Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140242 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #435 -: Февруари 16, 2012, 08:49:30 pm »
а има ли голяма разлика във възрастта на неговата съпруга?  ::)

*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
« Отговор #436 -: Февруари 17, 2012, 06:38:45 pm »
Здравейте на всички :)!
Това ми е първо участие във този форум.Снощи ви четох до 3 часа и днес съм направо разногледа,ама не съжалявам  ;D.
Направи ми впечатление разбирателството ,което цари тук.Страхотен форум сте сътворили!
Аз правя първи стъпки в Астрологията  и  ви се възхищавам колко напред сте стигнали с труд и желание!
Качвам картата си и се надявам на коментар от ваша страна.
Поздрави М.
Живей върху дъгата!

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #437 -: Февруари 17, 2012, 07:55:29 pm »
Здравей Водолей,

Харесва ми снимката на профила ти и това, че "love animals!"

За картата ти -  най-силно впечатление ми направиха двете планети Юпитер и Нептун на 0* Козирог /кардинален/, един вид AP /aries point/
Това е много силна позиция. Занимаваш ли се с нещо, което е свързано с изяви пред публика?
Възможно е да имаш и някой известен партньор, ако ти самата нямаш някакви такива изяви.
 ;)

« Последна редакция: Февруари 17, 2012, 10:37:59 pm от Antena »

*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
« Отговор #438 -: Февруари 17, 2012, 09:27:15 pm »
 :)Здрасти!
С дамата на снимката си приличаме по чара ,но тя ходи при по-добър фризьор :D.Животните ги обичам толкова много,че на моменти ги чувствам по-близки от хората.Радвам се,че и още някой ги обича :).
Относно картата:
За жалост нямам изяви,но определено имам такива заложби.Но знае ли човек ,може и да се изявя някой слънчев ден(а,може и в не слънчев ;D)
Накара ме да съжалявам,че не съм се развивала в тази насока ,а съм имала такива мисли и желания.Ето,че не е хубаво човек само да мисли-понякога е по-добре да направиш това,дето ти иде от вътре.
П.П-На мен пък потребителското ти име ми легна на сърце-много готино! :13:
« Последна редакция: Февруари 17, 2012, 10:09:07 pm от vodolej »
Живей върху дъгата!

*

Неактивен Leo

• *
  • 5
« Отговор #439 -: Февруари 17, 2012, 09:58:18 pm »
Здравейте! :) Искрено се надявам да погледнете и моята карта.От няколко години живота ми е в меко казано абсурден застои.Абсолютно нищо не се случва,нито в професионален нито в личен план...винаги съм се интересувал от астрология но сам не мога да намеря отговорите,затова се надявам на помощ тук  ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #440 -: Февруари 17, 2012, 10:14:12 pm »
:)Здрасти!
С дамата на снимката си приличаме по чара ,но тя ходи при по-добър фризьор :D.Животните ги обичам толкова много,че на моменти ги чувствам по-близки от хората.Радвам се,че и още някой ги обича :).
Относно картата:
За жалост нямам изяви,но определено имам такива заложби.Но знае ли човек ,може и да се изявя някой слънчев ден(а,може и в не слънчев ;D)
Накара ме да съжалявам,че не съм се развивала в тази насока ,а съм имала такива мисли и желания.Ето,че не е хубаво човек само да мисли-понякога е по-добре да направиш това,дето ти иде от вътре.
П.П-На мен пък потребителското ти име ми легна на сърце-много готино! :13:

;D

Абсолютно никога не е късно да последваш мечтите си.. Това е единственото нещо което има смисъл..

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #441 -: Февруари 17, 2012, 10:20:05 pm »
Здравейте! :) Искрено се надявам да погледнете и моята карта.От няколко години живота ми е в меко казано абсурден застои.Абсолютно нищо не се случва,нито в професионален нито в личен план...винаги съм се интересувал от астрология но сам не мога да намеря отговорите,затова се надявам на помощ тук  ::)

Понякога застоя е за предпочитане пред много емиции от негативен характер например.. :)
Радвай му се..
Според мен след есента и началото на следващата година ти предстои един малко по-сериозен период от живота ти..,
няма начин, ще трябва да го минеш геройски..
Транзитния Сатурн ще съвпадне с Луната ти и в същото време ще квадратира и Слънцето ти.. , освен че ще имаш и сатурново завръщане..
А иначе за периода в момента - може би трябва да вземеш някакво важно решение - имаш обръщане на нодалната ос - транзитна / натална
« Последна редакция: Февруари 17, 2012, 10:28:49 pm от Antena »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #442 -: Февруари 27, 2012, 08:48:12 pm »

Здравей, Лео. :) Кажи с какво и ще ти помогнем относно астрологията, донякъде и с някои отговори...  ;D

*

Неактивен Leo

• *
  • 5
« Отговор #443 -: Март 01, 2012, 10:23:25 pm »
Здравей,kokolino! :) Надявах се просто на информация от наталната ми карта.Тъй като не я разчитам достатъчно добре.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #444 -: Март 02, 2012, 06:34:23 pm »
         Лео, то трудно ще може цялата натална карта да се погледне така с няколко погледа и изречения, както и за да се види точно какво предизвиква този застой трябва една идея повечко време да се повъртят разни карти за теб и способи...  ;D
         Най-общо по натала от мен накратко - интересът към астрологията е възможно донякъде да се дължи на квадратурата на Меркурий и Уран, Венера в 1ви донякъде, точен полусекстил Уран Сатурн, Нептун е управител на 8ми и след някоя и друга година транзитният ще навлезе в твоя 8ми дом. А с това силно Слънце на трон в 12и при все, че и АЦ-то ти е лъвско не е да имаш слабо его... Венера в 1ви за мен ти играе тази лоша шега с отпускането, наред с положителните качества с които те обогатява и ти дава привлекателност за сред нежния пол, а и не само, със сигурност оказва отпускащо влияние и монотонен ритъм, стремежът към осъществяването на нещо ново и различно зависи изцяло от теб.  А квадратът на светилата ти дава едно напрежение, нестабилност, тъй като все пак силното его влиза в сблъсък с емоциите, това неминуемо ще придава кога леко, кога по-силно напрежение на вътрешно ниво. А Сатурн, който е настъпил Луната ти определено дава емоционален баланс, прецененост в емоциите по-скоро, макар и тази скорпионска Луна да е двулика понякога. А освен Венера на AC квадратът й с Марс в Скорпион в 4и няма как да не работи в полза трупането на нови и нови завоевания сред нежния пол – според доста астролози този аспект в мъжка карта е свързан с донжуанстването и придава черти на притежателя му на голям любовник... 2ри, 6и и 10и в земни знаци, положителен аспект между Сатурн и Меркурий на трон в Дева, Венера управител на 10и – тук бих те попитал с какво се занимаваш работно, Лео...
         Като се замисля бих те попитал и доколко е точен часът ти на раждане? Има не малко значение най-малкото за положението на Слънцето, тъй като в 1ви и 12и има страшно различно проявление то. При теб може би ти дава желание за усамотение понякога по един или друг начин, както и като се замисля по-задълбочено те прави някакси... може би смекчава егото донякъде, тъй като все пак 12и е домът на Риби, границите са в известна степен размити между личностното и колективното... Макар, че не при всеки има еднакво проявление тази позиция разбира се

И още много може да се бистри, засега толкоз от мен...  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #445 -: Март 02, 2012, 07:37:33 pm »
         Лео, то трудно ще може цялата натална карта да се погледне така с няколко погледа и изречения, както и за да се види точно какво предизвиква този застой трябва една идея повечко време да се повъртят разни карти за теб и способи...  ;D
         Най-общо по натала от мен накратко - интересът към астрологията е възможно донякъде да се дължи на квадратурата на Меркурий и Уран, Венера в 1ви донякъде, точен полусекстил Уран Сатурн, Нептун е управител на 8ми и след някоя и друга година транзитният ще навлезе в твоя 8ми дом. А с това силно Слънце на трон в 12и при все, че и АЦ-то ти е лъвско не е да имаш слабо его... Венера в 1ви за мен ти играе тази лоша шега с отпускането, наред с положителните качества с които те обогатява и ти дава привлекателност за сред нежния пол, а и не само, със сигурност оказва отпускащо влияние и монотонен ритъм, стремежът към осъществяването на нещо ново и различно зависи изцяло от теб.  А квадратът на светилата ти дава едно напрежение, нестабилност, тъй като все пак силното его влиза в сблъсък с емоциите, това неминуемо ще придава кога леко, кога по-силно напрежение на вътрешно ниво. А Сатурн, който е настъпил Луната ти определено дава емоционален баланс, прецененост в емоциите по-скоро, макар и тази скорпионска Луна да е двулика понякога. А освен Венера на AC квадратът й с Марс в Скорпион в 4и няма как да не работи в полза трупането на нови и нови завоевания сред нежния пол – според доста астролози този аспект в мъжка карта е свързан с донжуанстването и придава черти на притежателя му на голям любовник... 2ри, 6и и 10и в земни знаци, положителен аспект между Сатурн и Меркурий на трон в Дева, Венера управител на 10и – тук бих те попитал с какво се занимаваш работно, Лео...
         Като се замисля бих те попитал и доколко е точен часът ти на раждане? Има не малко значение най-малкото за положението на Слънцето, тъй като в 1ви и 12и има страшно различно проявление то. При теб може би ти дава желание за усамотение понякога по един или друг начин, както и като се замисля по-задълбочено те прави някакси... може би смекчава егото донякъде, тъй като все пак 12и е домът на Риби, границите са в известна степен размити между личностното и колективното... Макар, че не при всеки има еднакво проявление тази позиция разбира се

Моите адмирации и поздравления... :clap: :kiss2:...Върха си...това особено ме впечатли...
Давай...,с каквото мога ще помагам...и ще показвам....Кефиш ме... :-*

*

Неактивен Leo

• *
  • 5
« Отговор #446 -: Март 02, 2012, 09:08:47 pm »

Еха,благодаря сърдечно за отговора kokolino! ;) Питаш ме с какво се занимавам:ето това е нещото което цял живот не мога да намеря.Даже бих казал,че търся себе си в тази насока.Съответно тази неориентираност страшно много ми тежи.Учил съм частично психология,чета много езотерика,от малък ме влече астрологията,влече ме фотографията,танцувал съм спортни танци 5-6 години,писал съм стихове,рисувал съм,пея си постоянно- не мога без музика,и съм завършил моден дизайн но...всичко това е все недостатъчно,нецялостно,все нещо не достига било то от липса на увереност или амбиция.Не знам какво не ми достига или какво не правя както трябва.Часът ми на раждане е този.Има някаква инертност в мен,безамбициозност и липса на някакъв стимул.Абе,луда работа :)) Изобщо не знам какво ми се прави.А ми тежи нереализацията.Да не говорим за финансовата страна при липса на работа.:)
« Последна редакция: Март 02, 2012, 09:12:26 pm от Leo »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #447 -: Март 02, 2012, 09:11:03 pm »
Лео,
Аз утре ще те "прегледам"... ;D Не махай картата... :P

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #448 -: Март 03, 2012, 06:42:36 am »
          Благодаря ти за хубавите думи и окуражаването, Марая.  :P  Лео, ще продължа и аз с анализа в понеделник...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #449 -: Март 08, 2012, 12:37:14 pm »
        Лео, нямам много време напоследък, но сега ще поразсъждавам набързо върху теб. Имаш потенциал в сферата на венерините дейности, които и спомена главно ти, че имаш подобни влечения. Нептун с разположението си в 5и и аспектите, които сключва е нормално да ти дава влечение към фотографията до известна степен. Имаш положителен аспект между управителите на 2ри и 6и, които са в тригон и към MC в натала, както и Юпитер има тригон с голям орбис към Венера. Съвпадът на Юпитер и Нептун в 5и си мисля също може да ти играе неблагоприятна роля по натал на дадени етапи. Транзитният Юпитер е минал скоро съвпадът с MC, а в момента е в точен тригон към Mеркурий - току виж и измислиш нещо важно за теб, ясно е, че силно ти работи сега мисълта. :) Според мен ще се почувстваш по-добре когато прогресивната ти Венера премине скоро в своя знак Везни, където определено би трябвало да ти повлияе положително. Дирекционната Луна ще нагази идната година Уран, управител на DC... прогресивната е минала опозицията към MC и съвпада с наталната Луна... според мен след 2014-а ще имаш значително успешен период от своя живот в професионален план. Друго – освен към фотографията да те питам към актьорска и театрална дейност дали имаш афинитет?
« Последна редакция: Март 08, 2012, 12:38:55 pm от kokolino »