Здравей Гост

Съвети от Марая

• 141 Отговора
  • 54217 Прегледи
Re: Съвети от Марая
« Отговор #60 -: Юли 29, 2011, 02:54:33 pm »
Топлотехника  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #61 -: Юли 29, 2011, 03:09:32 pm »
Топлотехника  :)

Ще промениш специалността , но ще имаш успех... :P ;D

« Отговор #62 -: Юли 29, 2011, 03:20:19 pm »
О,дано успея,наистина,макар да знам,че изобщо няма да ми е лесно,като гледам и тежкарите как ще ме прекарват кардинално..... все ще съм в квадрат ;D А специалността засега ми харесва,но знае ли се,може някой транзит да ме удари по главата,то малко ми трябва,само лек импулс и превключвам  ;D Благодаря ти  :kiss2:

« Отговор #63 -: Август 02, 2011, 12:49:31 am »
Марая, имам въпрос,
Как би въздействало съвпад на транзитен Нептун, точно върху Южен възел и прогресивна Луна, която много скоро ще се позиционира върху тях?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #64 -: Август 02, 2011, 02:25:12 am »
Марая, имам въпрос,
Как би въздействало съвпад на транзитен Нептун, точно върху Южен възел и прогресивна Луна, която много скоро ще се позиционира върху тях?

Какво прави Нептун в картата ти? Какво управлява , къде е поставен -дом...Къде е Уран/упр. на ЮЛВ/- дом , знак , аспекти?

« Отговор #65 -: Август 02, 2011, 07:51:00 pm »
Марая, имам въпрос,

Какво прави Нептун в картата ти? Какво управлява , къде е поставен -дом...Къде е Уран/упр. на ЮЛВ/- дом , знак , аспекти?

За тази "блъсканица" на АСЦ става въпрос :)
« Последна редакция: Август 02, 2011, 11:33:15 pm от natalia »

*

Dhalia

« Отговор #66 -: Август 02, 2011, 11:02:18 pm »
Марая, можеш ли съвсем като за начинаещ да обясниш как се прави ректификация стъпка по стъпка? Не съм се омъжвала, не съм съжителствала с никой и нямам починал родител така че проверката чрез събития при мен няма как да стане.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #67 -: Август 02, 2011, 11:12:57 pm »
Марая, можеш ли съвсем като за начинаещ да обясниш как се прави ректификация стъпка по стъпка? Не съм се омъжвала, не съм съжителствала с никой и нямам починал родител така че проверката чрез събития при мен няма как да стане.

Да не се надяваме , че не си на 5 години ;) и не си девствена...Или поне на мен така ми изглежда... ;D

*

Dhalia

« Отговор #68 -: Август 02, 2011, 11:33:10 pm »
На моменти съм под пет, но....нека срамът остане малък и не споделям ;D
На 23 съм, даже си помня точната дата на момента, в който спрях да съм девствена. За разочарованите ще кажа само, че хирурзите всичко кърпят, няма място за съжаление

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #69 -: Август 02, 2011, 11:39:28 pm »
На моменти съм под пет, но....нека срамът остане малък и не споделям ;D
На 23 съм, даже си помня точната дата на момента, в който спрях да съм девствена. За разочарованите ще кажа само, че хирурзите всичко кърпят, няма място за съжаление

Всичко във физическото тяло може да бъде закърпено...,но дали в менталното се случва? :)....И в един момент дали , ако двете тела не са в синхрон не се получават едни други аномалии , наречени болести на физическото тяло и духа.... ;D

*

Dhalia

« Отговор #70 -: Август 02, 2011, 11:43:46 pm »
Как ми възвиси шегичката само:)
Иначе и аз уж знам за физическото тяло и духа, но чак сега почвам да го разбирам. Нещо трябва да се прави, но първо да се огледам, за да разбера какво...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #71 -: Август 02, 2011, 11:47:36 pm »
Как ми възвиси шегичката само:)
Иначе и аз уж знам за физическото тяло и духа, но чак сега почвам да го разбирам. Нещо трябва да се прави, но първо да се огледам, за да разбера какво...

Всички се оглеждаме..., връзката е в 7-ми дом... :)

*

Dhalia

« Отговор #72 -: Август 02, 2011, 11:52:32 pm »
Там нямам нищо, но сега имам транзит на Венера...обясних си някои малки неща, но генералния смисъл още ми е мъгла. Ще се потрудя:)
« Последна редакция: Август 02, 2011, 11:55:50 pm от Dhalia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #73 -: Август 03, 2011, 10:15:16 am »
аз искам да попитам,Марая,дали може дами направи един астропортрет на лицноста...и за живота ми ???

На коя личност? ::) ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #74 -: Август 04, 2011, 02:38:03 am »
на моята личност....аз несъм ли личност?????....непременно човек трябва да е богат...и известен ли,за да се нарече тъка ?????

НЕ! Напротив ! Уважавам хората с едно име или един ник нейм от който не се срамуват...На кой от двата с които пишеш искаш прогноза? На Дорарайков или на на Този,...това е въпроса? :57: :-*....

Ти си...иначе , ще си помисля друго.... :P ;D ;D ;D