мисля, че го знаеш това мое Слънце, ужким е в земен дом, а и имам не малко земя, но някак си не усещам много земно

все пак Уран е достатъчно близо, после и Юнона, Мерк - едва тогава идва Слънчо (ако си спомняш една графика с много минорни аспекти шеговито плесната в една то темите тук) е това е слънчо, прави аспекти с почти всичко дето лети и бръмчи

може би за това винаги се търси АЗ-то и никога не се намира. И все пак - на първо място Слънцето държи да се чувства свободно, дори и само в мислите си (ето ги Уран и Мерк), държи да е честно пред себе си, но знае, че на никого не може да се угоди и винаги има някои сърдит - едни те целуват, други оплюват, но все те лигавят

Като у на 11-ти дом, приятели, познати всякакви - ако това означава богатство претендирам за милионерство

какво още. Въпреки, че втория ми е пълен, и уп. на втори е в 1-ви (и 11 - марс) някак си трупането на богатства не е сред приоритетите, опит, знание, възможности да, никога не съм припадала при вида на златни бижута, големи имоти или каквото и да е лъскаво, за мен финансите са по-скоро опция слънцето да е свободно и независимо.