Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173499 Прегледи
*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #510 -: Юли 13, 2012, 01:14:53 pm »
Марая,  Моля те ,  извини  ме  ,  но   докато  сме  на  темата ...
В  този  солар  "мяркаш  ли  бебета " ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #511 -: Юли 13, 2012, 01:34:55 pm »
Марая,  Моля те ,  извини  ме  ,  но   докато  сме  на  темата ...
В  този  солар  "мяркаш  ли  бебета " ???

Да...Тук има индикация..

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #512 -: Юли 13, 2012, 01:38:17 pm »
ЖИВА  И  ЗДРАВА  ДА СИ  - МАРАЯ :)  Дано  те  чуе  Бог :)

*

Неактивен raq

• *
  • 3
« Отговор #513 -: Юли 13, 2012, 02:09:50 pm »
А за този ще ми кажете ли?Той е за 2011г. до рождения ден през 2012г. Т. е. той може да показва бременност,а следващия раждане? Мислех ,че има някакви сигнали за забременяване.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #514 -: Юли 13, 2012, 05:15:14 pm »
А за този ще ми кажете ли?Той е за 2011г. до рождения ден през 2012г. Т. е. той може да показва бременност,а следващия раждане? Мислех ,че има някакви сигнали за забременяване.

Тук да..,но има вероятност от внезапни проблеми с бременността...Възможен е аборт... ::)

*

Неактивен raq

• *
  • 3
« Отговор #515 -: Юли 13, 2012, 05:34:41 pm »
Благодаря за отговора!

« Отговор #516 -: Август 11, 2012, 08:43:22 pm »
Добър вечер,
За пръв път пиша в този форум.
Моля за съвет дали да бия път до Рим след 6 месеца, с оглед на соларната карта, която ще прикача - целта е активиране на личните отношения.
Много благодаря предварително :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #517 -: Август 11, 2012, 10:47:12 pm »
Каква е разликата в картата, ако рождения ден се случи в БГ?
Къде е АЦ и 5- ти дом?

Те отношенията ми се струва, че ще се активират и без път до Рим, но ако мислите, че ще е по-сигурно се разходете. ;)
Аз лично ползвам винаги рожденото място за солар. Пробвала съм и с промяна на града, но моите наблюдения са, че рожденото място по натал е вярното или работещото.

« Отговор #518 -: Август 12, 2012, 07:54:30 am »
Много благодаря!
Качвам карта за София - разликата е, че Слънцето и Венера са в 4-ти дом, а не в 5-ти. Аз съм малко повече от любител, но ми се струва, че има значение :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #519 -: Август 12, 2012, 11:02:58 am »
Със сигурност много астролози биха Ви препоръчали да пътувате с цел промяна на домовете.
Аз лично съм скептично настроена към това.
Живяла съм в друга страна доста дълго време и съответно рождените ми дни са се случвали там, и въпреки всичко соларите съм ги построявала за рожденото място. Определено за мен това беше "истинската" карта.
« Последна редакция: Август 12, 2012, 11:51:48 am от Antena »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #520 -: Август 12, 2012, 11:50:21 am »
Много благодаря!
Качвам карта за София - разликата е, че Слънцето и Венера са в 4-ти дом, а не в 5-ти. Аз съм малко повече от любител, но ми се струва, че има значение :)

Имате ли идеи да сменяте мястото си на живеене или да купувате нов дом?
И малко в страни - случват ли се някакви промени в работата ви, социалния статус - в момента  преминава северен лунен възел през МЦ?

« Отговор #521 -: Август 12, 2012, 03:58:01 pm »
Нямам намерение нито да купувам нов дом, нито да се местя.
Единствената промяна в живота ми от доста време насам е, че една стара връзка се опитва да се възкреси по непонятна причина и с неясни намерения :)

« Отговор #522 -: Август 14, 2012, 08:22:25 pm »
Като излязох от темата за "5-ти дом" видях, че соларният АС и луната са в 12 дом на солара, който попада в 8-ми дом на радикса и май не мога да го избегна дори с ходене до Рим:)   

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #523 -: Септември 04, 2012, 09:14:19 am »
Здравейте,качвам солара си за 2012 който предстои след около 2мес. Осите са в кардинални знаци- активна и динамична година се очертава.Притеснява ме соларната ос АЦ-ДЦ, която попада в 6-12 натални.Уран на соларен АЦ в овен( 6-ти натален) и Марс в 9-ти соларен,Стрелец(2-ри натален). Ще ми се да го тълкувам като промяна на работното място, свързано с някакво обучение или подписване на договор,уреждане на финансови отношения.другата асоциация е здравословен проблем,свързан с пътен инцидент,но соларен Марс е в точен секстил с натална Венера У1 натален и няма нехармоничен аспект между соларния и наталния АЦ, така че надявам се на щастлив изход,ако има нещо такова. МЦ на солара в 3-ти натален,Козирог и Плутон там го свързвам с ръст в професионално отношение,поемане на отговорности и промяна в средата.Опозицията Луна-Слънце( Телец-Скорпион) не знам как да го тълкувам като здравословен или финансов проблем? Какво мислите за съвпада Слънце-Сатурн в 7-ми соларен(1-ви натален) като Сатурн е в точна квадратура с натално МЦ и Меркурий в осми соларен,дали означава раздяла с партньор и промяна в статуса?
Надявам се да се включите с коментар по моя солар.

PS Давам обратна връзка за предишния си солар, това което Марая ми каза , узаконяване  на връзка,късмет и проф. успех се случи.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #524 -: Септември 04, 2012, 11:36:19 am »
Здравейте,качвам солара си за 2012 който предстои след около 2мес. Осите са в кардинални знаци- активна и динамична година се очертава.Притеснява ме соларната ос АЦ-ДЦ, която попада в 6-12 натални.Уран на соларен АЦ в овен( 6-ти натален) и Марс в 9-ти соларен,Стрелец(2-ри натален). Ще ми се да го тълкувам като промяна на работното място, свързано с някакво обучение или подписване на договор,уреждане на финансови отношения.другата асоциация е здравословен проблем,свързан с пътен инцидент,но соларен Марс е в точен секстил с натална Венера У1 натален и няма нехармоничен аспект между соларния и наталния АЦ, така че надявам се на щастлив изход,ако има нещо такова. МЦ на солара в 3-ти натален,Козирог и Плутон там го свързвам с ръст в професионално отношение,поемане на отговорности и промяна в средата.Опозицията Луна-Слънце( Телец-Скорпион) не знам как да го тълкувам като здравословен или финансов проблем? Какво мислите за съвпада Слънце-Сатурн в 7-ми соларен(1-ви натален) като Сатурн е в точна квадратура с натално МЦ и Меркурий в осми соларен,дали означава раздяла с партньор и промяна в статуса?
Надявам се да се включите с коментар по моя солар.

PS Давам обратна връзка за предишния си солар, това което Марая ми каза , узаконяване  на връзка,късмет и проф. успех се случи.

Много приятна новина.... ;D
Нямам време в момента , но живот и здраве другата седмица ще  погледна....Предполагам, че и други колеги ще се включат... ;)