Малееееееее
Ама не ми вярвайте толкова бе хора.
По-голям шанс да ви се отговори имате като си поставяте картата с въпроса/въпросите. Гледайте картата да е построена с градусите и ясно да са отчетливи осите.
Коколино го помолих да ми изпрати данните си на лични, за да му построя картата, защото нещо не ми бяха ясни осите му. Още обаче не съм я построила. Коколино ще извиняваш. Тия дни ще го направя и ще се опитам да ти кажа какво мисля по въпросите ти.
Момичета, слагайте радикс и задавайте конкретен въпрос, пък който има възможност ще разглежда и ще пише. Поставяйте картите с въпросите в указаните за това теми. Лично аз правя това с удоволствие (пиша) стига да имам достатъчно време. Астрологията ми е хоби и аз като вас все още се уча, но с каквото мога ще помагам. Пък и останалите, които са по-напреднали съм сигурна, че и те когато могат ще пишат. Само не се сърдете и не се карайте.

Ива, питаш за партньорски взаимоотношения в неподходяща тема и после се чудиш защо никой не пише по твоя въпрос. Аз не пиша, защото не ми се яде тупаник от шефа.
Ще си дойде Марая и ще ни нахока ако така продължаваме да разхвърляме навсякъде. Всеки обича къщичката му да е подредена, нали така?!
Мдааа, обаче много интересно как доста народ се нареди на опашката при теб, Дивна

Но всеки е различен сам по себе си и има право на избор разбира се. Аз няма за какво да те извинявам, Дивна - идеята при мен е не да питам за да знам какво, как и защо би ми се случило, а защото имам интерес към астрологията и съответно това поражда желанието ми да споделям, анализирам, както и да чуя различни мнения и предположения било по моята, било по нечия друга карта, в случая натална, тъй като това е темата

Трябва да не се мисли едностранно, а да се изслушват и споделят мнения докато човек се учи, а аз смятам винаги да се обогатявам

А си много права, Дивна по повод публикацията на аватара Ива, което аз вече отбелязах в някоя от другите теми и както виждам комуникацията в случая е еднопосочна, искаме без да слушаме, анализираме или съответно даваме
А по повод шефката смятам, че не само тя, а и на много от нас, начело с мен ни идва някой да го ступаме когато нещо не е на конкретното място, да, на всеки би могло да се случи, да всеки би могъл да разводни дадена тема, може, но не и да прекалява разбира се какъвто е случая според мен