроспекция и наистина когато съм започвала по-важните си връзки, има такъв момент в солара.
1998 - соларно новолуние, соларен стелиум в 5 дом
2002 - соларен Марс в съвпад с наталния ДС
2004 - соларен Марс в 7 дом
2009 - соларно новолуние, соларен стелиум в 5 дом, соларен Марс в съвпад със соларния ДС (и нат. ІС и Марс)

Догодина имам соларен Марс в съвпад с МС в опозиция към наталния, да видим какви перушини ще хвърчат.  ;D

« Отговор #399 -: Декември 28, 2011, 08:20:25 pm »
кое е за плач, ако АС соларен е в 7ми?  ::)

Доколкото знам, в година с такъв солар ти самия и персоналните ти цели остават встрани - занимаваш се с делата на другите и уреждаш чужди въпроси. Не е година на личностно израстване, а си въвлечен в задачи на други хора. ;)

Ако може и аз да се включа тук в тази дискусия ще направя следния коментар:

1) Това, което казваш Торони относно соларния AC би могло наистина да е така, доста известни и безизвестни астрологични източници (както в някои астрологични книжки, така и в интернет пространството) е застъпена подобна теоритична идея
           2) За да може да се твърди със сигурност подобно нещо за чиито и да било солар трябва да бъде подчертана дадената ситуация и от други фактори в соларната карта ( да не говорим в случая за подчертаване и възможност за проявата, която да е белязана и в натала, както и чрез други прогностични методи да се потвърди), но най-малкото както вече споменах трябва и други подсилвания в солара да има :) В противен случай всички, които четем теория на астрологична тема и се обогатяваме бихме били добри практици на база само четеното, без да го интерпретираме индивидуално  ;D

Съгласна съм разбира се, че трябва да има и други подкрепящи фактори. Просто съм забелязала тези неща в собствената си карта-винаги в година, когато съм имала соларно обърнати оси не ми е вървяло особено. Но ще се върна назад и ще проуча подробно и за други фактори :)
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #400 -: Декември 28, 2011, 08:23:33 pm »
         Хмм, и аз сега търся зависимости при соларните ми карти в изминали години и връзките ми, не съм го правил досега  :P
         Лили, хвърли моля те едно - две очета на картата, която качих в тази тема по-рано днес :)

« Отговор #401 -: Декември 28, 2011, 08:31:00 pm »
         Лили, хвърли моля те едно - две очета на картата, която качих в тази тема по-рано днес :)

Ха, и там има соларен АС в 7 дом, при това във Везни.  :)

Ще я оставя за утре най-вероятно, че днес вече ми се размъти мозъка.  ;D (освен ако нямам муза за гледане по-късно)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #402 -: Декември 28, 2011, 08:37:46 pm »

Ха, и там има соларен АС в 7 дом, при това във Везни.  :)

Ще я оставя за утре най-вероятно, че днес вече ми се размъти мозъка.  ;D (освен ако нямам муза за гледане по-късно)

Даа, интересен е притежателят й, вече го дискутирахме в някоя от темите  ;D  А по-добре я остави за утре, не си мъти главата повече, трябва и почивка  :P ... а то аз всъщност вече заспивам пак в седнало положение  ;D 

« Отговор #403 -: Декември 28, 2011, 09:47:53 pm »
Коко, виждам, че някой вече се е изказал по тази карта, тъй че надали ще кажа нещо по-различно.

Според мен се очертава сравнително успешна година, носеща тенденция за стабилизиране на партньорските отношения, както и за нови печеливши съдружия. Ако беше жена, дори щях да кажа, че се очертава доста фертилна година  ;D, в неговия случай акцентът вероятно се измества върху романтичната страна на отношенията (Нептун в съвпад с Венера), но Сатурн в 7 дом в тригон към Венера дава възможност за по-адекватно осмисляне на отношенията и тяхната перспективност, особено ако са започнали при по-специфични обстоятелства (връзка, която не се афишира; връзка на разстояние или с чужденка; връзка с обвързан човек). Тези въпроси ще бъдат актуални през първата половина на 2012 година.

Не е изключено да се реализира желана промяна, свързана с дома и местоживеенето. Въпреки това не е желателно да се поемат необмислени разходи и да се предприемат рисковани действия, но в рамките на предстоящата година може да има желание за внасяне на подобрения в дома или, ако обмисля преместване, да си потърси жилище с по-комфортни условия. Според мен ще е водещо желанието за личен комфорт. А и по принцип го виждам като човек, който не обича да си разваля рахатлъка.  :)

В службата също са възможни промени, биха могли и да го командироват някъде, ако работата е свързана с пътувания.
Ако професията му е свързана по някакъв начин с творчество, са възможни успехи. По-успешна в професионален план ми се вижда първата половина на годината.

Да бъде по-внимателен в кореспонденцията с контрагенти и чуждестранни партньори, особено ако става въпрос за важни споразумения (ако има такива в службата му). Има тенденция към повече прямота и рязкост, по-малко деликатност (дирекциите също го потвърждават, ако часът е верен - разходящ квадрат на дир. Уран с АС/ДС и след това опозиция на дир. Луна с Уран). В рамките на предстоящата година ще са му от полза такива качества като дипломатичност и стратегическо мислене.

« Последна редакция: Декември 28, 2011, 09:49:24 pm от my`temptation »

« Отговор #404 -: Декември 29, 2011, 11:19:21 am »
Даа, интересен е притежателят й, вече го дискутирахме в някоя от темите  ;D 

Пак съм го пропуснала и този казус. В коя от темите сте го разглеждали и по какъв повод?  :)