Здравейте,качвам солара си за 2012 който предстои след около 2мес. Осите са в кардинални знаци- активна и динамична година се очертава.Притеснява ме соларната ос АЦ-ДЦ, която попада в 6-12 натални.Уран на соларен АЦ в овен( 6-ти натален) и Марс в 9-ти соларен,Стрелец(2-ри натален). Ще ми се да го тълкувам като промяна на работното място, свързано с някакво обучение или подписване на договор,уреждане на финансови отношения.другата асоциация е здравословен проблем,свързан с пътен инцидент,но соларен Марс е в точен секстил с натална Венера У1 натален и няма нехармоничен аспект между соларния и наталния АЦ, така че надявам се на щастлив изход,ако има нещо такова. МЦ на солара в 3-ти натален,Козирог и Плутон там го свързвам с ръст в професионално отношение,поемане на отговорности и промяна в средата.Опозицията Луна-Слънце( Телец-Скорпион) не знам как да го тълкувам като здравословен или финансов проблем? Какво мислите за съвпада Слънце-Сатурн в 7-ми соларен(1-ви натален) като Сатурн е в точна квадратура с натално МЦ и Меркурий в осми соларен,дали означава раздяла с партньор и промяна в статуса?
Надявам се да се включите с коментар по моя солар.
PS Давам обратна връзка за предишния си солар, това което Марая ми каза , узаконяване на връзка,късмет и проф. успех се случи.