Здравей Гост

Анкета

В кой знак се намира Вашето слънце? Моля посочете и дома в който попада...

овен
1 (6.7%)
телец
1 (6.7%)
близнаци
1 (6.7%)
рак
0 (0%)
лъв
2 (13.3%)
дева
1 (6.7%)
везни
2 (13.3%)
скорпион
0 (0%)
стрелец
4 (26.7%)
козирог
2 (13.3%)
водолей
0 (0%)
риби
1 (6.7%)

Общ брой гласове: 14

Гласуването приключено: Юли 07, 2011, 07:12:33 pm

Слънцето знак и дом

• 46 Отговора
  • 9115 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Слънцето знак и дом
« -: Юни 27, 2011, 07:12:33 pm »
Как усещате слънчевия знак? Споделете онова , чрез което изявявате енергията на слънцето...
Посочете и дома в който попада...,там или в срещуположния е активирана слънчевата енергия!? :)

Споделете.... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънцето знак и дом
« Отговор #1 -: Юни 27, 2011, 07:38:15 pm »
Знака в който попада слънцето ми е Стрелец...Дома в който се намира е 1-ви. В огнен знак , огненото слънце се чувства добре...Има сили и стимул... :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юни 27, 2011, 07:43:37 pm »
Стрелец във втори уп. на 11-тия  :P много оцветено е това Слънце - скрита лимонка е то  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юни 27, 2011, 07:45:35 pm »
Стрелец във втори уп. на 11-тия  :P много оцветено е това Слънце - скрита лимонка е то  :P

Интересно ми е да споделиш , как се чувства огнено слънце в земен дом... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Юни 27, 2011, 07:59:17 pm »
мисля, че го знаеш това мое Слънце, ужким е в земен дом, а и имам не малко земя, но някак си не усещам много земно :)
все пак Уран е достатъчно близо, после и Юнона, Мерк - едва тогава идва Слънчо (ако си спомняш една графика с много минорни аспекти шеговито плесната в една то темите тук) е това е слънчо, прави аспекти с почти всичко дето лети и бръмчи  ::) може би за това винаги се търси АЗ-то и никога не се намира. И все пак - на първо място Слънцето държи да се чувства свободно, дори и само в мислите си (ето ги Уран и Мерк), държи да е честно пред себе си, но знае, че на никого не може да се угоди и винаги има някои сърдит - едни те целуват, други оплюват, но все те лигавят  ;D Като у на 11-ти дом, приятели, познати всякакви - ако това означава богатство претендирам за милионерство  ::)
какво още. Въпреки, че втория ми е пълен, и уп. на втори е в 1-ви (и 11 - марс) някак си трупането на богатства не е сред приоритетите, опит, знание, възможности да, никога не съм припадала при вида на златни бижута, големи имоти или каквото и да е лъскаво, за мен финансите са по-скоро опция слънцето да е свободно и независимо.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 27, 2011, 08:03:36 pm »
Или с две думи , Слънцето е шефа за който работи цялото космическо войнство.... ;D Прието  е  , че Слънцето във втори дом дава възможност за избор на богат съпруг....Имаш ли усещането за това...И още нещо...харесваш ли портокали , лимони , грейпфурти... ::)..изобщо екзотични плодове и храни...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юни 27, 2011, 08:17:00 pm »
Или с две думи , Слънцето е шефа за който работи цялото космическо войнство.... ;D Прието  е  , че Слънцето във втори дом дава възможност за избор на богат съпруг....Имаш ли усещането за това...И още нещо...харесваш ли портокали , лимони , грейпфурти... ::)..изобщо екзотични плодове и храни...
дааааа и лимони и портокали и грейпфрут, наистина обичам да опитвам по-необичайни плодове. ;D
 учила съм в испанска гимназия, обожавам този език  ;D - въпреки, че в световно ниво е много популярен език у нас се водеше екзотичен.. не е като английски, руски и немски ...  ;)
а за богат мъж, ох мила, до тук освен уранската ми грешка винаги съм имала връзки с по-възрастни мъже (10+ г.) това мисля, че е и по Венера/Сатурн и все си мисля, че ако реша да се захващам с някои и изобщо реша да подписвам някога би било разумно да е с зрял човек, такъв които е постигнал нещо (не е задължително милиони, но да има добра позиция). Това ще се приеме доста скандално, но не може всичко да е идеално - няма как.
Ще видим близките няколко години - предстоят любопитни симв. дирекции  ::) (в това число венера на к5 и юпитер с уран и твоята любимка юнона). 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 27, 2011, 08:20:02 pm »
А защо не е и някой Испанец... ::)

Не мисля , че грешките са по Уран...Все ми се струва , че уран не греши... ::) ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юни 27, 2011, 08:43:53 pm »
А защо не е и някой Испанец... ::)

Не мисля , че грешките са по Уран...Все ми се струва , че уран не греши... ::) ;D

не се знае :) само да не е грък  ::)

не е грешка - как може слънцето на мама да е грешка ;), но това, което виждам в човекът до мен ме вбесява ужасно :( доста неща съм преглътнала и "приела", но някои са ми в повече :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 27, 2011, 09:07:06 pm »
Вероятността Уран да е преминал точния аспект е огромна...Дали сега Сатурн не е причината да откриваш грешките...на слънцето... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юни 27, 2011, 09:20:03 pm »
Вероятността Уран да е преминал точния аспект е огромна...Дали сега Сатурн не е причината да откриваш грешките...на слънцето... ::)
амииии нали тр. Сатурн прави секстил... към Слънчо  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юни 27, 2011, 09:21:48 pm »
амииии нали тр. Сатурн прави секстил... към Слънчо  :-[

Чудесен повод точно за реализацията по темите Сатурн/Слънце... ;) С лекота ги откриваш...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юни 27, 2011, 10:18:26 pm »
да, дано, открие ли се реализацията на Сатурн (и Слънце - макар на по-втори план да е) ще се разплете целия ребус  ::) - винаги съм била на мнение, че открития проблем е половината път от решаването му, за възможностите важи същото правило :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юни 27, 2011, 10:21:08 pm »
Всеки проблем е възможност... ;) , когато са замесени светилата тази възможност е видима и явна...Въпроса е как ще направим избора.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Юни 27, 2011, 10:28:53 pm »
така си е, поне Стрелеца това му е хубавото искрено вярва, че утре ще е по-добре ;)

а ти как усещаш своето слънце в 1-ви (ако не се лъжа стрелец при теб е интесптиран) чувала съм, че слънце в близост до асц. е присъщ на "себедостатъчни" хора - ти не си такава, поне това е лично мое заключение, но все пак. Той Сатурн и на теб ти прави секстилче в момента скоро ще е и точния транзит  ::)