Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139974 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #360 -: Декември 03, 2011, 07:40:53 pm »
Ще изчакам и Коколино да се включи, после ще ви кажа.  :)

Чакай още малко щото съм скапана , а ми е интересна картата... :829: :988:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #361 -: Декември 03, 2011, 07:57:09 pm »
Според мен е доста контактен тип....с разнородни интереси , желание за контакти и ми се струва , че изглежда доста нестандартен и различен....
Твърде вероятно е да се занимава с модерни професии и технологии...Според мен е персона която работи в сферата на военните или някаква секретна структура....Има нестабилни партньорства и мисля , че има някакъв комплекс /възможно и говорен дефект/....Страда от някакви фобии и страх... :993: Възможно е да има психосоматични проблеми....
Не мисля , че има окултни интереси...или поне не към настоящия момент...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #362 -: Декември 03, 2011, 08:29:58 pm »
         На пръв поглед не бих го оприличил това момче като личност с интереси към астрологията, не смятам и че има подобни заложби, лично мнение  ;D  ;D Посоко на духовно развитие е възможно, но не и астрология :)
         Или е доста чаровен, харизматичен или си  е абсолютен красавец  ;D Колкото и да не обичам положението на наталното Слънце в 12и мога да споделя, че тук е динамично и интересно ситуирано, възможни проблеми и разногласия с родителското тяло. вероятно бащата.... Интересна е взаимната рецепция на Мерк-а и Венера в 12и 1ви определено, Уран и Юпитер на DC също са значими в случая, повече планети във фиксирани и мутабелни знаци, малко вода, интерсептирани Скорпион и Телец по оста 6и-12и, сериозно натоварени с планети съответните домове...
         Все си мисля, че е с вероятно висок социален статус, възможно е предстоящо разгръщане на потенциала... за сферата на реализация ми е трудно набързо да се изкажа, ще помисля и споделя възгледите си, известност, по-скоро има опции тази личност да е известна според мен.. .по един или друг начин  8)

По-късно ще се опитам за хобитата и интересите да споделя възгледите си  ;D
« Последна редакция: Декември 04, 2011, 07:07:58 am от kokolino »

« Отговор #363 -: Декември 03, 2011, 08:35:50 pm »
Дотук имаш няколко точни попадения, няма да бързаме, ще изчакам да продължиш.  :wink2:

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #364 -: Декември 03, 2011, 09:31:58 pm »
Имам интересна карта на моя приятелка с натален  Плутон в точен съвпад с МЦ.... До 17 годишна възраст животът и е бил чудесен, както тя се изразява (родена и живяла до 17 във Венецуела). След завръщането си в Италия-родината на родителите и, живота и се преобръща- от принцесата, която се е чувствала там, започва да се чувства пепеляшка тук. Редуват се тежки депресии, житейски катастрофи и тежка катастрофа с кола...Когато Плутон не е аспектиран, тя е най-усмихнатия и позитивен човек, но аспектите и се отразяват ужасно ...В момента отново е на ръба на депресия...т.е. от рожденния и ден, когато натално слънце беше в съвпад със слънчевото затъмнение на 25 ноември.Да кача ли картата в натални карти за начинаещи или в темата за Плутон? ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #365 -: Декември 04, 2011, 08:31:15 am »
Дотук имаш няколко точни попадения, няма да бързаме, ще изчакам да продължиш.  :wink2:

Относно работата мога да направя 3 предположения, съвсем различни, но моята логика може да бъде проследена за всяко едно от тях:
            1) Инжинерингова дейност с по-съвременни разновидности, възможно да е свързано с компютърни науки
            2) Реализация в сферата на изкуството
            3) Авиационна дейност  ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #366 -: Декември 04, 2011, 09:35:09 am »
Пускам и аз една задачка-закачка.  :)

Какво ще кажете за този младеж?
Интереси, хобита, професия, семейство?

Между другото, една млада българска астроложка го изкара астролог и богаташ още преди няколко години.
Според вас има ли указания за окултни интереси?

Според мен много добре работи сам, напълно възможно е през определен етап от живота си да обърне поглед навътре и да се опита да открие истината за себе си и и за света отвъд видомото.  Има индикации за смяна профсията през различните етапи от живота си, някои от които ще дойдат неочаквано, ако не си върши добре работата, ще му се наложи да плаща за грешките си, т.е. не му е дадено да да се измъква сух от водата. Съвестен е по отношение на това, което прави. По отношение на професията съм съгласна с написаното от Коколино. Мисля, че обича да си угажда, но не губи мярка.

« Отговор #367 -: Декември 04, 2011, 01:39:14 pm »
            Относно работата мога да направя 3 предположения, съвсем различни, но моята логика може да бъде проследена за всяко едно от тях:
            1) Инжинерингова дейност с по-съвременни разновидности, възможно да е свързано с компютърни науки
            2) Реализация в сферата на изкуството
            3) Авиационна дейност  ::)

Завършил е пространствен дизайн и през последните няколко години работи в рекламни агенции. Ежедневната му работа е свързана с използване на програми за компютърна обработка - Corel Draw, Photo Shop, 3D Max. Прави всичко от менюта и визитки до големи окачени реклами и билбордове.

Умее да рисува и има добър вкус. Но както каза Ася, склонен е да прекалява с удоволствията. По душа е бохем, дори има склонност към хедонизъм при него. Сега е малко поулегнал вече, но преди все се забъркваше с разни съмнителни типове и компании, вежнъж такъв "приятел" (чужденец) го завлича с пари (теглене на кредит за стартиране на "бизнес"), който впоследствие той и баща му изплащат. Може да бъде прагматичен, особено когато е на минус с финансите, но по принцип е широкоскроен човек, дори прахосник, има склонност към необмислени рискове.

Последните няколко години (от 2008 до 2010) бяха много нестабилни в професионално отношение при него. Оставал е и без работа, и без доходи, имаше и честа смяна на работа (тогава започва да работи по специалността, в рекламни и дизайнерски студиа).

Между другото, сестра му е също венерин тип - новолунна Везна с игряваща Венера в Скорпион (откъм 12 дом), но в първи дом има Сатурн. Излъчването е съвсем различно, няма го тоя чар, но е миловидна. Тя наскоро се дипломира с отличие по спец. Инженерен дизайн в ТУ, много способно момиче и също като него умее да рисува, има усет за естетика и изкуство. За разлика от него обаче умът й е по-задълбочен, има способност за концентрация и е силно интуитивна (съвпад Меркурий/Плутон в Скорпион в 12 дом). Ако трябва да ги сравняваме, на нея повече й се учи (вкл. и чужди езици), докато той е по живота, никога не е сядал да чете сериозно дори за изпити, теорията не му се отдава, добре че повечето му изпити бяха с практическа насоченост - проекти, свързани с 3Д визуализация, или нещо, което може да се "пипне", да се направи с ръце.  ;D

И Коко позна, че е изключително чаровен, доста привлекатен мъж, макар че няма много правилни черти, не е и някой сладникав тип. Иначе не е известен с нищо в обществото, не произхожда и от такова семейство.

Ако говорим за семейството, родителите рано се развеждат и майката остава сама да гледа децата. Тя е изключително "огнена" Рачка и по-оправна жена от нея не съм виждала, но и скандалът е второто й Аз, навсякъде минава с гръм и трясък, но за компания е много забавна. Много експанзивна и сприхава жена и изключително независима - мисля, че съвпадът на Луна с Юпитер и Уран в Стрелец много добре я описва.
Бащата е темерут със Слънце в Телец, с него рядко се виждат, а и майката е вечно скарана с него и демонстрира пренебрежително отношение към него и семейството му (може и да има защо).

Интересът му към езотериката и окултизма е нулев. И му е неприятно, когато се заговори на теми, свързани с отвъдното и смъртта, като че ли всички теми, свързани с физическия край, го плашат. "Вярвам в това, което може да се види", казва го като един истински Телец.  :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #368 -: Декември 04, 2011, 06:09:54 pm »
Имам интересна карта на моя приятелка с натален  Плутон в точен съвпад с МЦ.... До 17 годишна възраст животът и е бил чудесен, както тя се изразява (родена и живяла до 17 във Венецуела). След завръщането си в Италия-родината на родителите и, живота и се преобръща- от принцесата, която се е чувствала там, започва да се чувства пепеляшка тук. Редуват се тежки депресии, житейски катастрофи и тежка катастрофа с кола...Когато Плутон не е аспектиран, тя е най-усмихнатия и позитивен човек, но аспектите и се отразяват ужасно ...В момента отново е на ръба на депресия...т.е. от рожденния и ден, когато натално слънце беше в съвпад със слънчевото затъмнение на 25 ноември.Да кача ли картата в натални карти за начинаещи или в темата за Плутон? ???

Качвам карти на гореописаната жена, а които има желание може да се включи...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #369 -: Декември 04, 2011, 06:32:23 pm »
Съвпадът на Слънце и Нептун не го долюбвам много. Изобщо Нептун ми е хлъзгава планета и е трудно да се предвиди какво ще донесе. В случая склоност да се подценява и да няма вяра в себе си. За бедите и според мен не е виновен само Плутон, а и Сатурн. Сатурн на ИС цели нищо добро не носи, нито в натал, нито като транзит. Нормално е да живее в различни държави с този пълен  9-и дом, особено след като и Юпитер, и Луната  са там.  Най-вероятно и имала или ще има спмяна на професията в даден етап от живота.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #370 -: Декември 04, 2011, 06:38:36 pm »
Сменила е няколко професии, има два брака и 2 деца...Проблема е в тежките депресии, които я правят неузнаваема, става опасна най-вече за децата си.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #371 -: Декември 04, 2011, 07:41:59 pm »
Имала ли е проблеми с някой от родителите, по-вероятно бащата?

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #372 -: Декември 04, 2011, 09:36:28 pm »
да, баща с много консервативни разбирания...но вече починал

« Отговор #373 -: Декември 05, 2011, 03:48:10 pm »
Здравейте,аз съм нова тук.Това е картата ми,ако ви е интересна и ви се коментира.Благодаря ви!

« Отговор #374 -: Декември 05, 2011, 05:34:32 pm »
Здравейте,аз съм нова тук.Това е картата ми,ако ви е интересна и ви се коментира.Благодаря ви!

4овек с унконвенционален дух се опитва да води конвенционален живот. :1022:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!