Здравей Гост

Силните жени

• 41 Отговора
  • 9226 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Силните жени
« Отговор #30 -: Юли 16, 2011, 11:20:00 pm »
         Ще ти отговоря така, Марая - интересно, донякъде може би и показателно беше начинът по който ти започна тълкуването ми на предстоящия солар  8) Да речем, че първото, което аз видях в него беше това, което след като го пуснах ти потвърди  ;D  ;D
        Ама то горещината не винаги е толкова лоша де :P

Когато е горещо ....се калява стоманата....,вулканите бълват лава...огъня разчиства и изгаря ненужното...,за да стъпваме по горещата жарава от въглените на собствените си спомени и да продължим....   ;) :)

А то понякога може и да имат хепи енд събитията де   ::) Иначе каляването си е екстра, така дава нужната динамика и тласък може би  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Юли 16, 2011, 11:25:47 pm »
         Ще ти отговоря така, Марая - интересно, донякъде може би и показателно беше начинът по който ти започна тълкуването ми на предстоящия солар  8) Да речем, че първото, което аз видях в него беше това, което след като го пуснах ти потвърди  ;D  ;D
        Ама то горещината не винаги е толкова лоша де :P

Когато е горещо ....се калява стоманата....,вулканите бълват лава...огъня разчиства и изгаря ненужното...,за да стъпваме по горещата жарава от въглените на собствените си спомени и да продължим....   ;) :)

А то понякога може и да имат хепи енд събитията де   ::) Иначе каляването си е екстра, така дава нужната динамика и тласък може би  8)

Динамиката следва да е по Уран..., а тласкането и изхвърлянето по Плутон ......Има ли какво да изхвърлим? ::) :P...,за да получим хепи енд по Дупитер и Слънце? :-* ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #32 -: Юли 16, 2011, 11:29:05 pm »
         А дали винаги изхвърлянето носи хепи енд е въпросчето тук  ;)
         А Плутон така тласка, че с неговата скорост на придвижване.... забавеният кадър си е неизменен  ;D

« Отговор #33 -: Юли 16, 2011, 11:29:45 pm »
Даже не изчетох темата, но смятам да се произнеса: според мен силните жени имат много вода в картата.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Юли 16, 2011, 11:36:21 pm »
         А Плутон така тласка, че с неговата скорост на придвижване.... забавеният кадър си е неизменен  ;D

Дааа....,мммм....не съм съгласна , че е бавен кадъра...по-скоро е вечен.... ::) ;D...Всяко изхвърляне носи освобождаване на натрупаната енергия...,и колкото по-силна е енергията...толкова по-мощно е изхвърлянето....Не мислиш ли? ::) ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #35 -: Юли 16, 2011, 11:37:42 pm »
Даже не изчетох темата, но смятам да се произнеса: според мен силните жени имат много вода в картата.

А аз я поизчетох темата, Река, ама не съм убеден дали този Нептун и тайфата му са главните "злосторници" за това дело с женския пауър  ;D  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #36 -: Юли 16, 2011, 11:41:39 pm »

Дааа....,мммм....не съм съгласна , че е бавен кадъра...по-скоро е вечен.... ::) ;D...Всяко изхвърляне носи освобождаване на натрупаната енергия...,и колкото по-силна е енергията...толкова по-мощно е изхвърлянето....Не мислиш ли? ::) ;D

Марая, и да не мисля точно по този начин основните закони на физиката дават потвърждение на думите ти, така че мога само да допълня, че всичко останало като противодействие в случая е само с временен ефект, но в крайна сметка природните закономерности надделяват 8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Юли 16, 2011, 11:48:09 pm »

Марая, и да не мисля точно по този начин основните закони на физиката дават потвърждение на думите ти, така че мога само да допълня, че всичко останало като противодействие в случая е само с временен ефект, но в крайна сметка природните закономерности надделяват 8)

А както всички знаем природата не търпи празни пространства.... :P ;D....И всяко действие има равно по сила и маса противодействие.... ;) ;D....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #38 -: Юли 17, 2011, 10:06:34 am »
 :o много изхвърляне много нещо, изхвърлят се боклуците, другите са за да бъдат притежавани, връзвани, теглени с копринено въженце, Коколино, чувал ли си, че има жени, които са като дрога за мъжете, които знаят, че ги боли, но отново и отново се връщат, искат да изгарят, да бъдат измъчвани, дори и обладавани! а кой ще го заболи зависи на къде е паднала монетата - често ужким слабите излизат победителите :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #39 -: Юли 17, 2011, 11:29:24 am »
:o много изхвърляне много нещо, изхвърлят се боклуците, другите са за да бъдат притежавани, връзвани, теглени с копринено въженце, Коколино, чувал ли си, че има жени, които са като дрога за мъжете, които знаят, че ги боли, но отново и отново се връщат, искат да изгарят, да бъдат измъчвани, дори и обладавани! а кой ще го заболи зависи на къде е паднала монетата - често ужким слабите излизат победителите :)

Ее, възможно е и да съм чувал, а може и друго пък...  ::) А като закономерност болката винаги съществува при силните емоции, въпросът е как бива овладявана или преструктурирана, Fairy  8)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #40 -: Юли 17, 2011, 11:42:41 am »
болката е творчество преди всичко  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!