Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140192 Прегледи
*

Неактивен virgo

• 101
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #255 -: Август 26, 2011, 04:24:57 pm »
Мерси!
Това за планетите го знам, ама незнах, че се казва на трон.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #256 -: Август 26, 2011, 04:32:16 pm »
Мерси!
Това за планетите го знам, ама незнах, че се казва на трон.

В обзорни теми има много информация...Можеш да прочетеш някоя и друга тема, ако ти е интересно.... ;D

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #257 -: Август 26, 2011, 04:39:16 pm »
Марая, с риск да съм досадна ще помоля да кажеш и нещо в личен план. Имах много тежък развод след изневяра през 2008, последвана от голям стрес за мен и точно се измъкнах и намерих любовта, която ми беше отнета и мъжа ми реши, че аз съм Жената! Това съвсем влоши нещата между нас, защото вече не го исках. Разведохме се 2009, а лятото на 2010 изведнъж започнах за него да мисля и по време на септемвриските празници му предложих да опитаме. Тогава разбрах, че е на светлинни години от мен и доста се постресирах пак. Чаках три месеца и през тях отново се разочаровах от него и от тогава - декември 2010 нямам желание за сближаване, но пък той ме подгони. И това дърпане на две посочи - бивш и настоящ направо ме разбива. В мъжа ми - бившия има нещо магнетично и немога да прекъсна връзката с него.
На фона на това и нашите започнаха да ми четат лекции за бащата и семейството и да ми вменяват вина и съвсем се съсипах. Направо ми иде да се махна някъде далеч от всички и всичко. Всички тези неща ми пречат в служебен план, разсейват ме и ми пречат на развитието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #258 -: Август 26, 2011, 04:42:54 pm »
Марая, с риск да съм досадна ще помоля да кажеш и нещо в личен план. Имах много тежък развод след изневяра през 2008, последвана от голям стрес за мен и точно се измъкнах и намерих любовта, която ми беше отнета и мъжа ми реши, че аз съм Жената! Това съвсем влоши нещата между нас, защото вече не го исках. Разведохме се 2009, а лятото на 2010 изведнъж започнах за него да мисля и по време на септемвриските празници му предложих да опитаме. Тогава разбрах, че е на светлинни години от мен и доста се постресирах пак. Чаках три месеца и през тях отново се разочаровах от него и от тогава - декември 2010 нямам желание за сближаване, но пък той ме подгони. И това дърпане на две посочи - бивш и настоящ направо ме разбива. В мъжа ми - бившия има нещо магнетично и немога да прекъсна връзката с него.
На фона на това и нашите започнаха да ми четат лекции за бащата и семейството и да ми вменяват вина и съвсем се съсипах. Направо ми иде да се махна някъде далеч от всички и всичко. Всички тези неща ми пречат в служебен план, разсейват ме и ми пречат на развитието.

Дай ми картата му.... :) ::)

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #259 -: Август 26, 2011, 04:57:50 pm »
Ето

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #260 -: Август 26, 2011, 05:04:07 pm »
Той е в тежък и труден период...В момента Плутон е в съвпад с СЛВ...в кози рог... ???

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #261 -: Август 26, 2011, 05:35:43 pm »
СЛВ е?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #262 -: Август 26, 2011, 05:46:07 pm »
СЛВ е?
Северен Лунен Възел , нарича се още Глава на дракон , Раху , Възходящ възел...Това е част от нодалната ос ...точно с/у него се намира ЮЛВ...Или нодалната ос ни показва пътя по който ще вървим , за да разрешим кармичните задачи с които сме дошли на земята....

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #263 -: Август 26, 2011, 06:34:12 pm »
Аха, не съм научила съкращенията.

« Отговор #264 -: Август 28, 2011, 05:48:40 pm »
Моля за най-общо тълкуване на съвпад Луна с Нептун с Мц, моето дете е с такъв...четох, че на това се гледа като на "райско сливане" между майката и детето и , че то било като антена за емоциите й...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #265 -: Август 28, 2011, 06:01:56 pm »
Моля за най-общо тълкуване на съвпад Луна с Нептун с Мц, моето дете е с такъв...четох, че на това се гледа като на "райско сливане" между майката и детето и , че то било като антена за емоциите й...
Според мен може да има и окултни способности  ::) В кой знак е съвпада?

« Отговор #266 -: Август 28, 2011, 06:08:23 pm »
водолей откъм Д9
Според мен може да има и окултни способности  ::) В кой знак е съвпада?

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #267 -: Август 28, 2011, 06:22:07 pm »
А Луна квадрат с Плутон?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #268 -: Август 28, 2011, 06:31:50 pm »
А Луна квадрат с Плутон?

Силна сексуалност, крайни чувства, драматични страсти....Доста афектни състояния...

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #269 -: Август 28, 2011, 10:37:59 pm »
Крайна, драматизира и изпада в амок, ако не е както тя си го представя.