Здравей Гост

Талантът според астрологията

• 55 Отговора
  • 10996 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Талантът според астрологията
« Отговор #15 -: Юни 02, 2012, 11:04:20 am »
         Няма какво повече да го мисля, за мен и двамата са с инжинерингова насоченост, добри и прецизни специалисти по сферите на Уран, както и имат мениджърски способности. Предположенията ми са авиация, компютърни технологии, нещо иновативно в тези насока. Fairy, чакам да споделиш за нативите...  ;D 

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Юни 02, 2012, 11:37:06 am »
 Става дума за втората карта. Талантът не е ли в насока сцена, спорт , нещо по пети дом, където другите да се изявяват. Освен това има СЛВ в пети дом. И аз си мисля за изкуство. Нещо да е направил за страната си.Много пълен 4 дом, а Луната в 10дом. ::) Везни в 4 дом, пеене, мода, красота  нещо такова, новаторско разбира се с този Уран в първи  дом, / някакво предаване да е създал/. Нептун в съвпад със Слънце, страшен нюх и усет. ::) Управител на 7дом в 5 в съвпад с Венера.  Венера управител на 4 в 5 дом. Твори в страната си или в къщи. ::) ;D За музика, дизайнество, мода ,деца нещо такова да става дума.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #17 -: Юни 02, 2012, 01:05:37 pm »
Става дума за втората карта. Талантът не е ли в насока сцена, спорт , нещо по пети дом, където другите да се изявяват. Освен това има СЛВ в пети дом. И аз си мисля за изкуство. Нещо да е направил за страната си.Много пълен 4 дом, а Луната в 10дом. ::) Везни в 4 дом, пеене, мода, красота  нещо такова, новаторско разбира се с този Уран в първи  дом, / някакво предаване да е създал/. Нептун в съвпад със Слънце, страшен нюх и усет. ::) Управител на 7дом в 5 в съвпад с Венера.  Венера управител на 4 в 5 дом. Твори в страната си или в къщи. ::) ;D За музика, дизайнество, мода ,деца нещо такова да става дума.

И аз за момент бих поел в този ред на разсъждения, Мила, но за мен при положение, че Венера е в съвпад със Сатурн не смятам, че е изкуство най-малко. ;D По-скоро от съвпадите е важен този на Мерка с Марс във въздушен знак и Луна на MC, както и Уран на AC. Както и да е, аз вече изказах моето предположение за таланта при двамата, така че да видим...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Юни 03, 2012, 09:40:27 am »
леле страхотни сте... всички имат много точни попадения ... в някоя нова тема ще се опитам да обясня защо ме вълнува толкова тази тема за "талант" ... Мила е наясно  :-[ :-[

двете карти са на Бил Гейтс и Стив Джобс... (хехе инициалите на файловете)

надявам се да ви е интересно... ето защо пускам още една карта

и за мен е интересно дали между всички карти до тук има нещо общо? подбирам ги според данните на един тест наречен Myers
Briggs
лесно се намира инфо в интернет за този психологически тест  ;D
ако искате направете го... любопитно ми е дали резултатите отговарят на вашия астро-профил - ето тук е теста - ако не се ориентирате ще помагам с резултатите

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #19 -: Юни 03, 2012, 12:48:29 pm »
Първоначално си помислих, че човекът е религиозен водач или проповедник заради СЛВ и Луна/ Нептун в 9-ти дом и силният 11-ти дом. После забелязах Плутон - управител на АСЦ, на трон по дом и участващ в голям воден тригон със Сатурн и Тао с Юпитер и Марс. Предполагам, че е човек с пари и власт. Влиятелна личност. Доходите ми се струва, че идват от крупни инвестиции, банки, а не изключвам да се занимава и с политика.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #20 -: Юни 03, 2012, 03:44:02 pm »
         В картата има наистина силен Плутон в 8ми. Интересно е положението на нодалната ос в 3и-9и дом, както и акцентът тук с Нептун и Луна-та на MC. Сатурн на AC е важен момент в картата, а не трябва да изпускаме и Венера в 1ви в Стрелец и според мен можем да се направи един микс от двете, като заключа, че нативът по-скоро е общителен, обича да се изявява, експанзивен е и паралелно спазва строга дисциплина или по-скоро е изключително отговорен. Стелиумът във Везни в 11и със Слънцето там и Меркурий, фокусна точка именно в кардиналния Везни като връх на тао, Юпитер във 2ри в положителен аспект единствено към Сатурн точно, напрегнати към останалите планети би ме навяло на мисълта или за банковата система, както предполага Таня. Все си мисля, че нативът и преподава нещо, не точно учител, възможно е да се изявява като лектор по дадени мероприятия или да е силно ерудиран, че да участва по симпозиуми, знам ли. ??? Няма струпване на планети в ъглови домове, куспидите на 2ри и 6и са огнени, на 10и попада в Дева с Мерк в 11и и Луна на MC. Има обществени изяви нативът със сигурност, присъства в публичното пространство и се чувства комфортно от което, а и с този Марс няма как да не дерзае именно пред обществото. То ако е така ще да е на родна земя може би, макар че това не мога да съм сигурен, а и не е основно в анализа все пак. Интересно, че Венера е в най-точен аспект към MC, а както отбелязах вече Плутон и Юпитер по оста 8ми 2ри имат значение - парички се владеят и насочват по някакъв начин, може капитали, пазари, това ще да е така, а Луната дава известността. Хмм и акцент в 11и и тази Венера и Сатурн... Възможно е да е в областта на закона, съдилищата, макар, че има някои противоречия, възможно е и политика, банкерство. Може нативът да има общо с модерен тип фондове, пенсионни или инвестиционни примерно... ;D
             Банкерство, политика или инвестиционна дейност предпоалгам аз.     

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юни 03, 2012, 04:20:55 pm »
леле страхотни сте... всички имат много точни попадения ... в някоя нова тема ще се опитам да обясня защо ме вълнува толкова тази тема за "талант" ... Мила е наясно  :-[ :-[

двете карти са на Бил Гейтс и Стив Джобс... (хехе инициалите на файловете)

надявам се да ви е интересно... ето защо пускам още една карта

и за мен е интересно дали между всички карти до тук има нещо общо? подбирам ги според данните на един тест наречен Myers
Briggs
лесно се намира инфо в интернет за този психологически тест  ;D
ако искате направете го... любопитно ми е дали резултатите отговарят на вашия астро-профил - ето тук е теста - ако не се ориентирате ще помагам с резултатите

Голям воден тригон... ;D И тао с включени Плутон и Юпитер...Изкуство...корабоплаване... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Юни 03, 2012, 05:03:00 pm »
         Fairy, не съм чувал за този тест, но след като от любопитство го минах мога да заключа следното. Тестчето е доста интересно, както и смятам получих интересна интерпретация за себе си. Според мен се доближава профилът, който излиза спрямо резултатите ми от теста и това, което в действителност съм, но все пак най-вероятно гледам  субективно върху себе си, а и не обичам сам да се тълкувам и анализирам...  ;D Но тестът включва освен базов тип въпроси и някои доста екстравагантни - нищо странно за психологически тест все пак ...  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #23 -: Юни 03, 2012, 06:04:06 pm »
е и аз не бях го чувала до преди 2-3 месеца, но има хора, които доста му вярват - изследват, проверяват и доверяват (нещо подобно на нашият подход в астрологията) - както пише в уикито разделя хората на 16 вида според:
E—I — ориентация на съзнанието - тук бих искала да кажа как е настроен човека - интроверт или екстроверт:
S—N — способ за ориентиране в ситуации - сетивност срещу интуиция, как човек се ориентира към обобщена информация;
T—F — основа (мотив) за вземане на решения Т - мислене срещу F чувство, емоционалност;
J - P — способ за изпълнение на решенията: J- планиране, съждение, организиране срещу Р действия без предварителна подготовка...

мислех още малко да ви измъча с картата (още някои де се включи).. Последната карта е на "Желязната лейди" Маргарет Тачер ...

освен човека с асц. скорпион всички до тук имат една обща характеристика според цитирания тест - ENTJ
ето още хора, който се водят този тип:
Napolon Bonaparte, Joseph Staline, Saddam Hussein, Arnold Schwarzenegger, Franklin Delano Roosevelt, AlGore, Margaret Thatcher, Wernher von Braun, Bill Gates, Steve Jobs, Sigmund Freud, Murray Rothbard, Quentin Tarantino, Harrison Ford, Jim Carey, Alec Baldwin, Chuck D, Too Short, Jamie Foxx, Prince, Jack Black, Robert Redford, Georges Clooney

та се чудех дали има обща характеристика в наталите им ;)

но не пречи да проследим и според друг "тип" - стига да ви е интересно де  ;D ;D ;D ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #24 -: Юни 04, 2012, 12:18:21 pm »
 Ето още един , талант ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #25 -: Юни 04, 2012, 12:35:08 pm »
        Влизам набързо с няколко разсъждения по темата, тъй като нямам много време да гледам обстойно картата. Сатурн в едното полукълбо единствена планета се явява синглетон и трябва да й се обърне нужното внимание, поредната огнена Луна, в случая в Лъв, както и Плутон и Уран на MC загатват за оригиналност, известност, а евемтуално и преживявания в духовния и материалния свят по-различни да речем меко казано. Няма планети във въздушни знаци, имаме тронов Меркурий в Дева, Марс на трон в знак на който се явява стар управител и то в 12и дом. Въобще този 12и дом със стелиума Венера, Нептун и Марс е доста показателен по един или друг начин. Иначе казано и като гледам Луната и Марс и Венера нативът го бива в тайните и потайни схеми, защо не и мистични и забулени, отдава се на тайните връзки, а емоциите си изживява чрез пътувания надалеч или чрез гозбите и готварските изкушения на различните кухни...  ;D Силен Мерк има като цяло, оригинална и нестандартна мисъл, интерсептирани по оста 2ри 8ми са Козирог и Рак, нодалната ос 1ви 7ми Близнаци Стрелец... На прима виста стрелям дейност по Меркурий, донякъде потайна ли тайна...  ;D
         P.S. Търговец на оръжие на черния пазар  ;D Това в кръга на шегата, по-късно ще погледна задълбочено и ще помисля...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #26 -: Юни 04, 2012, 12:57:54 pm »
  ;D ;D   Ха,ха,ха.

Топло, топло,  но правил много работи човекът ;D 
Да му мисли Фейри, как ще го тества?

А аз за сега мълча. ;D И не казвам :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #27 -: Юни 04, 2012, 02:44:39 pm »
  ;D ;D   Ха,ха,ха.

Топло, топло,  но правил много работи човекът ;D 
Да му мисли Фейри, как ще го тества?

А аз за сега мълча. ;D И не казвам :)

Не ми прилича на типичен лидер нативът, по-скоро е високо ерудиран, не изключвам да е интелектуалец, да се включва по форуми, евентуално да преподава нещо. Много вода има в картата, Нептун е в 12, управител на 4и в тригон към Сатурн и куспидата на 4и... Марс на AC тригон към управителя на AC Плутон в 10и - че е способен, деен и с изявени качества нативът е ясно, ама все си мисля, че не е точно мениджър на нещо си или да е собственик на голяма корпорация, по-скоро го дава хем усърден и точен в детайлите, хем малко да отпуска и да е независим спрямо обстоятелствата, да работи когато на него си му харесва и сам да си е шеф (Уран също на MC). Възможно е да се занимава с търговска дейност, не изключвам консултантска или маркетингова и от време на време да е по сценични изяви било по работа, било по лекторска насоченост или да пише научни статии или чисто практически материали. И щом потвърждаваш, че е странен и разнороден, Мила мога да изкажа мнение, че не изключвам спомагателни дейности като физика или енергетика, макар и не основно да е това, може би така потайно... ;D 
            Това е от мен, не е много стегнато като сфери, но около това мога да се огранича аз... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #28 -: Юни 04, 2012, 11:48:25 pm »
В картата няма планети във въздушен знак, а обикновенно в такъв случай човек се фокусира да работи върху качествата на съответния елемент. Освен това СЛВ е в Близнаци и Меркурий е на трон в Дева - човекът е интелигентен, работата му е свързана с някакъв вид комуникация - журналист, преподавател, писател. Заради Уран / Плутон на МЦ си мисля, че може и да е реформатор, ексцентричен, едва ли работи за някой друг. У5 Марс е в съвпад с АСЦ, освен това имаме Венера / Нептун в 12-ти дом - допускам, че може да се занимава и с изкуство - актыор, сценарист, режисыор  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #29 -: Юни 05, 2012, 07:38:17 am »
 Ще изчакам още малко да се включат и други  по темата " Фейри търси таланти" ;D и ще кача информация днес. Обещавам ! ;)