Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140109 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #480 -: Август 08, 2012, 10:15:03 pm »

Благодаря за посрещането ами аз си мисля  че застоят при мен идва от това че преминавам период на саде сати поне доколкото аз съм успяла да си разчета картата ще ми се да разбера колко ще продължи това и дали правилно съм преценила периода или греша и най-вече ме интересува има ли някакви шансове за сериозна връзка скоро защото ми писна от някакви  хора който преминават през живота ми обогатяват се по някакъв начин било то емоционално било то интелектуално стъпват си за миг на краката и си заминава от живота ми и все така ....... :) :) :)

В близките дни ще погледна обстойно и ще ти кажа какво смятам аз...

« Отговор #481 -: Август 08, 2012, 11:25:03 pm »
Здравейте на всички ! Как бихте разтълкували 9 дом с 4 планети ? Ще се радвам да науча вашето мнение.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #482 -: Август 09, 2012, 02:51:25 am »
Здравейте на всички ! Как бихте разтълкували 9 дом с 4 планети ? Ще се радвам да науча вашето мнение.

Интересна карта...Дали е ректифицирана...с тези нулеви оси ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #483 -: Август 09, 2012, 03:13:46 am »
Извинете за досаждането но ще може ли някой да каже някоя и друга дума по мойта карта ако може че нещо напоследък нищо не върви като хората надявам се да ми отговорите

Здравей, elodiq и добре дошла! :) При всички положения не досаждаш никому, тук е свободно място за изразяване на лични мнения, възгледи, позиции, споделяне на емоции и преживявания, всичките пречупени най-вече през призмата на астрологията. То по твоята карта могат да се кажат много или няколко думи, тук въпросът е по-скоро какво теб те вълнува, какви са причините да потърсиш мнение във форума! За съжаление по мои наблюдения масата от хората се обръщат към съвети в материята на астрологията при задълбочени проблеми - психологически, душевни, финансови, при трагични  и тежки поводи, раздели и тем подобни неблагоприятни, натоварващи и изискващи от индивида ситуации. Дори и твоят случай да е някой от гореспоменатите няма лошо разбира се, имаш нужда - съветваш се и търсиш, но би било добре да кажеш какво по-конкретно те интересува за да може и да ти споделя своето мнение, а и да се включат с конкретика и другите ни съфорумци - тук има доста качествени и стойностни хора, които и са много добри астролози...

Това ми дава криле...и смисъл да продължавам...И най-вечее контакта и връзките с можещи , знаещи търсещи и емпатични ЧОВЕЦ...не хора. Зщото клишето казва ...
ХОРА МНОГО-ЧОВЕЦИ МАЛКО! ;D

« Отговор #484 -: Август 09, 2012, 08:02:06 am »
Марая права си за това че хората са много а човеците малко  вчера гледах един филм Воините на глада и си мислех как не сме израстнали ама грам от времето на гладиаторските битки до наши дни честно казано се ужасих от мислите си  :) :) :)

« Отговор #485 -: Август 09, 2012, 11:06:07 am »

Извинявайте за въпроса ,но съм начинаеща в астрологията,какво означава това ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #486 -: Август 09, 2012, 11:38:52 am »

Уточняване на рождения час се нарича ректификация.
Ректификацията на часа е най-важното нещо в астрологията.
Това означава абсолютно точен час на раждане, който се намира на база на отминали събития.

« Отговор #487 -: Август 09, 2012, 12:48:11 pm »

Това означава абсолютно точен час на раждане, който се намира на база на отминали събития.
Нужно ли е след като майка ми е категорична за часа на раждане?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #488 -: Август 09, 2012, 03:01:50 pm »

Нужно ли е след като майка ми е категорична за часа на раждане?

Да...

*

Неактивен des

• *
  • 8
« Отговор #489 -: Септември 07, 2012, 11:34:42 pm »
Здравейте, аз съм новобранец, който често чете вашите коментари, но до момента не събрах кураж да се включа.
Започнах да се интересувам от астрология, когато Сатурн беше в моя осми дом и там преживях няколко разтърсващи събития.Сега Сатурн не ме тормози толкова (сега е в моя 9дом), но Нептун и Плутон ми задават много въпроси и продължават да ме държат в загадка - коя е посоката??!, това ли трябва да правя??!, къде е пътя??!..............
Сякаш всичко, което се е случвало до сега не е от значение и трябва да продължа в напълно нова посока......!
Моля, някой от знаещите (без да искам да се натрапвам) да каже - това нормално ли е?!?
Изпращам и картата и предварително благодаря!
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=0wbfileybgXvr-u1344761562;gm=a1;nhor=1;nho2=2;btyp=2;mth=gw;sday=7;smon=9;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;add=19;add=20;add=22;node=-Yn;mnode=-Ym;pfday=-YP%201;aspc=1;asp=1;fix=1;topo=1;ast=&lang=e&stx2=s=outs=24

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #490 -: Септември 08, 2012, 10:03:15 am »
Здравейте,

Само да кажа, че естествено, че това което Ви се случва е напълно нормално.. Никога нещта не приключват с преминаването на един транзит, има следващи и следващи, и така.. Винаги има по някой нов урок за научаване :)

Транзита на Сатурн през Слънцето ви в 8-ми дом трябва да е бил кошмарен. Изпитан е лично и действително не помня по отвратителен период в живота си.
Предполагам, че при вас някъде към края на август - есента на 2010 сте имали някакви сериозни проблеми.
Сега ви предстои квадратура на Плутон към Слънцето и също е период с известни трудности. Плутон управлява МЦ, нормално е да си задавате въпроси от рода на "това ли е посоката"..
На 13 ноември предстои слънчево затъмнение, което ще се случи при вас на натално МЦ, а там по прогресия е и Слънцето.
/доста позната конфигурация и от моята карта/
И да, тогава според мен ще има нещо, което по някакъв начин ще определи посоката. При всички случаи е изключително важно затъмнение специално за вас. Понякога събитията се случват няколко дни до датата на затъмнението или когато слънцето направи 90* към градуса на затъмнението.
Предполагам, че при вас ще бъде още през Ноември.

Надявам се да споделите после :)
И успех  ;)

*

Неактивен des

• *
  • 8
« Отговор #491 -: Септември 08, 2012, 11:50:02 am »
Благодаря за изчерпателния отговор :)!
Действително лято/есен на 2010 беше много натоварен и осеян с много непредвидими неща, но "одисеята" започна на 30.04.2009г, където имах инцидент с автомобил.Тогава "Сатурн от ретрограден стана стационарен и се бе позиционирал върху наталната ми луна(ако не се лъжа)... :(
Не бях обърнала голямо внимание на предстоящото затъмнение като аспекти.Благодаря!
Ще разкажа какво се случило.А ако има яснота за посоката, то ще крещя от радост ;):):)

*

Неактивен des

• *
  • 8
« Отговор #492 -: Септември 09, 2012, 12:41:09 am »
Какво мислите за положителните влияния на трнзитния Юпитер в съчетание с черна луна?...???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #493 -: Септември 09, 2012, 11:45:45 am »
Пълна независимост , отричане на закони , правила и норми. Тук индивида може да страда поради ранното получаване на независимост.
http://www.astroseer.net/2011/04/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82-%D0%B8-%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0/

Транзита носи възможност за допълнителни доходи..,често с неясен произход...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #494 -: Септември 09, 2012, 12:28:42 pm »
Пълна независимост , отричане на закони , правила и норми. Тук индивида може да страда поради ранното получаване на независимост.
http://www.astroseer.net/2011/04/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82-%D0%B8-%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0/

Транзита носи възможност за допълнителни доходи..,често с неясен произход...

Марая, аз много харесвам този материал за Лилит (и другите де), но бих искала да попитам - до колко градуса приемаш за аспект (съвпад), коя от двете според теб има по-реално действие - true или средната, също така ако въпросната Лилит участва в стелиум?