Марая, с риск да съм досадна ще помоля да кажеш и нещо в личен план. Имах много тежък развод след изневяра през 2008, последвана от голям стрес за мен и точно се измъкнах и намерих любовта, която ми беше отнета и мъжа ми реши, че аз съм Жената! Това съвсем влоши нещата между нас, защото вече не го исках. Разведохме се 2009, а лятото на 2010 изведнъж започнах за него да мисля и по време на септемвриските празници му предложих да опитаме. Тогава разбрах, че е на светлинни години от мен и доста се постресирах пак. Чаках три месеца и през тях отново се разочаровах от него и от тогава - декември 2010 нямам желание за сближаване, но пък той ме подгони. И това дърпане на две посочи - бивш и настоящ направо ме разбива. В мъжа ми - бившия има нещо магнетично и немога да прекъсна връзката с него.
На фона на това и нашите започнаха да ми четат лекции за бащата и семейството и да ми вменяват вина и съвсем се съсипах. Направо ми иде да се махна някъде далеч от всички и всичко. Всички тези неща ми пречат в служебен план, разсейват ме и ми пречат на развитието.