Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140084 Прегледи
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #60 -: Юни 26, 2011, 01:24:30 pm »
Ох,дано наистина да се получи скоро!Имам чувстово,че като бебето вече е факт и живота ми ще се промени коренно към добро! А за лекарствата- те могат да се пият и по време на евентуална бременост.Те са хормони- даже е препоръчително да се продължат.
Благодаря ти отново!  :)

*

Неактивен wii

• *
  • 5
« Отговор #61 -: Юни 28, 2011, 03:35:40 pm »
качвам си натала както Марая  каза. Надявам се да е интересна картата ми за вас, както и  да науча Вашето мнение.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #62 -: Юни 28, 2011, 03:45:23 pm »
Какво би искала да знаеш? :)....

Картата ти е доста динамична...Имаш здраво и стабилно отношение към всичко , което започваш..Доста рационална си , имаш доверие само на опита си.Това не ти пречи да имаш ексцентрични и капризни постъпки , привързаности към партньори и дори болезнена ревност понякога... ::) wii..

Как звучи като начало? ;D

*

Неактивен wii

• *
  • 5
« Отговор #63 -: Юни 28, 2011, 03:59:24 pm »
Благодаря Марая, много си права, само капризните постъпки не ги разбрах  ;D. Ако реша нещо никой не може да ме спре, ама гледам да не правя глупости. Съвпада на Слънце с Плутон и аспектите на луната ме интересуват. Ако ти се занимава разбира се.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #64 -: Юни 28, 2011, 04:14:26 pm »
Благодаря Марая, много си права, само капризните постъпки не ги разбрах  ;D. Ако реша нещо никой не може да ме спре, ама гледам да не правя глупости. Съвпада на Слънце с Плутон и аспектите на луната ме интересуват. Ако ти се занимава разбира се.

Съвпада на Слънце с Плутон е носител на универсална енергия...Убива и създава...Способност за действия , организации , манипулации. Понякога тази енергия може да се окаже подтискаща за хората около теб. Трудно оставаш незабелязана..

Трудна и сложна луна..попада в земен дом , а е водна и е на трон...Доста придричива дори в ежедневието , затова казах капризна по отношение на партньорите , защото луната е силно аспектирана и афлектирана...На първо място съществува една вътрешна несигурност както и неудовлетворени емоционални способности в повечето случай провокирани от външни обстоятелства.
Импулсивно поведение , както и непостоянно емоционално отношение..липса на контрол в/у страстите са причина за доста главоблъсканици...Възможност за фанатизиране на вярата...Повишен психоемоционален потенциал. Болезнено чувствителна си към енергията , напрегната към енергията на тълпи от хора...Твоята мнителност и ревност могат да бъдат основна причина за разрушени връзки... :)

*

Неактивен wii

• *
  • 5
« Отговор #65 -: Юни 28, 2011, 04:31:09 pm »
Така е, трудно владея емоциите си. Май потискам хората около себе си  :). Всичко е така  :). Благодаря. Изречено от друг ми помага да го осъзная по-добре.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #66 -: Юни 28, 2011, 04:34:20 pm »
Така е, трудно владея емоциите си. Май потискам хората около себе си  :). Всичко е така  :). Благодаря. Изречено от друг ми помага да го осъзная по-добре.

А не бива , защото имаш възможност и сама да преструкторираш тао-карето...Дълбоката емоционалност , когато е фокусирана  може да бъде проблем със здравето след години... ;)

« Отговор #67 -: Юни 28, 2011, 08:28:25 pm »
Как бихте тълкували Венера/Плутон/Марс??? П.С. картата е на мъж (момче)  ;D
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #68 -: Юни 28, 2011, 08:34:54 pm »
Мястото на таото е във фиксирани знаци ...А това не е най-доброто , което можем да си изберем...Трудна комуникация с близки , наред с това чувство на ощетеност...,а и желание за доминиране...Стаен гняв...,нестандартна ценностна система...Усет към красивото...и доста силен чар...нагона е голям...Еуфория

« Отговор #69 -: Юни 28, 2011, 08:59:28 pm »
Конфликти със сестра основно (аз), чувство на ощетеност - от близко обкръжение? Стаен гняв със сигурност, но винаги ли ще остава стаен? Възможно ли е насилие (Плутон/Марс) в любовта (Венера)? Ами проблеми с близки и далечни пътувания с/заради приятели, ранно и късно образование? Затруднявам се при комбиниране на информацията : (

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #70 -: Юни 28, 2011, 09:27:45 pm »
Конфликти със сестра основно (аз), чувство на ощетеност - от близко обкръжение? Стаен гняв със сигурност, но винаги ли ще остава стаен? Възможно ли е насилие (Плутон/Марс) в любовта (Венера)? Ами проблеми с близки и далечни пътувания с/заради приятели, ранно и късно образование? Затруднявам се при комбиниране на информацията : (

Не е болка...,а и не е трудно...Въпроса е да осъзнаеш ТЕМАТА НА КАРТАТА...ВСЯКА КАРТА ИМА ТЕМА...За това казваме , че е нужна среда , нужна е посока...Не винаги това ТАО ще рефлектира по един и същ начин... :)
Не е възможно насилие , а по-скоро сексуални комплекси причинени от гняв и самота....Не казвам сам , а самотен...

« Отговор #71 -: Юли 01, 2011, 07:47:54 pm »
За Марая  :kiss2:

« Отговор #72 -: Юли 02, 2011, 11:42:05 am »
Мисля, че е интересна картата :}

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #73 -: Юли 02, 2011, 11:48:44 am »
Мисля, че е интересна картата :}

:o :o :o

за първи път виждам такава карта! ::) ::)

Ще я разгледам по-късно.... ::)

« Отговор #74 -: Юли 02, 2011, 08:43:36 pm »
Ето и мойта карта  :) Принципно въпросът ми беше за мнението ви относно стационарната фаза на Юпитер в съвпад с ДЦ ми.. Благодаря предварително  :)