Коко, виждам, че някой вече се е изказал по тази карта, тъй че надали ще кажа нещо по-различно.
Според мен се очертава сравнително успешна година, носеща тенденция за стабилизиране на партньорските отношения, както и за нови печеливши съдружия. Ако беше жена, дори щях да кажа, че се очертава доста фертилна година

, в неговия случай акцентът вероятно се измества върху романтичната страна на отношенията (Нептун в съвпад с Венера), но Сатурн в 7 дом в тригон към Венера дава възможност за по-адекватно осмисляне на отношенията и тяхната перспективност, особено ако са започнали при по-специфични обстоятелства (връзка, която не се афишира; връзка на разстояние или с чужденка; връзка с обвързан човек). Тези въпроси ще бъдат актуални през първата половина на 2012 година.
Не е изключено да се реализира желана промяна, свързана с дома и местоживеенето. Въпреки това не е желателно да се поемат необмислени разходи и да се предприемат рисковани действия, но в рамките на предстоящата година може да има желание за внасяне на подобрения в дома или, ако обмисля преместване, да си потърси жилище с по-комфортни условия. Според мен ще е водещо желанието за личен комфорт. А и по принцип го виждам като човек, който не обича да си разваля рахатлъка.

В службата също са възможни промени, биха могли и да го командироват някъде, ако работата е свързана с пътувания.
Ако професията му е свързана по някакъв начин с творчество, са възможни успехи. По-успешна в професионален план ми се вижда първата половина на годината.
Да бъде по-внимателен в кореспонденцията с контрагенти и чуждестранни партньори, особено ако става въпрос за важни споразумения (ако има такива в службата му). Има тенденция към повече прямота и рязкост, по-малко деликатност (дирекциите също го потвърждават, ако часът е верен - разходящ квадрат на дир. Уран с АС/ДС и след това опозиция на дир. Луна с Уран). В рамките на предстоящата година ще са му от полза такива качества като дипломатичност и стратегическо мислене.