Момичета, обръщам се към вас с огромна молба, става въпрос за най-добрата ми приятелка, вчера и поставих диагноза туморно образувание в гръбначния стълб, диагнозата не е окончателна, но искам да помоля всеки, който има време и желание, да погледне картата и да каже, дали има нещо обезпокоително, мисля, че ще се наложи оперативна намеса, но когато имам окончателно инфо, ще кажа
Момичета, пак съм аз, пуснах хорарен въпрос, пак качвам картата, има ли индикации за бременност в тази карта?
След всички изследвания (рентген и ядрено-магнитен резонанс) тя се съмнява, че е бременна и бебето може да е увредено, твърде е рано за тест, лекарите не са съвсем сигурни и не могат да кажат, но аз имам усещането, че всичко ще е наред и няма повод за тревога.
P.S. Извинявам се, ако обясненията ми са хаотични, но повярвайте ми, вече и на мен мио идват в повече негативните емоции, тъкмо се зарадвахме, че няма тумор и сега тази предполагаема бременност с евентуален медицински аборт, не мога да си представя на милата ми приятелка какво и е.