Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75596 Прегледи
Re: Транзити и събития
« Отговор #135 -: Февруари 04, 2012, 11:22:46 pm »
Според вас подходящ период  за посещение при зъбар :) ли е Сатурн тригон слънце и АСЦ?В смисъл -да не паднат пломбите.............. :o

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #136 -: Февруари 05, 2012, 12:41:10 am »
Според вас подходящ период  за посещение при зъбар :) ли е Сатурн тригон слънце и АСЦ?В смисъл -да не паднат пломбите.............. :o
Гледай Луната да не е в Козирог  :)

« Отговор #137 -: Февруари 05, 2012, 12:07:50 pm »
Изчакай да отмине пълнолунието, на намаляваща Луна по-добре.
И аз профилактично смятам да ида на зъбар във втората половина на месеца.  ;D

Миналата година си направих малка пломбичка при мунданен квадрат между Венера и Сатурн (Козирог-Везни), нямаше никакъв проблем, само дето се притеснявах. А и вече се правят фотополимерни пломби, става много бързо.

« Отговор #138 -: Август 08, 2012, 02:44:49 pm »
Много ме заинтригува картата ми с транзити и прогресии за следващия месец,любопитно ми е за вашето мнение...тр.Юпитер,който е У2 прави точен съвпад с Венера и тригон към Плутон; тр.Уран е на К5 и в квадрат към Слънце и Луна;а прогресивната ми Луна е в Д4 и прави точен квадрат към натална Венера; тр.Плутон в съвпад с Луна и опозиция на Слънце...идват ми малко в повече всичките тези точни аспекти по едно и също време...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #139 -: Август 09, 2012, 02:52:17 am »
Много ме заинтригува картата ми с транзити и прогресии за следващия месец,любопитно ми е за вашето мнение...тр.Юпитер,който е У2 прави точен съвпад с Венера и тригон към Плутон; тр.Уран е на К5 и в квадрат към Слънце и Луна;а прогресивната ми Луна е в Д4 и прави точен квадрат към натална Венера; тр.Плутон в съвпад с Луна и опозиция на Слънце...идват ми малко в повече всичките тези точни аспекти по едно и също време...

Парички.... ;D

« Отговор #140 -: Август 11, 2012, 09:02:19 am »
окриляваш ме пак  :)благодаря ти за което, мислите ми са в друга посока, всъщност преди години когато тр.Юпитер направи съвпад с Плутон и тригон към Венера имаше доста добри неочаквани финансови постъпления.Много ме тормози този Плутон,при това ми е господар на хороскопа,опозиция на Слънце и съвпад с Луна и сега пак се връща и пак наново ако е всичко...пропуснах да спомена,че по същото време тр.Сатурн прави точен квадрат към Меркурий и в тази връзка си мисля добре ли е да се взимат кардинални решение под такова влияние?

Парички.... ;D

« Отговор #141 -: Август 30, 2012, 09:48:41 pm »
Здравейте момичета, някой може ли да ми каже как се тълкува съвпада на северен лунен възел със транзитна венера .

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #142 -: Септември 01, 2012, 01:28:27 pm »
Здравейте момичета, някой може ли да ми каже как се тълкува съвпада на северен лунен възел със транзитна венера .

В кой дом и знак се случва....

« Отговор #143 -: Септември 03, 2012, 11:50:46 am »
Във втори дом в знака рак

« Отговор #144 -: Октомври 08, 2012, 08:50:28 pm »
Здравейте!  :)
Мога ли да ви попитам какво мога да очаквам от съвпада м/у тр. Плутон и нат. Венера в 1 дом,в Козирог?
 ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #145 -: Октомври 08, 2012, 09:56:21 pm »
Здравейте!  :)
Мога ли да ви попитам какво мога да очаквам от съвпада м/у тр. Плутон и нат. Венера в 1 дом,в Козирог?
 ???

Дай натална карта или данните по-добре.... иначе по общи тълкувания - доста динамика най-малкот би могла да очакваш в дадени немаловажни сфери...  ;D

« Отговор #146 -: Октомври 09, 2012, 08:00:56 am »
Въпросче :) Транзит на Юпи в съвпад с МЦ 1.5 градуса? Късмет в кариерното развитие?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #147 -: Октомври 09, 2012, 09:08:39 am »
Въпросче :) Транзит на Юпи в съвпад с МЦ 1.5 градуса? Късмет в кариерното развитие?
Не че нещо ама Юпитер май не дава нищо.. освен големи очаквания ;D
По-принцип има възможности за издигане в работата, професията, кариерата. Обществено признание, уважение. Сега е момента в който можеш да търсиш подкрепа и помощ от авторитети...високостоящи лица. Юпитер от където минава носи разширение... тук ще е свързано с кариера...социално положение:)
МЦ-то ти в рак ли е?

« Отговор #148 -: Октомври 09, 2012, 09:47:24 am »
МЦ е в Близнаци  Кандидадствах за нова длъжност на работа та си търсех отговор
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 10:02:34 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #149 -: Октомври 09, 2012, 10:00:29 am »
Не е изключено да започнеш работа... Въпреки квадрата с луна и марс.. Юпитер прави сходящ тригон със Сатурн..който мунданно все пак управлява 10ти дом.
Мисля, че на Юпитер тригон Меркурий ще си доста по-удовлетворена.. Юпитер екзалтира в рак..транзитира през 10тия ти дом и прави тригон към меркурий натален който управлява МЦ и АСЦ.. Предстои ти и секстил от сатурн към натални луна и марс..