Здравей Гост

Съвети от Марая

• 141 Отговора
  • 54163 Прегледи
Re: Съвети от Марая
« Отговор #90 -: Август 04, 2011, 02:15:36 pm »
Не се справям много добре с компютрите, но все пак каква ми е целта да го правя, какво ще спечеля от това, трябва да имам някакъв мотив?

Ама аз теб не те обвинявам.... ;D...,чакам другия ник да се появи и да ми отговори..... ;D :P
Тя явно е съгласна с нещо защото нищо не е отговорила

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #91 -: Август 04, 2011, 02:19:43 pm »
Не се справям много добре с компютрите, но все пак каква ми е целта да го правя, какво ще спечеля от това, трябва да имам някакъв мотив?

Ама аз теб не те обвинявам.... ;D...,чакам другия ник да се появи и да ми отговори..... ;D :P
Тя явно е съгласна с нещо защото нищо не е отговорила

Tя се появява през нощта обикновено.... ;D ;D...Да видим , може и да отговори.... ;) ;D

« Отговор #92 -: Август 04, 2011, 02:23:14 pm »
 Нищо не мога да разбера

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #93 -: Август 04, 2011, 02:26:12 pm »
Нищо не мога да разбера

Ами не е и нужно да разбираш.... :)...Въпроса ми не е към теб , а към другия потребител регистриран на твоето Ай-пи.... :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #94 -: Август 04, 2011, 05:14:12 pm »
наскоро открих една програмка дето лови и ИП през скайп, скрити ИП-та... насочва къде има инфо за тях, кои е доставчика, дали е с рутер  ::) ... таааа какво казахте за Плутон в 1-ви дом  :-[

иначе ние с моя килеЖ сме с рутер и пред света излизаме с едно ИП... макар, че сме от 2 различни пс-та :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #95 -: Август 04, 2011, 07:04:17 pm »
на мен другото което ми хрумва е да си си оставила отключен интернета и някой съсед любезно да го ползва ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #96 -: Август 04, 2011, 08:27:11 pm »
на мен другото което ми хрумва е да си си оставила отключен интернета и някой съсед любезно да го ползва ;)

ако не е сложила защитки на рутера и е с антена нищо чудно някои да използва безплатен интернет, също така зависи и от доставчика какви ИП-та дава - зависи и от самото ИП дали е динамично или статично. Има програми и начини, чрез които можеш на ХХ време да сменяш своето ИП...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #97 -: Август 04, 2011, 09:20:17 pm »
Понякога се случват и неща, които имат вероятност 1 към 100000..  Но се случват..

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #98 -: Август 04, 2011, 09:36:34 pm »
ааа аз казвам какво може, а каква е вероятността .... ненам  ::)

« Отговор #99 -: Август 05, 2011, 12:03:31 am »
Не знам как се заключва интернет, не съм такава специалистка а никъде другаде не пиша
освен във форума. Вие разбирате ли на чист български език ви говоря, освен вас друга връзка с външния свят нямам, като изключим скайпа няколко приятелки от сливен.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #100 -: Август 05, 2011, 12:07:12 am »
Не знам как се заключва интернет, не съм такава специалистка а никъде другаде не пиша
освен във форума. Вие разбирате ли на чист български език ви говоря, освен вас друга връзка с външния свят нямам, като изключим скайпа няколко приятелки от сливен.

ДА И ЗАТОВА СЕГА ЩЕ БЪДЕ ЗАТРИТ ПРОФИЛА  НА ДАНИЕЛА.... :) ;D ДА СЕ НАДЯВАМЕ , ЧЕ ВТОРИ ТАКЪВ ОПИТ НЯМА ДА ИМА.... ;D
ПРИ СЛЕДВАЩИЯ ТРИЯ ВСИЧКО...ТУК НЕ Е МЯСТО ЗА ШОУ , А ЗА ЕМПАТИЯ , ЛЮБОВ И СЪПРИЧАСТНОСТ...НА БАЗА АСТРОЛОГИЯ..... ;) ;D :-*
« Последна редакция: Август 05, 2011, 12:11:44 am от Марая »

« Отговор #101 -: Август 05, 2011, 12:29:46 am »
Ама тя още не се е появила, незнам дали ще мога да дочакакам до това време вече заспивам.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #102 -: Август 05, 2011, 12:31:57 am »
Ама тя още не се е появила, незнам дали ще мога да дочакакам до това време вече заспивам.

Няма как да се появи...Вече е затрита.... ;D ;)

« Отговор #103 -: Август 05, 2011, 12:37:18 am »
Ми защо не и дадохте думата, това име ми носи нещастие, преди 20 години жена със същото име ми отне голямата любов в живота.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #104 -: Август 05, 2011, 12:43:24 am »
Ми защо не и дадохте думата, това име ми носи нещастие, преди 20 години жена със същото име ми отне голямата любов в живота.

Защото понякога последната дума е МЪЛЧАНИЕ....И ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА Я ЧАКАМ ДО 3 ЧАСА ПРЕЗ НОЩА...
ЕТО ИМАШ ШАНС...ДА НЕ ТИ ОТНЕМЕ ТОЗИ ПЪТ НИЩО.... ;D ;)