Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75542 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Транзити и събития
« Отговор #120 -: Август 04, 2011, 04:20:16 pm »
един юпитеров възврат може да бъде много положителен и 'неочаквано" да ви се сбъднат желанията :)

Ама хич не вярвам.... ???...,аз обикновено правя грешки по време на възврата му- женя се... :-[ ;D
И аз така... ;D Ще видим, какво ще се случи при следващия възврат....  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #121 -: Август 04, 2011, 04:20:27 pm »
да, така е..
на онзи линк, който пуснах по-горе /на английски/ има много добре изброено точка по точка кое кога къде и как може да задейства нещата да се случват..

повтарящите се аспекти в солара, прогресиите, минорните прогресии и транзитите са основното. (едни и същи действащи лица) :)
+ подкрепата на прогресивната луна включена в аспект с тях по някое време.

Кой линк? ::)

*

Неактивен xtz

• *
  • 11
« Отговор #122 -: Август 06, 2011, 03:31:54 am »
За съжаление нямам време да чета астрология.. :( Но като ми се случи нещо по-различно в ежедневието поглеждам транзитите за деня.. до сега нямах наблюдения за транзитите на слънцето, понеже преминава много бързо...
тр. слънце съвпад хирон срязване със стъкло...
тр. слънце съвпад юпитер - намерих сребърна обица

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #123 -: Август 06, 2011, 01:04:07 pm »
За съжаление нямам време да чета астрология.. :( Но като ми се случи нещо по-различно в ежедневието поглеждам транзитите за деня.. до сега нямах наблюдения за транзитите на слънцето, понеже преминава много бързо...
тр. слънце съвпад хирон срязване със стъкло...
тр. слънце съвпад юпитер - намерих сребърна обица

Луната и Венера къде са били? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #124 -: Февруари 01, 2012, 10:44:08 am »
        Транзитният Плутон ми е на куспидата на 11и дом в точен тригон към Мерк-а в 7ми и секстил към AC. Наталният Плутон е в 8ми анаретен градус Везни, само положително аспектиран, но няма аспект към Меркурий. Последният е на трон в Дева и доста силна планета ми се явява, та питането ми е - как според вас се изявява този аспект? Донякъде си мисля, че ме променя в насока, че се интересувам от по-особен тип материя, както и може би ми помага за поредните точни и преценени действия в работните ми начинания, дали мога да отдам на точно този аспект задълбоченото интерпретиране и анализиране, творене да речем в сферата ми на действие?  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #125 -: Февруари 01, 2012, 11:00:30 am »
        Транзитният Плутон ми е на куспидата на 11и дом в точен тригон към Мерк-а в 7ми и секстил към AC. Наталният Плутон е в 8ми анаретен градус Везни, само положително аспектиран, но няма аспект към Меркурий. Последният е на трон в Дева и доста силна планета ми се явява, та питането ми е - как според вас се изявява този аспект? Донякъде си мисля, че ме променя в насока, че се интересувам от по-особен тип материя, както и може би ми помага за поредните точни и преценени действия в работните ми начинания, дали мога да отдам на точно този аспект задълбоченото интерпретиране и анализиране, творене да речем в сферата ми на действие?  ;D

Абсолютен акцент са групите и обществата /без значение тяхната форма/...,когато Плутон транзитира през 11-ти дом. Тук обаче е и онази любов към която се стремим...Аз търся в 11-ти и късмета и реализацията на плановете индикирани от 5-ти...
Тригона към 7-ми дава допълнителни указания , че с лекота ще има трансформация по отношение на договори и партньорства...Ще се справяш по-лесно с откритите врагове..в това число и със себе си.... :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #126 -: Февруари 01, 2012, 11:41:00 am »

Абсолютен акцент са групите и обществата /без значение тяхната форма/...,когато Плутон транзитира през 11-ти дом. Тук обаче е и онази любов към която се стремим...Аз търся в 11-ти и късмета и реализацията на плановете индикирани от 5-ти...
Тригона към 7-ми дава допълнителни указания , че с лекота ще има трансформация по отношение на договори и партньорства...Ще се справяш по-лесно с откритите врагове..в това число и със себе си.... :-*

Благодаря за разясненията, Марая  :)  :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #127 -: Февруари 01, 2012, 01:13:12 pm »
а как ви се отразява днешната опозиция Марс-Венера? :P

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #128 -: Февруари 01, 2012, 01:33:53 pm »

По-интересно е, Fairy, как би се отразила утре на празнуващите съответния второфевруарски празник  ;D   ;D

« Отговор #129 -: Февруари 01, 2012, 02:49:29 pm »

По-интересно е, Fairy, как би се отразила утре на празнуващите съответния второфевруарски празник  ;D   ;D

Да му мисли активната половинка  ;D - ретрограден Марс без особени достойнства в знака, екзалтирала Венера.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #130 -: Февруари 01, 2012, 03:01:46 pm »

Да му мисли активната половинка  ;D - ретрограден Марс без особени достойнства в знака, екзалтирала Венера.

:57: даа утре да му мислят... меките китки ха-хах

« Отговор #131 -: Февруари 01, 2012, 08:22:50 pm »
С тоя Марс твърдите да не станат меки  ;D, Венерата си е съвсем добре.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #132 -: Февруари 01, 2012, 08:31:53 pm »
С тоя Марс твърдите да не станат меки  ;D, Венерата си е съвсем добре.

Както винаги съм казвал - нека да бъдем толерантни, Лили, нека гледаме ситуациите обективно, да се поставяме на мястото на отсрещната страна (ее, не в пряк смисъл де), нека даваме толеранс, това е част от свободата и идеята човек да бъде себе си  8)  :)  :898m:

« Отговор #133 -: Февруари 01, 2012, 08:58:53 pm »
Съвсем в кръга на шегата го казах, а и ти повдигна темата за утрешния празник.  ;D

Но в момента астрологичната ситуация предполага Венера да е в по-силна позиция.
« Последна редакция: Февруари 01, 2012, 09:01:34 pm от my`temptation »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #134 -: Февруари 01, 2012, 09:10:29 pm »
Съвсем в кръга на шегата го казах, а и ти повдигна темата за утрешния празник.  ;D

Но в момента астрологичната ситуация предполага Венера да е в по-силна позиция.

:72: Напълно съм съгласен с теб - просто трябва да съчетаваме понякога веселия момент с реалността,, майтапа с обективността, хумора със сериозността.  8)
             P.S. Тук нотка на оправдаване ли долових в първия абзац или е грешка на усета ми?  ::)  ;D