Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139977 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #465 -: Юни 07, 2012, 07:37:12 am »
Относно картата на съпругът на Дима - при него заради опозицията на Сатурн Марс има вкоренен страх от това да загуби сигурността си, всеки път когато трябва да се вземе рисково решение, свързано с по-големи промени, той ще се панира, защото го е страх да рискува. Това ще даде външна проекция в негативно и донякъде пораженческо поведение към препядствията.  Съпругът ти има взаимна рецепция четвърти девети. той не обича да променя начина си на живот. Независимо от нагед самоувереното му поведение, той много се страхува от риска. Плутон в момента му е на ИС и скоро ще направи съвпад с Венера. Тези две планети имат квадрат помежду си в натала, така че ще очакваме че при съвпада ( на около 11-я градус ) ти ще си вече доста прихически затормозена от живота си в Испания и ще наложиш твоето виждане за това , къде да живеете. Смятам, че той не желае да се прибира, страхува се от това, но поради твоите изисквания ще се наложи да се съобрази с теб и вероятно при съвпада ще се приберете. Диспозитора на Луната му е Сънцето - в критичен градус в четвърти дом - определено квадрата с Уран ще го принуждава да взима такъв вид ешения, независимо от трудното изразяване на емоциите по този въпрос. Интересно ми е първото заминаване от жена ли е провокирно?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #466 -: Юни 07, 2012, 10:32:36 am »
        Дима, бих искал да те попитам с каква дейност си се занимавала, какво си правила или учила да речем. Принципно имаш  издръжлив характер, упорита си, а мисля че би могла стига да ти дойде музата да работиш целенасочено и по-скоро много упорито (издръжлива си). Ама иначе си много чувствителна, по-скоро навярно е трудно за разгадаване това, ама си е така, както и имаш чертата да се привързваш много дълбоко. ::) Ако приемем, че часът ти на раждане е сравнително точен то може да кажа, че напоследък си с общителен характер, стремиж се към контакти и приятелски връзки. А иначе конкретно по Юпитер, не без подкрепа от прогресивните Марс и Луна са мен ще се завърнеш в България и най--вероятно този момент не е особено далечен. Много мидпойнти падат в момента на прогресивната ти Луна, основните аспекти не са от най-градивните, ама ще станат нещата, прогресивният Марс при теб е важен, има и добри аспекти към дирекционните Юпитер и Сатурн. Той и в натала Марс ти е силен, на трон, силен диспозитор на важни планети, а и на Слънцето се явява, управител е и на 9и натален. Още повече, че съвсем скоро дирекционното Слънце е сменило знака и вече е в рак - това по Найбод нали. А дирекционната Луна там е нагазила в 12и Сатурн, ама мисля, че ще има повече положителни прояви. ;D  Ще има движение при теб по въпроса с местожителството, а и ти си като цяло дейна и идейна мисля аз.  Трябва да бъдеш по-гъвкава като съвет, както и понякога да отприщваш повече вътрешното напрежение (дано го правиш). :)
          А иначе в момента имаш по дирекции един аспект, който аз не го обичам много и си го имам също така в момента. Както Марая ми казва на мен, бих те посъветвал и теб - внимавай какво подписваш  като документи.  ;)
          Ако нещо друго те вълнува мога да подълбая още, Дима...

« Последна редакция: Юни 07, 2012, 10:34:23 am от kokolino »

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #467 -: Юни 07, 2012, 05:00:27 pm »
Aneli, здравей! Приятно ми е да се запознаем!

Много благодаря за анализа,отново съм впечатлена!!!
Започвам веднага с отговор на въпроса ти-
Цитат
[quote
 Интересно ми е първото заминаване от жена ли е провокирно?
Цитат
Аз самата много пъти съм го питала,защото преди да емигрира,е имал мн дълга връзка,която е приключила,когато е разбрал,че приятелката му  му изневерява.Всъщност тази история е доста странна,но е тема за друг разговор,факт е обаче,че е бил мн наранен.Но,според него,мн преди това,той е искал да замине в чужбина,още повече,че и най-добрия му приятел вече е бил устроен тук и го е викал при себе си.  Истината  може би е някъде посредата.Що се отнася дотова ,че е нерешителен и не обича промените,не знам...Започнал е сам бизнес още на 18,като ученик,пътувал е до Турция,където е препродавал някакви части за машини,които там били адски търсени. По онова мътно време в началото на прехода се е занимавал дори с някои  незаконни неща...Натрупал е пари,които обаче доста лекомислено е пропилял. Така разправят-аз тогава не съм го познавала...Другото,което трябва да изясня,е че инициативата да се връщаме в България,е чисто негова! На мен реално не ми се връща,предложих да отидем в друга страна,но той категорично отказа,с аргумента,че не му се започва  всичко отначало.Той казва,че му е омръзнало ужасно тук.Иска да се прибира,и това е. Да не говорим,че му трябват още 3-4 години да поработи тук,и ще има право да се пенсионира по испанското законодателство.Има работа,добре платена,и стабилна..Не знам...Аз,съм оставила на него да вземе това решение! Единственото,което мен ме притеснява,е че имам да изплащам един кредит,който съм теглила преди да се познавам със съпруга си. На този етап само една заплата не ни стига и да живеем,и  да си плащам вноските,а работа не мога да си намеря тук засега.Връщайки се в родината,имам възможност веднага да започна да работя! Иначе не бих се върнала,дори кандидатствахме,приеха детето на училище-тук трагват на училище от 3-4 г.,и го записах за новата  учебна година!!! За всеки случай... ;)

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #468 -: Юни 07, 2012, 05:30:36 pm »
 kokolino,много благодаря за анализа и съветите! Невероятен си,имаш много интересен начин на изразяване,харесва  ми,защото е доста оригинален...Поласкана съм от проявения към мен интерес,и ще споделя още някои неща за себе си,въпреки че вече ви затрупах с моите битовизми :) По образование съм икономист,завършила съм вътрешна търговия и меж дународни икономически отношения. Работила съм основно в банковия сектор,и това е. Когато реших да замина за чужбина,напуснах без съжаление,защото ми беше омръзнала и работата,и обстановката.Имах нужда от промяна,и  така.
 Ако нямаш нищо против,ще се възползвам от предложението ти,и ще те помоля да погледнеш в  картата ми дали има предпоставки да имам второ дете...Може ли? Благодаря!!!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #469 -: Юни 10, 2012, 09:50:13 pm »
kokolino,много благодаря за анализа и съветите! Невероятен си,имаш много интересен начин на изразяване,харесва  ми,защото е доста оригинален...Поласкана съм от проявения към мен интерес,и ще споделя още някои неща за себе си,въпреки че вече ви затрупах с моите битовизми :) По образование съм икономист,завършила съм вътрешна търговия и меж дународни икономически отношения. Работила съм основно в банковия сектор,и това е. Когато реших да замина за чужбина,напуснах без съжаление,защото ми беше омръзнала и работата,и обстановката.Имах нужда от промяна,и  така.
 Ако нямаш нищо против,ще се възползвам от предложението ти,и ще те помоля да погледнеш в  картата ми дали има предпоставки да имам второ дете...Може ли? Благодаря!!!

Моля, моля, надявам се да мога да бъда полезен, Дима. Ще споделя мнение...

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #470 -: Юни 11, 2012, 12:00:45 am »
 :)  ще чакам с нетърпение...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #471 -: Юни 11, 2012, 02:18:53 pm »
:)  ще чакам с нетърпение...

Е по принцип ДА. :)

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #472 -: Юни 12, 2012, 12:14:42 am »
 ;D

« Отговор #473 -: Август 07, 2012, 11:44:20 am »
Извинете за досаждането но ще може ли някой да каже някоя и друга дума по мойта карта ако може че нещо напоследък нищо не върви като хората надявам се да ми отговорите

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #474 -: Август 07, 2012, 03:44:48 pm »
 Първото което се вижда, е че си кардиналче и на тях сега всички им е така . Квадратура имаш на Слънце и Сатурн и това те ограничава, но ще погледна по- малко по -късно подробно   и ще си кажа моето мнението. Добре дошла от мен. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #475 -: Август 07, 2012, 04:40:49 pm »
Много ще съм ти благодарна и благодаря  :) :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #476 -: Август 07, 2012, 05:43:40 pm »
Извинете за досаждането но ще може ли някой да каже някоя и друга дума по мойта карта ако може че нещо напоследък нищо не върви като хората надявам се да ми отговорите

Сигурна ли си в градуса на АС, получавам 29 гр.26 сек. ,.  Нали си от Пирдоп?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #477 -: Август 07, 2012, 06:00:39 pm »
Да във Пирдоп съм родена  :) :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #478 -: Август 07, 2012, 09:09:35 pm »

Здравей, elodiq и добре дошла! :) При всички положения не досаждаш никому, тук е свободно място за изразяване на лични мнения, възгледи, позиции, споделяне на емоции и преживявания, всичките пречупени най-вече през призмата на астрологията. То по твоята карта могат да се кажат много или няколко думи, тук въпросът е по-скоро какво теб те вълнува, какви са причините да потърсиш мнение във форума! За съжаление по мои наблюдения масата от хората се обръщат към съвети в материята на астрологията при задълбочени проблеми - психологически, душевни, финансови, при трагични  и тежки поводи, раздели и тем подобни неблагоприятни, натоварващи и изискващи от индивида ситуации. Дори и твоят случай да е някой от гореспоменатите няма лошо разбира се, имаш нужда - съветваш се и търсиш, но би било добре да кажеш какво по-конкретно те интересува за да може и да ти споделя своето мнение, а и да се включат с конкретика и другите ни съфорумци - тук има доста качествени и стойностни хора, които и са много добри астролози...
« Последна редакция: Август 07, 2012, 09:11:24 pm от kokolino »

« Отговор #479 -: Август 07, 2012, 09:31:01 pm »
Благодаря за посрещането ами аз си мисля  че застоят при мен идва от това че преминавам период на саде сати поне доколкото аз съм успяла да си разчета картата ще ми се да разбера колко ще продължи това и дали правилно съм преценила периода или греша и най-вече ме интересува има ли някакви шансове за сериозна връзка скоро защото ми писна от някакви  хора който преминават през живота ми обогатяват се по някакъв начин било то емоционално било то интелектуално стъпват си за миг на краката и си заминава от живота ми и все така ....... :) :) :)