Какво ти в повечко...противоречията са толкова, че изграждат разнични личности в мен. Преди се опитвах да ги преработя и да стигна до някакъв консенсус, но това само ме напрягаше повече. Сега опитвам друга стратегия - в зависимост от ситуацията и хората се придържам към съответната крайност. Но вътрешните конфликти спрямо мен самата си остават. Струва ми се, че именно противоречията са ми много силен двигател за развитие и израстване. Аз ако нямам нещо, по което да размишлявам - без значение дали то е във или извън мен, настъпва монотонност. Един вид - и в трудното си има хубаво:)
Ако мога да обобщя - генералното ми противоречие е между жестокост и милосърдие, ту съм безкомпромисна и готова да мачкам наред, ту ме обзема такова съчувствие и така съпреживявам състоянието на другите, че излишно се обременявам. Това е точно заради съвпада на Сатурн и Уран и слънцето в Риби. Марса на асцендента ми помага да не се разпилея във всичко...
Имам много интересни наблюдения, особено за случващото се напоследък, но ще разкажа, когато свършите с разглеждането на картата, за да не създавам предубеждения.