Лео, то трудно ще може цялата натална карта да се погледне така с няколко погледа и изречения, както и за да се види точно какво предизвиква този застой трябва една идея повечко време да се повъртят разни карти за теб и способи...
Най-общо по натала от мен накратко - интересът към астрологията е възможно донякъде да се дължи на квадратурата на Меркурий и Уран, Венера в 1ви донякъде, точен полусекстил Уран Сатурн, Нептун е управител на 8ми и след някоя и друга година транзитният ще навлезе в твоя 8ми дом. А с това силно Слънце на трон в 12и при все, че и АЦ-то ти е лъвско не е да имаш слабо его... Венера в 1ви за мен ти играе тази лоша шега с отпускането, наред с положителните качества с които те обогатява и ти дава привлекателност за сред нежния пол, а и не само, със сигурност оказва отпускащо влияние и монотонен ритъм, стремежът към осъществяването на нещо ново и различно зависи изцяло от теб. А квадратът на светилата ти дава едно напрежение, нестабилност, тъй като все пак силното его влиза в сблъсък с емоциите, това неминуемо ще придава кога леко, кога по-силно напрежение на вътрешно ниво. А Сатурн, който е настъпил Луната ти определено дава емоционален баланс, прецененост в емоциите по-скоро, макар и тази скорпионска Луна да е двулика понякога. А освен Венера на AC квадратът й с Марс в Скорпион в 4и няма как да не работи в полза трупането на нови и нови завоевания сред нежния пол – според доста астролози този аспект в мъжка карта е свързан с донжуанстването и придава черти на притежателя му на голям любовник... 2ри, 6и и 10и в земни знаци, положителен аспект между Сатурн и Меркурий на трон в Дева, Венера управител на 10и – тук бих те попитал с какво се занимаваш работно, Лео...
Като се замисля бих те попитал и доколко е точен часът ти на раждане? Има не малко значение най-малкото за положението на Слънцето, тъй като в 1ви и 12и има страшно различно проявление то. При теб може би ти дава желание за усамотение понякога по един или друг начин, както и като се замисля по-задълбочено те прави някакси... може би смекчава егото донякъде, тъй като все пак 12и е домът на Риби, границите са в известна степен размити между личностното и колективното... Макар, че не при всеки има еднакво проявление тази позиция разбира се
И още много може да се бистри, засега толкоз от мен...