Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140218 Прегледи
*

Неактивен sindi

• **
  • 61
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #270 -: Август 30, 2011, 01:08:53 pm »
А Луна квадрат с Плутон?
Склонност към самота, показва ревност, импулсивност и чувственост,понякога може да има чувство на отхвърленост.  :)

« Отговор #271 -: Август 30, 2011, 11:57:21 pm »
Марая, благодаря ти!

За нищо!

Изуми ме картата ти...Три планети на трон...Доста добра и аналитична мисъл , но и неувереност в изявата ти съзирам от картата...Имаш възможност да реализираш потенциала на наталната карта при условие , че не се отдадеш на инерция и мързел...

A какво ще кажеш за 7... Съвсем скоро ще се докопам до час.
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #272 -: Август 31, 2011, 12:06:59 am »
За първи път виждам такава карта  :o Кажи нещо повече за притежателя  ;D

« Отговор #273 -: Август 31, 2011, 12:25:34 am »
Ами колежка ми е в работата... Момичето е доста организирано, активно, точно, амбициозно, състрадателно, суетно. Все още я "изследвам", но ми е много чудно - тези различни енергии на планетите не я ли объркват, или обратно - всяка действа на мястото си? Или това зависи от аспектите? Интересна и талантлива личност е, миньонка :}

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #274 -: Август 31, 2011, 12:30:42 am »
За това, че е състрадателна и аз си го помислих, понеже Луната е в съвпад с Юпитер и Хирон в Рак... Интересно ще е да видим, в кои домове попадат планетите..

« Отговор #275 -: Август 31, 2011, 05:39:06 am »
Може ли да споделите за моя хороскоп.Благодаря.

*

issidorra

« Отговор #276 -: Август 31, 2011, 04:59:53 pm »
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба, става въпрос за най-добрата ми приятелка, вчера и поставих диагноза туморно образувание в гръбначния стълб, диагнозата не е окончателна, но искам да помоля всеки, който има време и желание, да погледне картата и да каже, дали има нещо обезпокоително, мисля, че ще се наложи оперативна намеса, но когато имам окончателно инфо, ще кажа

Момичета, пак съм аз, пуснах хорарен въпрос, пак качвам картата, има ли индикации за бременност в тази карта?
След всички изследвания (рентген и ядрено-магнитен резонанс) тя се съмнява, че е бременна и бебето може да е увредено, твърде е рано за тест, лекарите не са съвсем сигурни и не могат да кажат, но аз имам усещането, че всичко ще е наред и няма повод за тревога.
P.S. Извинявам се, ако обясненията ми са хаотични, но повярвайте ми, вече и на мен мио идват в повече негативните емоции, тъкмо се зарадвахме, че няма тумор и сега тази предполагаема бременност с евентуален медицински аборт, не мога да си представя на милата ми приятелка какво и е.  :(
« Последна редакция: Август 31, 2011, 05:13:01 pm от issidorra »

« Отговор #277 -: Септември 03, 2011, 08:14:39 pm »
Ето Ви картата с точен час! Интересна ми е тази анаретна Венера на трон в 10-ти дом :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #278 -: Септември 03, 2011, 08:17:57 pm »
Липса на правилна преценка за хората, внезапни влюбвания и заблуди...на подсъзнателно ниво усеща , че греши..но и липсват сили...да прогледне.... :) ::)

« Отговор #279 -: Септември 03, 2011, 08:25:30 pm »
Лъвският асцендент си личи в дългата и буйна коса, но това, че е страшно ниска от какво е? Диспозитор на АЦ в рак?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #280 -: Септември 03, 2011, 08:28:22 pm »
Лъвският асцендент си личи в дългата и буйна коса, но това, че е страшно ниска от какво е? Диспозитор на АЦ в рак?

Слънце опозиция Уран.... ;)

А иначе...СКЪПИТЕ ПАРФЮМИ СА В МАЛКИ ОПАКОВКИ.... :P ;D

« Отговор #281 -: Септември 03, 2011, 08:34:03 pm »
Ето защо не съм слабичка по Сатурн (упр на АЦ) ;D В тригон е с Юпитер и съвпад с Венера, имам ЗВЕРСКИ апетит и полагам адски усилия да не ми личи ;D За парфюмите - сългасна! :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #282 -: Септември 03, 2011, 08:46:50 pm »
Ето защо не съм слабичка по Сатурн (упр на АЦ) ;D В тригон е с Юпитер и съвпад с Венера, имам ЗВЕРСКИ апетит и полагам адски усилия да не ми личи ;D За парфюмите - сългасна! :)

Мъжете не си падат по скелети.... ;D :P

*

iva

« Отговор #283 -: Септември 15, 2011, 06:49:51 am »
Какво бихте казали за притежателя на тази карта? Заедно сме от доста време,но все още не сме пристъпили към по-сериозни стъпки и това започна да ме измъчва... Той е човек повече на приказките, отколкото на действията...Има ли показатели за брак, деца, изобщо сериозно обвързване..и какви? Качвам и синастрията ни за всеки случай.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #284 -: Септември 15, 2011, 12:22:18 pm »
         За притежателя на горната карта бих искал да попитам дали е сигурен часът на раждане, тъй като AC е в 28ми градус, ако е по-късен часът съответно ще има промяна :)  А синастрията лично според мен е за друга тема, не за тази :)