Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140208 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #135 -: Юли 29, 2011, 02:16:19 pm »
Много благодаря,дано бъдещето е светло,по скоро ще сменям страната,работата и ме очакват много раздели,но иначе вече съм си омъжена и се надявам да си остана такава имам си и две малки принцеси.Само още нещо искам да ви попитам кога според вас ще изляза от черната дупка :58:

След сатурновия възврат ....

Имаш ли официално сключен брак? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #136 -: Юли 29, 2011, 04:49:29 pm »
Много благодаря,дано бъдещето е светло,по скоро ще сменям страната,работата и ме очакват много раздели,но иначе вече съм си омъжена и се надявам да си остана такава имам си и две малки принцеси.Само още нещо искам да ви попитам кога според вас ще изляза от черната дупка :58:

:) нормални са тези промени, при мен също са на лице (не точно същите де), но имай предвид, че Сатурн руши само излишното ;) това, което си струва и ценно не го пипа - е да може да го поизпита дали наистина е важно, но няма да го събори

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #137 -: Юли 29, 2011, 05:14:19 pm »

Да от всякъде е официален и в църква и в съвет
« Последна редакция: Юли 29, 2011, 05:16:37 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #138 -: Юли 29, 2011, 05:17:05 pm »

Да от всякъде е официален и в църква и в съвет

Дано ...си остане такъв.... :)

*

Dhalia

« Отговор #139 -: Юли 31, 2011, 02:08:17 am »
Здравейте, от скоро се интересувам от астрология. Засега се упражнявам върху собствената си карта - най-вече в това да си отговарям на въпроси като коя съм, защо съм, къде съм и т.н. Все още не съм чела пък и нямам интерес към прогнозите. Но тълкуването на собствената карта няма как да е обективно и усещам, че започвам да се обременявам с неща, които не са съвсем точни. На моменти става голяма каша:)

Ще ми е интересно вие какво ще кажете - ще отговоря на въпроси и ще споделя до колко заключенията ви са точни, но за да не ви влияя, нека първо разгледате картата без да казвам нищо за мен.
Изтрила съм личните данни от нея, защото...всякакви хора четат форумите:) Часът ми на раждане е точен.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #140 -: Юли 31, 2011, 01:36:54 pm »
Струва ми се трудна карта... ::)
С този съвпад на Уран и Сатурн , Марс на асц...и слънце в риби....противоречията у теб самата не са ли в повечко понякога?

*

Dhalia

« Отговор #141 -: Юли 31, 2011, 01:46:18 pm »
Какво ти в повечко...противоречията са толкова, че изграждат разнични личности в мен. Преди се опитвах да ги преработя и да стигна до някакъв консенсус, но това само ме напрягаше повече. Сега опитвам друга стратегия - в зависимост от ситуацията и хората се придържам към съответната крайност. Но вътрешните конфликти спрямо мен самата си остават. Струва ми се, че именно противоречията са ми много силен двигател за развитие и израстване. Аз ако нямам нещо, по което да размишлявам - без значение дали то е във или извън мен, настъпва монотонност. Един вид - и в трудното си има хубаво:)

Ако мога да обобщя - генералното ми противоречие е между жестокост и милосърдие, ту съм безкомпромисна и готова да мачкам наред, ту ме обзема такова съчувствие и така съпреживявам състоянието на другите, че излишно се обременявам. Това е точно заради съвпада на Сатурн и Уран и слънцето в Риби. Марса на асцендента ми помага да не се разпилея във всичко...
Имам много интересни наблюдения, особено за случващото се напоследък, но ще разкажа, когато свършите с разглеждането на картата, за да не създавам предубеждения.
« Последна редакция: Юли 31, 2011, 01:52:36 pm от Dhalia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #142 -: Юли 31, 2011, 02:07:03 pm »

Какво ти в повечко...противоречията са толкова, че изграждат разнични личности в мен. Преди се опитвах да ги преработя и да стигна до някакъв консенсус, но това само ме напрягаше повече. Сега опитвам друга стратегия - в зависимост от ситуацията и хората се придържам към съответната крайност. Но вътрешните конфликти спрямо мен самата си остават.

От опита който имам с Марс на АСЦ..,мога да кажа , че нещата са адекватни само когато има импулс за действие...В други ситуации самата планета предизвиква действия който вредят на индивида и го правят непоносим не само за околните , а и за самия него...Добрата новина е , че Марс се преработва най-лесно , защото е свързан с движение и действие...Имам усещането , че имаш спортен вид и червеникава коса...Вероятността от белег на челото не изключвам също....

Струва ми се, че именно противоречията са ми много силен двигател за развитие и израстване. Аз ако нямам нещо, по което да размишлявам - без значение дали то е във или извън мен, настъпва монотонност. Един вид - и в трудното си има хубаво:)
В противоречията има място за разсъждения както и за осъзнаване..,но те са изключително непредсказуеми...както и подвластни на различни емоции...И в този смисъл не винаги се стига се до израстване....

Ако мога да обобщя - генералното ми противоречие е между жестокост и милосърдие, ту съм безкомпромисна и готова да мачкам наред, ту ме обзема такова съчувствие и така съпреживявам състоянието на другите, че излишно се обременявам. Това е точно заради съвпада на Сатурн и Уран и слънцето в Риби. Марса на асцендента ми помага да не се разпилея във всичко...
Имам много интересни наблюдения, особено за случващото се напоследък, но ще разкажа, когато свършите с разглеждането на картата, за да не създавам предубеждения.

Жестокостта и милосърдието не са от съвпада Уран/Сатурн , а от други фактори в картата ти.... :)
« Последна редакция: Юли 31, 2011, 02:08:34 pm от Марая »

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #143 -: Юли 31, 2011, 02:14:38 pm »
Какво ти в повечко...противоречията са толкова, че изграждат разнични личности в мен. Преди се опитвах да ги преработя и да стигна до някакъв консенсус, но това само ме напрягаше повече. Сега опитвам друга стратегия - в зависимост от ситуацията и хората се придържам към съответната крайност. Но вътрешните конфликти спрямо мен самата си остават. Струва ми се, че именно противоречията са ми много силен двигател за развитие и израстване. Аз ако нямам нещо, по което да размишлявам - без значение дали то е във или извън мен, настъпва монотонност. Един вид - и в трудното си има хубаво:)

Аз не съм съгласен, че Уран има връзка с жестокостта или чувствителността.Първото според мен идва от Сатурн на трон
и Плутон на трон в аспект ( макар и минорен ) с Марс, а второто е ясно, че е  свързано със Слънцето в риби.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #144 -: Юли 31, 2011, 02:17:44 pm »
Плутон/Марс полукаре...,Меркурий/Марс полукаре - жлъч и жило.... ;D

*

Dhalia

« Отговор #145 -: Юли 31, 2011, 02:18:09 pm »
Имам кестенява коса, не съм особено спортна, но имам добри пропорции и съм стегната въпреки че съм леко пухи. Имам белег, но не е на главата, а на корема - от операция. За Марс си права...когато реагирам бурно и първосигнално винаги си докарвам неприятности. Понаучих се първо да помисля и да не "поднасям" реакцията си толкова агресивно, а...со кротце и со благо:)))
Може би като гледам сама картата си обърквам неща, които може и да са били добре осмислени. Това с Уран и Сатурн е нещо такова...но едва от няколко месеца се занимавам и единственото, което разбрах е, че астрологията не можеш да я научиш:)...мога да поназнайвам разни неща, а за 2-3 месеца само понятията се учат. Затова даже и да имам не много находчиви тълкувания на картата не се учудвай Марая:)))

*

Dhalia

« Отговор #146 -: Юли 31, 2011, 02:19:48 pm »
Плутон/Марс полукаре...,Меркурий/Марс полукаре - жлъч и жило.... ;D

хахах за жлъч и мило много точно ти се получи...баш така съм - хем ти пърхам с мигли, хем обмислям диктатура  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #147 -: Юли 31, 2011, 02:24:35 pm »
Имам кестенява коса, не съм особено спортна, но имам добри пропорции и съм стегната въпреки че съм леко пухи. Имам белег, но не е на главата, а на корема - от операция. За Марс си права...когато реагирам бурно и първосигнално винаги си докарвам неприятности. Понаучих се първо да помисля и да не "поднасям" реакцията си толкова агресивно, а...со кротце и со благо:)))
Може би като гледам сама картата си обърквам неща, които може и да са били добре осмислени. Това с Уран и Сатурн е нещо такова...но едва от няколко месеца се занимавам и единственото, което разбрах е, че астрологията не можеш да я научиш:)...мога да поназнайвам разни неща, а за 2-3 месеца само понятията се учат. Затова даже и да имам не много находчиви тълкувания на картата не се учудвай Марая:)))

;D...,разбира се , че астрологията се учи цял живот...,понякога дори и един живот не стига за това...
Имаш обаче потенциал да я учиш..,така , че ще се радвам , ако в този форум съумееш да приложиш Рибешкото слънце..., а не полукаретата на Марс-Плутон и Марс-Меркурий.... ;D ;)....

*

Dhalia

« Отговор #148 -: Юли 31, 2011, 02:29:53 pm »
Няма да издевателствам над вас...много  ;D
Имам желанието да уча за астрологията, но напредвам бавно. В налото веднага се хвърлих на дълбокото и всичко ми се разбърка, защото исках за два дни и хоп - астролог. И сега съм се усмирила да не бързам толкова...по малко, но сигурно напредвам.
Започнах да се интересувам заради кармата и смъртта, основно това си гледам по картата...засега безуспешно :-[ Но щом все ме влече на там явно има въпроси на които трябва да си отговоря.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #149 -: Юли 31, 2011, 02:36:43 pm »
Повече четене и гледане на картата.... ;D

А за кармата в картата...е мнооого рано , ако четеш астрология от няколко месеца...В противен случай рискуваш да се изплашиш и да спреш ....За да говорим за кармата е нужно да познаваме основите , а за да познаваме основите , следва да знаем детайлите..., а детайлите имат уникалната способност да подредят здравата основа...ВАЖНА Е ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТТА....В АСТРОЛОГИЯТА , А И НЕ САМО ПРИ НЕЯ....Нали преди да родиш , трябва да забременееш? ;D :P