Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139963 Прегледи
*

issidorra

Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #300 -: Септември 17, 2011, 08:47:16 am »
Много благодаря за куража, който ми вдъхнахте!!! Не знам какво ше излезе, но твърдо съм решила да пробвам, пък, ако е писано, няма начин да не стане.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #301 -: Септември 17, 2011, 03:15:28 pm »
Много благодаря за куража, който ми вдъхнахте!!! Не знам какво ше излезе, но твърдо съм решила да пробвам, пък, ако е писано, няма начин да не стане.

А повечето пъти ние ги пишем тези събития със собствената си воля и усилия  ;)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #302 -: Септември 18, 2011, 03:59:56 pm »
Изидора, имам въпроси, който не са свързани пряко по твойто запитване. Интересно ми е да знам дали миналата година си имала раздяла (с партньор)? Плануваш ли скоро някакво преместване (смяна на дом например)?
Що се отнася до запитването ти, мисля че имаш потенциал за заемане на управленчески пост и най-вече висока професионална реализация. Не си го поискала, не е станало, както се казва.  ;) :) Не се отказвай, че тая квадратура Слънце/Сатурн може от време на време да те разколебава и да губиш самочувствие.  :-[ За щастие орбиса й е голям и явно не действа така силно.

Желая ти успех! 

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #303 -: Септември 18, 2011, 04:10:17 pm »
        Divna, ще се радвам да споделиш възгледите си по моята карта :)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #304 -: Септември 18, 2011, 04:30:30 pm »
        Divna, ще се радвам да споделиш възгледите си по моята карта :)

Какво ти е питането и къде ти е картата?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #305 -: Септември 18, 2011, 05:01:58 pm »
         Хмм, нямах точно конкретно питане, но не пречи да формулирам и такова - работа, бизнес, професионално развитие  :)
         Може и за характера нещо да споделиш, че напоследък имам чувството, че сам не се познавам  ;D
« Последна редакция: Септември 19, 2011, 06:57:24 am от kokolino »

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #306 -: Септември 18, 2011, 06:05:34 pm »
Изпрати ми данните си на лични, за да ти погледна радикса с моята програма ако желаеш.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #307 -: Септември 18, 2011, 06:20:26 pm »
Изпрати ми данните си на лични, за да ти погледна радикса с моята програма ако желаеш.

Ааа, чудя се все още дали желая, но  и това ще се уреди някакси  ;D
            Готова си :)

*

issidorra

« Отговор #308 -: Септември 19, 2011, 10:14:46 am »
Изидора, имам въпроси, който не са свързани пряко по твойто запитване. Интересно ми е да знам дали миналата година си имала раздяла (с партньор)? Плануваш ли скоро някакво преместване (смяна на дом например)?
Що се отнася до запитването ти, мисля че имаш потенциал за заемане на управленчески пост и най-вече висока професионална реализация. Не си го поискала, не е станало, както се казва.  ;) :) Не се отказвай, че тая квадратура Слънце/Сатурн може от време на време да те разколебава и да губиш самочувствие.  :-[ За щастие орбиса й е голям и явно не действа така силно.

Желая ти успех!

Дивна, благодаря ти много!!! Проявата на квадратурата при мен е свързана с лееееко проблематични отношения с баща ми, но понеже е почти 10 грауса орбисата, а и знаците са тригонални, не бих казала, че има драма, посдърпваме се с баща ми, но всичко отминава. Относно раздялата, да, всъщност ние се разделихме 2008, септември, 2010 имаше затопляне на отношенията, но  и отново раздяла, домът ще го сменям, да, местя се от квартира на квартира от 11 години насам, октомври пак в нова  :'(

« Отговор #309 -: Септември 19, 2011, 03:09:03 pm »
Дивна, мога ли да се наредя на опашката  ;D, досега само питам отделни неща "на парче", много ми е интригуващо как изглежда цялата картинка погледната отстрани...,че един Нептун се разлива над прогресивната ми Луна.

*

iva

« Отговор #310 -: Септември 19, 2011, 07:25:01 pm »
и аз питам, ли питам....но явно нещо нямам късмет с отговорите.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #311 -: Септември 19, 2011, 07:46:34 pm »
Малееееееее  :57: Ама не ми вярвайте толкова бе хора.  :)
По-голям шанс да ви се отговори имате като си поставяте картата с въпроса/въпросите. Гледайте картата да е построена с градусите и ясно да са отчетливи осите.
Коколино го помолих да ми изпрати данните си на лични, за да му построя картата, защото нещо не ми бяха ясни осите му. Още обаче не съм я построила. Коколино ще извиняваш. Тия дни ще го направя и ще се опитам да ти кажа какво мисля по въпросите ти.

Момичета, слагайте радикс и задавайте конкретен въпрос, пък който има възможност ще разглежда и ще пише. Поставяйте картите с въпросите в указаните за това теми. Лично аз правя това с удоволствие (пиша) стига да имам достатъчно време. Астрологията ми е хоби и аз като вас все още се уча, но с каквото мога ще помагам. Пък и останалите, които са по-напреднали съм сигурна, че и те когато могат ще пишат. Само не се сърдете и не се карайте.  ;) :)

Ива, питаш за партньорски взаимоотношения в неподходяща тема и после се чудиш защо никой не пише по твоя въпрос. Аз не пиша, защото не ми се яде тупаник от шефа.  ;D Ще си дойде Марая и ще ни нахока ако така продължаваме да разхвърляме навсякъде. Всеки обича къщичката му да е подредена, нали така?!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #312 -: Септември 19, 2011, 08:42:32 pm »
Малееееееее  :57: Ама не ми вярвайте толкова бе хора.  :)
По-голям шанс да ви се отговори имате като си поставяте картата с въпроса/въпросите. Гледайте картата да е построена с градусите и ясно да са отчетливи осите.
Коколино го помолих да ми изпрати данните си на лични, за да му построя картата, защото нещо не ми бяха ясни осите му. Още обаче не съм я построила. Коколино ще извиняваш. Тия дни ще го направя и ще се опитам да ти кажа какво мисля по въпросите ти.

Момичета, слагайте радикс и задавайте конкретен въпрос, пък който има възможност ще разглежда и ще пише. Поставяйте картите с въпросите в указаните за това теми. Лично аз правя това с удоволствие (пиша) стига да имам достатъчно време. Астрологията ми е хоби и аз като вас все още се уча, но с каквото мога ще помагам. Пък и останалите, които са по-напреднали съм сигурна, че и те когато могат ще пишат. Само не се сърдете и не се карайте.  ;) :)

Ива, питаш за партньорски взаимоотношения в неподходяща тема и после се чудиш защо никой не пише по твоя въпрос. Аз не пиша, защото не ми се яде тупаник от шефа.  ;D Ще си дойде Марая и ще ни нахока ако така продължаваме да разхвърляме навсякъде. Всеки обича къщичката му да е подредена, нали така?!

Мдааа, обаче много интересно как доста народ се нареди на опашката при теб, Дивна  ;D Но всеки е различен сам по себе си и има право на избор разбира се. Аз няма за какво да те извинявам, Дивна - идеята при мен е не да питам за да знам какво, как и защо би ми се случило, а защото имам интерес към астрологията и съответно това поражда желанието ми да споделям, анализирам, както и да чуя различни мнения и предположения било по моята, било по нечия друга карта, в случая натална, тъй като това е темата :) Трябва да не се мисли едностранно, а да се изслушват и споделят мнения докато човек се учи, а аз смятам винаги да се обогатявам :)

:72: А си много права, Дивна по повод публикацията на аватара Ива, което аз вече отбелязах в някоя от другите теми и както виждам комуникацията в случая е еднопосочна, искаме без да слушаме, анализираме или съответно даваме  ;D  ;D
            А по повод шефката смятам, че не само тя, а и на много от нас, начело с  мен ни идва някой да го ступаме когато нещо не е на конкретното място, да, на всеки би могло да се случи, да всеки би могъл да разводни дадена тема, може, но не и да прекалява разбира се  какъвто е случая според мен :)

« Последна редакция: Септември 19, 2011, 08:44:41 pm от kokolino »

« Отговор #313 -: Септември 19, 2011, 09:31:46 pm »
Коколино и при мен идеята е уж да анализирам, "гадателския" момент хич не ме привича още по-малко да чакам и дебна кога ще премине транзита на поредната планета през Д12 та да видим какво ще дойде след това...мисля си как ползата от цялата работа е да знаеш и успееш да пренасочиш енергията,да отработиш нещата и смекчиш негативите...ако Марс и Уран или Плутон са се "хванали здраво" да вземеш да тръгнеш на йога, ако Сатурн минава през Д12 да се отдадеш на подходящата литература вкъщи, а не в болницата...така ги схващам на този етап нещата, но не съм попаднала на астролог,който така да ме насочва, но и някаде тук се споменаваше, че всеки сам си заслужва астролога... ;D Та сега според вас каква е работата на този Нептун на К2 върху финансите и по-определящ ли е за тях от Луната? макар че пак "на парче" почнах да питам...

« Последна редакция: Септември 19, 2011, 09:33:21 pm от sunflower »

*

iva

« Отговор #314 -: Септември 19, 2011, 09:37:42 pm »
що думи и редове се изписаха,...и енергия се изхаби за глупости. А можеше просто и ясно да се отговори "да, мога, да ти отговоря" или "не, няма да ти отговоря, защото...еди какво си". Имала съм нужда, попитала съм. Не мога да преровя целия форум, за да намеря подходяща тема, в която да се вмъкна. А не искам да създавам нова такава само за моите скромни въпроси. Имах нужда да попитам, лични проблеми и се надявах да внеса капка яснота в тях, с ваша помощ, но не се получи. Имам интереси към астрологията, но нямам претенции, че я знам и разбирам - затова и питам хора със сигурност знаещи повече от мен..и питам именно в темата за начинаещи (тъй като аз самата съм такава). Изтривам си постовете и картите, и благодаря все пак за проявеното внимание. Останете си със здраве!