Здравей Гост

Хорари - практикум

• 137 Отговора
  • 44030 Прегледи
Re: Хорари - практикум
« Отговор #75 -: Август 27, 2011, 09:56:55 pm »
Момичета, някой има ли идея свекъра по кой дом да се брои ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #76 -: Август 27, 2011, 10:25:48 pm »
Момичета, някой има ли идея свекъра по кой дом да се брои ?

Вариантите са няколко....Ако мъжа ти е 7-ми дом , то баща му е 10-ти или 4-ти....

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #77 -: Август 27, 2011, 11:04:34 pm »
Ще се опитам да отговоря на въпроса, но в никакъв случай не претендирам за изчерпателност, защото за първи път отговарям на въпрос от такъв тип. Според мен свекър ти е представен от твой четвърти дом, бащата на съпруга ти. Изхождам от това защото управител на 6-ти дом е Луната ( 3-ти от 4-ти), а това е вид договор. завещанията са по 8-ми дом ( в случая -11 ти) там е и северния възел, управител е Юпитер, който се намира в 12-я дом на твоя свекър.  луната и меркурий са направили аспект преди 4 градуса ( меркурий е управител на петия дом от домана свекър ти), а луната на 3-я му дом, т.е. завещанието е факт. Юпитер обаче е направил и квадрат с Луната в негов 4-ти, което за мен значи че от около 3 месеца или седмици той обмисля да го промени, но се притеснява много за това, няма доверие на сина си относно финанси ( марс е господар на втория дом на неговото дете). Последния аспект на Луната е с Меркурий, който е У на 5-я ти дом - твоята дъщеря, намирет се в 7-ми ( неин четвърти), което за мен е да ще промени завещанието си, предполагам че дъщеря ти най вче имоти ще наследи, но пък луната управлява и неин втори така че може да има и пари.
Дано да ме разбрахте, защото понякога само аз успявам да си видя логиката :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #78 -: Август 28, 2011, 05:57:51 pm »
Въпроса е - Ще успее ли мъжа ми да си възвърне наследствения имот? Луна в опозиция на Нептун изобщо не ми харесва, а на всичкото отгоре Нептун е в точен съвпад с К2 ( 8 от 7)  :( Как тълкувате куспидата на дом в критичен градус  ::) И при положение, че попада във Водолей, Сатурн ли да гледам или Уран  :-[

*

issidorra

« Отговор #79 -: Август 31, 2011, 04:57:31 pm »
Момичета, толкова ми е неудобно, но няма как, ще моля за помощ, предполагам си спомняте за моята приятелка с грешната диагноза(за която Марая и Лили познаха), та сега е възможно да е бременна, но ходи на много апарати и  има вероятност бебето да е увредено, ако въобще има такова. Въпросът, зададен от нея е: Бременна ли съм и ако да, дали бебето е добре? Предполагам се гледа отношението между нея и 5 дом, но не съм сигурна, качвам картата и започвам да мисля по нея

*

issidorra

« Отговор #80 -: Август 31, 2011, 05:05:33 pm »
Няма аспект м ежду нея и У на 4 и 5 дом, мисля, че отговорът е НЕ, ако въобще се гледат 4 и 5 дом, но имам някакъв спомен, че някъде съм чела за това.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #81 -: Септември 02, 2011, 09:20:42 am »
issidorra, извинявам се, че този път не се включвам, но от известно време ми е много изнервено и се страхувам, че така няма да дам адекватно мнение (дори и с уговорката, че се учим и може да сгрешим)

мисля, че в хорарите могат да се задават въпроси или-или
става въпрос за кариера (бизнес, работа), тъй като на този етап имам две опции, а за мен е изключително важно да избера правилната. И двете са свързани с бъдеще, ето защо не бих ги причислила точно към работа. според предварително обмисляне и двете са само етап от развитие към доближаване на крайната цел.. та питането ми е

"Да избера (работно-обучителна) опция З. или И.?"

има вариант да отпаднат и двете или да пробвам да развивам и двете (всяка си има своите плюсове пред другата)

така като гледам Сатурн в 1-ви май не съм задала въпроса коректно ама айде
нека З. - го маркираме като "грижовна" работа
а И. - финанси  ;D
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 09:22:48 am от Fairy »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #82 -: Септември 02, 2011, 11:33:40 am »
Аз много, много не разбирам от хорари, но ми направи впечатление, че Плутон, който е У2, е част от голям земен тригон с Юпитер в Телец, 8-ми дом и Венера, която е управител на АСЦ. За това си мисля - финанси... Но нека, някой по-вещ да се изкаже  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #83 -: Септември 02, 2011, 11:49:13 am »
Аз много, много не разбирам от хорари, но ми направи впечатление, че Плутон, който е У2, е част от голям земен тригон с Юпитер в Телец, 8-ми дом и Венера, която е управител на АСЦ. За това си мисля - финанси... Но нека, някой по-вещ да се изкаже  :)

ох, благодаря - все още си мисля да пробвам и двете да придвижвам  ::)

*

issidorra

« Отговор #84 -: Септември 02, 2011, 12:38:00 pm »
Fairy, много благодаря за думите, никой не е длъжен да се включи, аз като разбера, ще кажа, дали е бременна или не

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #85 -: Септември 02, 2011, 12:53:47 pm »
Fairy, много благодаря за думите, никой не е длъжен да се включи, аз като разбера, ще кажа, дали е бременна или не

още като го пусна го погледнах, но вече съм казвала за мен астрологията е отговорна работа и ако не може да се помогне (или недай си боже да се навреди) е по-добре да си признаеш "не мога" - все пак зад всяка една карта има едно човешко същество, независимо дали е представено под формата на събитие, натал, хорар... според мен дори и неправилно внушена мисъл може да навреди, като даде повод за отчаяние или надежда

видях, че си питала и в съседния форум, надявам се както пишат там, всичко да е резултат на стрес или времето 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #86 -: Септември 02, 2011, 01:56:59 pm »
Момичета, толкова ми е неудобно, но няма как, ще моля за помощ, предполагам си спомняте за моята приятелка с грешната диагноза(за която Марая и Лили познаха), та сега е възможно да е бременна, но ходи на много апарати и  има вероятност бебето да е увредено, ако въобще има такова. Въпросът, зададен от нея е: Бременна ли съм и ако да, дали бебето е добре? Предполагам се гледа отношението между нея и 5 дом, но не съм сигурна, качвам картата и започвам да мисля по нея

Няма бременост..... ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #87 -: Септември 09, 2011, 08:49:13 am »
Момичета, когато питаме, дали магазин ще се развие добре, кой дом да гледам  ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #88 -: Септември 09, 2011, 09:25:30 am »
В случая ако ти питаш и става въпрос за твой бизнес - 10-ти дом - това е бизнеса, с който ще се занимава питащия. От там нататък се гледат и производните на 10-я дом. 11-ти, който е 2-ри от 10-ти ще покаже финансите, които ще придобива магазина, както и потенциала за печалба. 12-ти - като 3-ти от 10-ти - търговската стратегия, рекламата, маркетинга. И така  нататък. Погледни и 7-ми дом като 10-ти от 10-ти, защото се покаже имиджа и целта на магазина, който има потенциал да постигне.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #89 -: Септември 09, 2011, 10:24:04 am »
Мерси много  :-*