Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173382 Прегледи
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #585 -: Ноември 23, 2013, 04:55:52 pm »
Привет,

Малко на патерица Честит Рожден Ден, да си много здрава, обичана, обичаща, силна, позитивна, щастлива, влюбена, успешна, щастлива... а ако нещо липсва тук то нека да имаш достатъчно пари, за да си го купиш....

Гледам имаш няколко планети, които повтаря собствен знак..(в моят нов солар също е така), чела съм някъде си, че това засилва наталните планети по дом и знак... нека и другите да се включат

гледам има акцент върху кариерата, работата,  партньорство (Соларените ИС/МС), бих го определила по-скоро като бизнес или силна връзка с шеф..  ::) роматични отношения с висше стоящ.. хъмм с толкова планети в 5-ти соларен (Слънце, Сатурн, Мерк..), творчесто и промени особено в професионален и сърдечен план. Всъщност си мисля, че годината е много подходяща да осъществиш някоя отдавна планирана цел.

и другите да помагат :)

Благодаря ти, Fairy! Да, има възможност за развитие в службата ми, имам известна подкрепа от началник, но е жена. И да от много време ми се иска вече да си имам бебче с момчето, което съм.

А ти бъди здрава, много щстлива и обичана! Нека всичките ти мечти и желания се осъществят! Късмет и много успехи ти желая!

« Отговор #586 -: Ноември 23, 2013, 07:18:45 pm »
Пускам и моят солар, че наближава :)

п.с. а какво се случва ако даден солар съвпадне почти на 100% с наталната домова система?

При мен нищо особено не се случи. Приключващата вече година беше така и аз имах големи очаквания, но се случи едно голямо нищо! НИЩИЧКО!

Слагам следващата картата, която по мое мнение е ужасна, да видим дали някой ще ме зарадва:

« Отговор #587 -: Ноември 28, 2013, 12:38:31 pm »
Здравейте, нова съм тук и дори не съм сигурна, че пиша на правилното място, но темата за слънчевата революция ме вълнува и много ми се ще да чуя и вашите мнения. Естествено,няма да се справя с качването на картата и ще помоля някой добър човек да го направи ( родена съм на 04.11.1974г. в 16.30 ч. в Свиленград), а аз обещавам да се науча. Ще се радвам да прочета вашите тълкувания, защото аз се занимавам с астрология от около две години и от тогава виждам в картата си само няколко тежки транзита, които преобърнаха живота ми, а хубавите - сякаш не се отнасяха за мен. Пък и слънчевото затъмнение от 03.11. беше в точен съвпад със Слънцето и Венерата ми, та ми се наелектризира косата. Но това пък е от Урана, който квадратира Луната ми :( Пълна лудост...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #588 -: Ноември 28, 2013, 02:50:37 pm »
Здравейте, нова съм тук и дори не съм сигурна, че пиша на правилното място, но темата за слънчевата революция ме вълнува и много ми се ще да чуя и вашите мнения. Естествено,няма да се справя с качването на картата и ще помоля някой добър човек да го направи ( родена съм на 04.11.1974г. в 16.30 ч. в Свиленград), а аз обещавам да се науча. Ще се радвам да прочета вашите тълкувания, защото аз се занимавам с астрология от около две години и от тогава виждам в картата си само няколко тежки транзита, които преобърнаха живота ми, а хубавите - сякаш не се отнасяха за мен. Пък и слънчевото затъмнение от 03.11. беше в точен съвпад със Слънцето и Венерата ми, та ми се наелектризира косата. Но това пък е от Урана, който квадратира Луната ми :( Пълна лудост...

Как се отрази Слънчевото затъмнение при теб?

« Отговор #589 -: Ноември 28, 2013, 03:33:01 pm »
На 07.11. ударих колата си на един паркинг и цяла седмица се разправях със застрахователи и шофьора на другата кола( 33-ти набор). На 08.11. ни се родиха най-сладките на света френски булдочета, а с тях и грижите ми се увеличиха. Преди това на 01.11. се преместих в нов магазин с надеждата търговията да потръгне( май не се получава). Общо взето много напрежение, а усещането е, че колкото повече мърдам, толкова повече затъвам. Надявам се поне с мъжа ми и сина ми да няма проблеми, че Слънцето ми е в 7 и е У5!!!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #590 -: Ноември 29, 2013, 09:43:09 pm »
На 07.11. ударих колата си на един паркинг и цяла седмица се разправях със застрахователи и шофьора на другата кола( 33-ти набор). На 08.11. ни се родиха най-сладките на света френски булдочета, а с тях и грижите ми се увеличиха. Преди това на 01.11. се преместих в нов магазин с надеждата търговията да потръгне( май не се получава). Общо взето много напрежение, а усещането е, че колкото повече мърдам, толкова повече затъвам. Надявам се поне с мъжа ми и сина ми да няма проблеми, че Слънцето ми е в 7 и е У5!!!

Ето ти картата , лично аз я намирам  за много добра :)  Нищо  си му няма на слънцето. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #591 -: Ноември 29, 2013, 09:46:05 pm »
Ето и с прогресии и транзити

« Отговор #592 -: Ноември 30, 2013, 11:57:24 am »
Много ти благодаря, Milla! Само, че часа е 16.30, поне така ми каза майка ми. А и четох някъде, че точната минута може да се определи, когато Марс минава през асцендента ти и реших да проверя. По принцип се случват някакви инциденти- падане, удряне, главоболие... Аз имах усещането, че ме връхлита парен локомотив от гняв и захвърлих един нож ( добре, че не уцелих). Предупредих и детето да следи как ще му се отрази, но при него нямаше нищо. Може би, има значение колко силен е Марс в картата ти. Или аз си внушавам...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #593 -: Ноември 30, 2013, 10:09:30 pm »
Много ти благодаря, Milla! Само, че часа е 16.30, поне така ми каза майка ми. А и четох някъде, че точната минута може да се определи, когато Марс минава през асцендента ти и реших да проверя. По принцип се случват някакви инциденти- падане, удряне, главоболие... Аз имах усещането, че ме връхлита парен локомотив от гняв и захвърлих един нож ( добре, че не уцелих). Предупредих и детето да следи как ще му се отрази, но при него нямаше нищо. Може би, има значение колко силен е Марс в картата ти. Или аз си внушавам...

Ами да де, точно е 16.40, само ,че имаш 2 часа по Гринуич, правилно съм  го въвела. 
Кога го захвърли този нож ;D? По-леко ,че Марса ти е в Скорпион ,може и да уцелиш смъртоносно;D.  Имаш и воден тригон, емоциите не са малко, искам да кажа, че по принцип  има голяма доза чувствителност и емоционалност в картата ти, но пък Сатурн транзитира сега през Слънцето  и овладява нещата. Прогресивният Марс сменя знак при теб и ще започнеш повече да действаш като стрелец ,отколкото като скорпион. Не ти е слаб Марс в натала. По свободолюбив  би трябвало да  ти стане Марса в СТрелец също. Не знам, усещаш ли го като такъв вече.?

« Отговор #594 -: Ноември 30, 2013, 11:48:10 pm »
Ти ме уби!!! Голям разбирач съм!!! Аз просто въвеждам данните в Астрото и го пускам да смята... Може би, защото не виждам нищо Венерско в себе се и Овена по- ме кефи. А иначе съпружеството ( нищо че е Рибок ) е с Марс в Овен и Плутон в съвпад с МС, та представи си какви битки и ножове хвърчат, въпреки че още се обичаме. А иначе за Овена в Стрелец си права - преди година напуснах удобна и добре платена държавна работа и реших сама да съм си началник. Е, сега си нося последствията, но нали никой не ме командори!!! А пък от Сатурн се чувствам ужасно преуморена и претоварена и ми иде да спя, да спя - цяла зима... Имам позната Скорпионка и когато Сатурн мина през Слънцето ѝ също се успиваше, нищо че е ранобудна.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #595 -: Декември 05, 2013, 07:34:03 am »
много ми е интересно как бихте изтълкували двойно подчертаване на съвпад Нептун/Луна и все в петите домове? (в Солар)

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #596 -: Декември 19, 2013, 08:27:29 pm »
качвам си солара, ще се радвам, ако някой каже нещо :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #597 -: Декември 19, 2013, 10:57:56 pm »
Понеже обещах, ще кажа няколко бързи думи за солара.

Според мен ще има кратки многократни пътувания насам - натам.
Внезапен обрат в някакви партньорски или делови отношения.
И приходи на финанси от работа извън колектив, някак отделно и в лека изолация дори.

Това е според мен, може и да греша ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #598 -: Декември 20, 2013, 12:01:02 pm »
Понеже обещах, ще кажа няколко бързи думи за солара.

Според мен ще има кратки многократни пътувания насам - натам.
Внезапен обрат в някакви партньорски или делови отношения.
И приходи на финанси от работа извън колектив, някак отделно и в лека изолация дори.

Това е според мен, може и да греша ;)

::) това за кой солар

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #599 -: Декември 20, 2013, 01:06:59 pm »
за последния, точно преди моя отговор  ;)