Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140098 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #180 -: Август 01, 2011, 03:36:26 pm »
При теб добрите неща ще дойдат след втората половина на месец септември...Според мен ще имаш работа и връзка през октомври или след 15 октомври....Доста неща зависят от теб самия.... :) Няма да ти е излишна малко сигурност...в думи , дела , действия.... ;)

Забелязах, че всеки път когто задам въпросите си на различни хора, всеки път "добрите неща", се изместват напред във времето с месеци. В крайна сметка започвам да си мисля, дали да не задам въпросите си и да завършвам всеки път с "преди да пукна". От пролетта, всичко започна да се отлага до лятото, след това до есента, подозирам, че есента ще се изместят нещата до зимата... Защо подяволите се случва всичко това?

Определено не е лесно както виждам  ;D  ;D
           Всичко зависи от нас самите и дадени събития се отключват и случват тогава, когато човек е положил достатъчно усилия, тогава когато е израснал до нивото да му се случи дадено нещо, тогава когато се е борил, научил се и се е обогатил за да върви напред  ;)

Но както виждаме не е лесно  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #181 -: Август 01, 2011, 04:03:50 pm »
Нямам вина за избора ти да се родиш с такава карта.... :)
Докато САТУРН НЕ ПРЕСЕЧЕ АСЦ-ТО ТИ...НЕ ЯАКАЙ НИЩО..,А И КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД , ЧЕ ДО 1,5* СЛЕД АСПЕКТА СИ ТОЙ ДАВА СЪБИТИЯ , НЕ МОГА ДА СИ ИЗСМУЧА ОТ ПРЪСТИТЕ...ДРУГО...ЖИНАГИ КАЗВАМ ТОВА , КОЕТО ВИЖДАМ...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СЕ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #182 -: Август 01, 2011, 04:09:27 pm »
Ее то и аз искам всичко да се случва сега и веднага, но.... нещата се случват когато трябва да се случат... А едно отлагане от няколко месеца е нищо в сравнение с отлагане от няколко години, но когато тогава..

« Отговор #183 -: Август 01, 2011, 04:18:36 pm »
Tornquist позволявам си за теб да цитирам Грант Леви един любим мой астрог
"Всеки от нас преживява периоди на неизвестност, когато ни се струва, че планетите са забравили за нащето съществуване. Бъдещето ни изглежда безперспективно. И президентите /има предвид президентите на САЩ/ са преживели подобни моменти. Разликата между тях и нас е как са били използвани тези периоди. За преуспелите личности те са време на интензивна подготовка, на придържане към предопределението и на съсредоточаване на всички разпръснати сили".

« Отговор #184 -: Август 01, 2011, 04:37:49 pm »
Докато САТУРН НЕ ПРЕСЕЧЕ АСЦ-ТО ТИ...НЕ ЯАКАЙ НИЩО..,А И КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД , ЧЕ ДО 1,5* СЛЕД АСПЕКТА СИ ТОЙ ДАВА СЪБИТИЯ , НЕ МОГА ДА СИ ИЗСМУЧА ОТ ПРЪСТИТЕ...ДРУГО...ЖИНАГИ КАЗВАМ ТОВА , КОЕТО ВИЖДАМ...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СЕ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ....

Аз просто коментирам факта, че сякаш нищо от солара ми няма да се случи, защото на практика от него излиза, че всичко от което имам нужда ще дойде скоро, а поради някакви странни причини всичко се отлага във времето отново и отново. Шибания Сатурн ще ми виси в първия дом чак до края на другата година, то ми е ясно, че докато не се разкара от там нищо свястно няма да стане, ама чак пък толкоз ли да съм в блатото, баси?! :S Пък това с приблизителното време на събитията ми трябва не за друго, ами за да знам, че има все нещо там със смисъл, за който да се чака. Нали все пак казват, че надеждата крепи човека?

*

Dhalia

« Отговор #185 -: Август 02, 2011, 11:51:24 pm »
Някой може ли да ми каже какво е влиянието от транзитиращ северен лунен възел в Стрелец в 12 дом? Наталният ми е в 23-я градус на Риби в 3 дом.
Търсих информация в интернет - почти няма, а това, което има е по-скоро популярна психология затова питам тук.

« Отговор #186 -: Август 03, 2011, 09:58:47 am »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #187 -: Август 03, 2011, 09:59:48 am »

Аз просто коментирам факта, че сякаш нищо от солара ми няма да се случи, защото на практика от него излиза, че всичко от което имам нужда ще дойде скоро, а поради някакви странни причини всичко се отлага във времето отново и отново. Шибания Сатурн ще ми виси в първия дом чак до края на другата година, то ми е ясно, че докато не се разкара от там нищо свястно няма да стане, ама чак пък толкоз ли да съм в блатото, баси?! :S Пък това с приблизителното време на събитията ми трябва не за друго, ами за да знам, че има все нещо там със смисъл, за който да се чака. Нали все пак казват, че надеждата крепи човека?

много е разочароващ Сатурн, наистина. при мен все още цикли в 12-ти дом и да ти кажа "разумното" (поне за мен) изчакване ме влудява, като последни дни в този дом е ясно, че "зъбчетата", които са развалени трябва внимателно да се изчистят и чак като влезе в 1-ви да се пломбира...
наскоро се зачетох пак в Карма и трансформация на Арайо - велик автор, ще си позволя да цитирам части от него:

Сатурн винаги забавя обикновения ритъм на природата в посочената област; но с това забавяне и възникването на порой от чувства у личността: “Кога ще свърши това?” той концентрира нашето изпитание, заставя ни да живеем в настоящето и ни помага да съсредоточим енергията си, да я концентрираме и запазим.
Транзитът на Сатурн през 12-и, и 1-и домове често е период на лична криза, процес на възраждане, който може да трае пет години.
          С други думи, транзитът на Сатурн през 1-и дом може да се смята за ключова фаза на целия му цикъл, тъй като именно в този период на живота всъщност създаваме вида личност, която искаме да бъдем и осъзнаваме, какъв вид личност изисква да бъдем нашата карма. Следователно, всичките ни участия и активности във външния свят по време на останалите периоди на 29-годишния цикъл ще израстват пряко от ценностите, с които сме се свързали и от вида характер, който сме изградили през този период. Транзитът на Сатурн през 1-и дом може действително да се счита за “период на неопределеност” в смисъл, че по това време личността обръща внимание предимно на себе си, вместо активно да се занимава с някаква работа или стремежи, които биха били забелязани веднага от публиката (въпреки, че има някои изключения!). Но, разбира се, почти винаги е необходимо при всеки период на подчертана лична трансформация и ускорен растеж, личността да се отдръпне до известна степен от участието си във външния свят. Следва също да се посочи, че много обичайно по това време ще бъде човек да започне да работи над някакъв предмет, област на интереси или дългосрочна цел, която накрая се превръща в професия или основен стремеж, понеже планетата на честолюбието и кариерата (Сатурн) е в домът на новите начинания (1-и дом). Когато Сатурн е в 12-и дом това, което някога са били главни стремежи и дългосрочни цели, обикновено пропадат или се виждат изпразнени от съдържание, докато когато той преминава през 1-и дом започват да се оформят нови цели и професионални интереси. Обикновено личността не осъзнава, че тези нови интереси ще играят важна роля в по-късните години, все пак, изглежда по това време се насочва към определен вид работа, даже ако той или тя усеща определена съпротива да се занимава с такава активност.
          И накрая, Сатурн обикновено се усеща като “ръка на съдбата”, протегната в нашия живот, и това просто е още един пример, за неговата роля в определяне на бъдещата ни ориентация.

и един пример от практиката на астролога
Но съм виждал също слаби и болни хора, които през този период са започвали здравен режим и в резултат достигат състояние на превъзходно здраве и изобилна енергия даже преди Сатурн да е напуснал 1-и дом!

ако я нямаш тази книжка ми пусни мейл на лични, за да ти я изпратя, мисля, че ще ти бъде полезна :)

*

Dhalia

« Отговор #188 -: Август 03, 2011, 01:12:04 pm »
Само не мога да разбера какъв е смисъла да се пуска тема за начинаещи и когато те питат в нея да се отнасяте с пренебрежение? Държите да си покажете колко знаете ли - това го виждаме, спокойно. Цялото отношение, дори и в случай, че някой реши да отговори е "ама че тъпи въпроси задаваш". Ами да, ако темата беше за напреднали щяха да са по-остри, но не е.
Този синдром е и по други форуми. Българи...какво да кажа повече от това.

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #189 -: Август 03, 2011, 01:51:53 pm »
Dhalia , земята се върти от преди да се роди всеки един от нас.
 При това около СЛЪНЦЕТО   :D

« Отговор #190 -: Август 03, 2011, 02:01:39 pm »
Само не мога да разбера какъв е смисъла да се пуска тема за начинаещи и когато те питат в нея да се отнасяте с пренебрежение? Държите да си покажете колко знаете ли - това го виждаме, спокойно. Цялото отношение, дори и в случай, че някой реши да отговори е "ама че тъпи въпроси задаваш". Ами да, ако темата беше за напреднали щяха да са по-остри, но не е.
Този синдром е и по други форуми. Българи...какво да кажа повече от това.
Няма такова нещо, аз като теб съм начинаеща, и чисто нова тук във форума. Не бих казала, че някой се показва колко знае, просто може би мисълта на отговарящия е заета с някой казус. В никакъв случай не се чувствай пренебрегната и тъпа.

*

Dhalia

« Отговор #191 -: Август 03, 2011, 02:23:29 pm »
Тъпа не мога да се почувствам, но виждам някакво снизхождение. Никой не е длъжен да ми отговаря и след като няма желание за това, но в такъв случай не е нужно да има тема за начинаещи. Както и да е, аз и сама мога да си отговоря, разликата е, че ще отнеме повече време, за да открия информацията.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #192 -: Август 03, 2011, 02:32:43 pm »
Тъпа не мога да се почувствам, но виждам някакво снизхождение. Никой не е длъжен да ми отговаря и след като няма желание за това, но в такъв случай не е нужно да има тема за начинаещи. Както и да е, аз и сама мога да си отговоря, разликата е, че ще отнеме повече време, за да открия информацията.

А защо не си помислиш , че имаш и други възможности....И най-добрия вариант в твоя случай е да си отговориш сама... ;) ;D
Доколкото забелязвам най-добре се познаваш....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #193 -: Август 03, 2011, 02:41:20 pm »

Dhalia, първо не смятам че ти като начинаещ ( или поне се самоидентифицираш като такава) може да речеш и отсечеш дали трябва да има или не тази тема, не си модератор, а потребител тук, какъвто съм и аз разбира се   :)
           Второ - тази информацийка ако току така само се откриваше или четеше отнякъде знаеш ли колко качествени астролози щеше да има  ;D Все пак астрологията изисква освен голям обем непрекъснато обогатяваща се теоритична информация, така също и изключително голяма доза умения за интерпретация, логическо, последователно и аналитично мислене  :)
           Трето - по мое скромно мнение ще ти кажа конкретно 2 приказки по интересуващия те транзитиращ СЛВ, но след като си зададеш въпроса там където му е мястото, тъй като тази тема е озаглавена Натални карти за начинаещи, а в случая говорим за транзити  :)
« Последна редакция: Август 03, 2011, 02:45:03 pm от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #194 -: Август 03, 2011, 02:47:16 pm »

Dhalia, първо не смятам че ти като начинаещ ( или поне се самоидентифицираш като такава) може да речеш и отсечеш дали трябва да има или не тази тема, не си модератор, а потребител тук, какъвто съм и аз разбира се   :)
           Второ - тази информацийка ако току така само се откриваше или четеше отнякъде знаеш ли колко качествени астролози щеше да има  ;D Все пак астрологията изисква освен голям обем непрекъснато обогатяваща се теоритична информация, така също и изключително голяма доза умения за интерпретация, логическо, последователно и аналитично мислене  :)
           Трето - по мое скромно мнение ще ти кажа конкретно 2 приказки по интересуващия те транзитиращ СЛВ, но след като си зададеш въпроса там където му е мястото, тъй като тази тема е озаглавена Натални карти за начинаещи, а в случая говорим за транзити  :)

:72: :13: така е...,ако ставаше така лесно.... ;) ;D