Тъпа не мога да се почувствам, но виждам някакво снизхождение. Никой не е длъжен да ми отговаря и след като няма желание за това, но в такъв случай не е нужно да има тема за начинаещи. Както и да е, аз и сама мога да си отговоря, разликата е, че ще отнеме повече време, за да открия информацията.
Dhalia, първо не смятам че ти като начинаещ ( или поне се самоидентифицираш като такава) може да речеш и отсечеш дали трябва да има или не тази тема, не си модератор, а потребител тук, какъвто съм и аз разбира се

Второ - тази информацийка ако току така само се откриваше или четеше отнякъде знаеш ли колко качествени астролози щеше да има

Все пак астрологията изисква освен голям обем непрекъснато обогатяваща се теоритична информация, така също и изключително голяма доза умения за интерпретация, логическо, последователно и аналитично мислене

Трето - по мое скромно мнение ще ти кажа конкретно 2 приказки по интересуващия те транзитиращ СЛВ, но след като си зададеш въпроса там където му е мястото, тъй като тази тема е озаглавена Натални карти за начинаещи, а в случая говорим за транзити