Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140211 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #405 -: Януари 10, 2012, 10:44:14 am »
и един съвет да не се хвърля на прекалено песимистично настроени автори (например на първо време да избягва руските школи), а да търси такива с по-съвременни виждания и концепции.

наистина в нета е бъкано с какви ли не текстове и според мен е добре човек да внимава какво чете ;)

тук има малко преведени http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%E0%F1%F2%F0%EE в сайта има доста книжки по астрология, някои са за малко по-напреднало ниво де.

и все пак съм зад мнението на Коколино да започнеш с поредицата на Джоан Маккевърс и Марион Марч, може да потърсиш и книгите на Линда Гудман, които също са подходящи за начало (мисля, че Линда Гудман слънчеви знаци се намира лесно в нета).

ако имаш въпроси питай :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #406 -: Януари 11, 2012, 06:34:57 pm »
          То хубаво препоръчваш, Fairy, на момчето Линда Гудман, но аз бих изказал резерви относно прохождането в астро тематиката точно с нейните четива. На моменти на мен ми се струва дори доста по-разтегната нейната тематика из между астрология, номерология, мистика донякъде, странен и не дотам теоритичен стил на изказ, а за началната фаза според мен е по-важно да е по-силно структурирана материята, не дотам чак разказвателна  ;D
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 09:01:18 pm от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #407 -: Януари 11, 2012, 06:48:16 pm »
          То хубаво препоръчваш, Fairy, на момчето Линда Гудман, но аз бих изказал резерви относно прохождането в астро тематиката точно с нейните четива. На моменти на мен ми се струва дори доста по-разтегната нейната тематика из между астрология, нумерология, мистика донякъде, странен и не дотам теоритичен стил на изказ, а за началната фаза според мен е по-важно да е по-силно структурирана материята, не дотам чак разказвателна  ;D

И аз не знам....защо ,но не препоръчвам Линда Гудман.... ;) ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #408 -: Януари 11, 2012, 08:39:02 pm »
 ;) ;D за Линда имах предвид конкретно произведение за Слънчевите.., а другите произведения наистина са малко по-свързани с номерологията :) например на начинаещ не бих препоръчала Подводни ... не, че трудовете са лоши или нещо, но .. всъщност не е зле да си имаме темичка за автори, школи и т.н.  ;)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #409 -: Януари 11, 2012, 11:33:35 pm »
Да се включа и аз като начинаеща... Хареса ми книгата на Каръл Ръшман- "Изкуството на предсказателната астрология" най- вече с примерите дадени и подробните обяснения....Всъщност беше първата книга, която си купих  на тема астрология преди... 1 година :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #410 -: Януари 12, 2012, 05:22:02 pm »
Аз лично препоръчвам  "Изкуството на астрологическата интерпрертация" на Трейси Маркс и "Как да тълкуваме хороскопа си" на Дона Кънингам, особено втората. Поредицата на Марион Марч и Джоан Макевърс също е подходяща, но е по-подробна, докато първата  и втората книжка са малки по обем и  според  мен доста   подходящи. Много харесвам Карол Ръшман, също е подходяща за начинаещи. Линда Гудман на никого не бих  препоръчала, не ми допада, ама никак, но отва е лично мнение! Вече за по-напреднали  - Лиз Грийн и Хауърд Саспортас - любими са ми! И както вече беше споменато преди мен - да не се задълбава много в руската школа, че е твърда мрачна! Успех в опознаването на Астрологията!:)

« Отговор #411 -: Януари 12, 2012, 05:39:55 pm »
Здравейте,
бихте ли си казали мнението за тази карта и по-конкретно за съвпадчето на марс и сатурн  :'(
Благодаря  ;D
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 12:44:51 pm от avaria »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #412 -: Януари 12, 2012, 09:12:18 pm »
В тази карта не може да се разбере къде започва и свършва знак, да не говорим, че МЦ е в овен, когато АЦ е в водолей...нещо има сбъркано според мен в програмата ???

« Отговор #413 -: Януари 12, 2012, 09:33:58 pm »
извинявайте  :)
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 07:46:13 pm от avaria »

« Отговор #414 -: Януари 12, 2012, 10:49:06 pm »
извинявайте  :)

За Марс Сатурн съвпад може на кратко да се каже, колкото по големи са проблемите и кризите в живота, толкова по силна ставаш да ги разрешаваш. Проблема е там, когато нямаш проблеми, не е много лесно да се стартира със този съвпад! :x_94:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #415 -: Януари 13, 2012, 07:55:08 am »
:) да разбирам, че ако остана без проблеми трябва веднага да започна да си ги търся :)
Благодаря за инфото

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #416 -: Януари 13, 2012, 08:58:06 am »
едно клише за съвпад Марс-Сатурн "да си натиснал едновременно педалите на газта и спирачките"  ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #417 -: Януари 13, 2012, 09:11:04 am »
едно клише за съвпад Марс-Сатурн "да си натиснал едновременно педалите на газта и спирачките"  ;)

:72: :clap:

« Отговор #418 -: Януари 13, 2012, 09:13:44 am »
тц тц...нещо хубаво няма ли в цялата работа... :'(

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #419 -: Януари 13, 2012, 09:54:52 am »
тц тц...нещо хубаво няма ли в цялата работа... :'(
добри организационни способности,въпреки конфликта между действие и задръжки. :)