Здравей Гост

Комплексите според зодиакалния знак при жените

• 27 Отговора
  • 6288 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Как отнема? ::)

Ами слага задръжки, "ами ако", пък огнената е спонтанна, жизнерадостна, авантюристична

романтична..., широко скроена...,обичаща..прощаваща...АБЕ КРАСИВА Е ЛУНАТА В СТРЕЛЕЦ.... :P :-*

романтична..., широко скроена...,обичаща..прощаваща...АБЕ КРАСИВА Е ЛУНАТА В СТРЕЛЕЦ.... :P :-*

Само с това не съм съгласна  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Защо? ::)

[/quote]

:)
Защото я имам и не съм романтична

*

Неактивен danni

• 477
При мен вероятно тригонът с Юпитер я прави достатъчно романтична, но не мисля че това е комплекс, всъщност темата беше за комплексите, да си дойдем на думата ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

:)
Защото я имам и не съм романтична
[/quote]

А може ли да ти видя картата? ::)

Тия дни нямам достъп до компютър, но ще я сложа при първа възможност

*

Неактивен Antena

• 1189
[quote
 Пример за това е способността да работиш винаги нещо, което не обичаш, защото подсъзнателно смяташ, че не заслужаваш нищо по-добро.   
quote]

е това ми е напълно непонятно като отношение въобще... , но сигурно има и такива случаи, знам ли.. ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
Това е пример, който дадох за неосъзнат компекс. Човека няма да ти каже, че не заслужава нищо по-добро, а ще обвини семейството, в което се е родил, след това държавата и т.н., но не и да се замисли защо повтаря един и същи модел в живота си. Най-трудно ми е било, в много случаи признавам невъзможно, да накарам хора с наранена Луна да осъзнаят проекцията на комплекса си във външните събития.

Интересна тема е това за мен ;)

Първо аспектите на Слънцето - съвпад Венера - мисля, че това се проявява при мен като желание за "красотата и хармонията на всяка цена". Допълва се от Слънце, Венера квадрат Плутон. Държа на хармонични отношения с парньора, дори когато това ме уязвява лично, т.е. засяга моето его и ценности. Просто хармонията се явява по-важна от искренността в отношенията. :(

Колкото до аспекта Луна квадрат Сатурн - нямам никакви проблеми със самочувствието и самооценката. Даже напротив, понякога прекалявам. :-[ Но.. при мен се появи като комплекс - отношението с майка ми. Винаги съм била подозрителна към тези си взаимоотношения, но сега с пълна сила се изявява този аспект.

Иначе... ;D ... огнена Луна /в Овен/ - имам достатъчно плам и самочувствие, искам нещата да стават бързо. Лошото е, че е в 5-ти дом - там ми избива комплекса за родителството - искам да съм перфектен родител, въпреки че осъзнавам колко нелепо е и колко може да навреди на отношенията ми с децата. Но понякога е по-силно от мен.

Супер - браво и благодаря за темата... :-* ;D

:-*

Ама...сподели нещо...някое наблюденийце  :)

;D

Комплекс за малоценност в женска карта...Луна в твърд аспект със Сатурн... ;)
И мекия  аспект върши същата работа, пример моята карта където двете планети са в тригон с орбис 4 градуса. Споделям мнението, че всичко дето има вземане даване със Сатурн е или е замръзнало или изсушено.

Комплекси имам всякакви, даже когато ми се случват неща с които може да се гордея мисля че са случайни и не ги заслужавам,  ама ей така ми се дават.

*

Неактивен milla_m

• 1060
Имам Луна/ Венера опозиция и Луна / Юпитер. Много си права за някои неща.!!! Сега ще споделя, че не е виновна държавата, семейството, проумявам ,че  човек получава ни по -много ни  по- малко от това дето заслужава/ даже мисля, че се повтарям с последното изказване/ , но наистина не разбирам какво точно проектирам ::) ;D  Между Луната и Слънцето също не е перфектен аспекта и е 135 гр., а и със Слънце 1 дом , може проекцията да е още по видима :- :)  ::) Не бих работила нещо дето не ми харесва, от към родителството съм по-скоро като Лъвовете, ще гледам от страни развитието, ще давам насоки ако ми ги искат , но толерирам самостоятелността. Философията  ми донякъде е, че ако човек остане на пътя , е добре да търси начин да намери "полята , водата, житата и да си замеси хляб" .Ще се намесея в защита, разбира се ако нещата излизат от контрол. Ако потомството е сгафило яко ще поразнищя нещата и ще застана на страната на справедливостта.

Избиват комплекси в личните отношения по- скоро с отсрещният пол. Търся  някаква "перфектност", която не съществува, нито в моята личност, нито в някоя друга,разбира се, но пак залитам да я търся :-[
"Просто хармонията се явява по-важна от искренността в отношенията"  - това което Dragon Lady казва донякъде  важи и за мен.

В определени  случаи ако реша, че има черен хумор/ може и да няма, но ако допусна, че е така/ ще млъкна и директно ще отплувам, даже няма да се обяснявам, за да не влизам в конфронтация, дори и да имам аргументи ;) А това най- вероятно  не е решение на проблема и е вид комплекс.  ::)  :-[ 

Това е пример, който дадох за неосъзнат компекс. Човека няма да ти каже, че не заслужава нищо по-добро, а ще обвини семейството, в което се е родил, след това държавата и т.н., но не и да се замисли защо повтаря един и същи модел в живота си. Най-трудно ми е било, в много случаи признавам невъзможно, да накарам хора с наранена Луна да осъзнаят проекцията на комплекса си във външните събития.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

Слънце в 1 дом 2У7 в опозиция сатурн в 7дом У1 = комплексарка ;D
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 12:19:45 pm от rosita »