Цитат на: doraraikov в Август 04, 2011, 02:08:56 pmНе се справям много добре с компютрите, но все пак каква ми е целта да го правя, какво ще спечеля от това, трябва да имам някакъв мотив?Ама аз теб не те обвинявам.... ...,чакам другия ник да се появи и да ми отговори.....
Не се справям много добре с компютрите, но все пак каква ми е целта да го правя, какво ще спечеля от това, трябва да имам някакъв мотив?
Цитат на: Марая в Август 04, 2011, 02:11:20 pmЦитат на: doraraikov в Август 04, 2011, 02:08:56 pmНе се справям много добре с компютрите, но все пак каква ми е целта да го правя, какво ще спечеля от това, трябва да имам някакъв мотив?Ама аз теб не те обвинявам.... ...,чакам другия ник да се появи и да ми отговори..... Тя явно е съгласна с нещо защото нищо не е отговорила
Нищо не мога да разбера
на мен другото което ми хрумва е да си си оставила отключен интернета и някой съсед любезно да го ползва
Не знам как се заключва интернет, не съм такава специалистка а никъде другаде не пишаосвен във форума. Вие разбирате ли на чист български език ви говоря, освен вас друга връзка с външния свят нямам, като изключим скайпа няколко приятелки от сливен.
Ама тя още не се е появила, незнам дали ще мога да дочакакам до това време вече заспивам.
Ми защо не и дадохте думата, това име ми носи нещастие, преди 20 години жена със същото име ми отне голямата любов в живота.