Общ брой гласове: 14
Гласуването приключено: Юли 07, 2011, 07:12:33 pm
така си е, поне Стрелеца това му е хубавото искрено вярва, че утре ще е по-добре а ти как усещаш своето слънце в 1-ви (ако не се лъжа стрелец при теб е интесптиран) чувала съм, че слънце в близост до асц. е присъщ на "себедостатъчни" хора - ти не си такава, поне това е лично мое заключение, но все пак. Той Сатурн и на теб ти прави секстилче в момента скоро ще е и точния транзит
бързо се пали твоето слънчице, в това няма нищо лошо де
Моето е Везни 3 дом но имам стилиум Скорпион,транзитното ми слънце беше 30 год в Скорпион и не се чувствам Везни за огромно мое съжаление.
Слънце в Телец 2 дом - обаче в точна опозиция на Марс в Скорпион 8 дом. Понякога го чувствам доста Скорпионско това Слънце
Цитат на: tanya в Юни 29, 2011, 03:52:51 pmСлънце в Телец 2 дом - обаче в точна опозиция на Марс в Скорпион 8 дом. Понякога го чувствам доста Скорпионско това Слънце Слънцето е на трон по дом ...В този случай е важна позицията на Венера , както и аспектите които сключва с Марс...Скорпионската енергия идва от оста 2-8ми... , не от опозицията...
Цитат на: Марая в Юни 29, 2011, 04:12:19 pmЦитат на: tanya в Юни 29, 2011, 03:52:51 pmСлънце в Телец 2 дом - обаче в точна опозиция на Марс в Скорпион 8 дом. Понякога го чувствам доста Скорпионско това Слънце Слънцето е на трон по дом ...В този случай е важна позицията на Венера , както и аспектите които сключва с Марс...Скорпионската енергия идва от оста 2-8ми... , не от опозицията... Ами тя и Венера е в Телец 2 дом - опозиция на Марс
Цитат на: tanya в Юни 29, 2011, 04:19:09 pmЦитат на: Марая в Юни 29, 2011, 04:12:19 pmЦитат на: tanya в Юни 29, 2011, 03:52:51 pmСлънце в Телец 2 дом - обаче в точна опозиция на Марс в Скорпион 8 дом. Понякога го чувствам доста Скорпионско това Слънце Слънцето е на трон по дом ...В този случай е важна позицията на Венера , както и аспектите които сключва с Марс...Скорпионската енергия идва от оста 2-8ми... , не от опозицията... Ами тя и Венера е в Телец 2 дом - опозиция на Марс Една силно поставена планета е нещо..., а две силно поставени много... Особено когато са в опозиция...Искам да кажа , че те не си пречат ,защото са на трон и по дом и по знак...Те са прекалено силни за да изявяват космическия потенциал...опозицията в този случай е прекалено градивна....
От някъде трябва да има изход...и нищо не е по-важно от веригите по заточение , падение , екзалтация...Всъщност точно чрез тях можем да разберем кое е основното , което движи картата и кое ни пречи...Само така можем да трансформираме и излезем на по-високо еволюционно ниво....