Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75598 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Транзити и събития
« Отговор #90 -: Август 02, 2011, 09:19:07 pm »
Няма транзит към Южен и Северен...Има транзит към Нодалната ос...и Транзит на Плутон към лични планети...

*

Romantica

« Отговор #91 -: Август 02, 2011, 09:28:38 pm »
Благодаря ти, Марая!

*

Dhalia

« Отговор #92 -: Август 03, 2011, 02:45:48 pm »
Задавам си въпроса там, където му е мястото:

Някой може ли да ми каже какво е влиянието от транзитиращ северен лунен възел в Стрелец в 12 дом? Наталният ми е в 23-я градус на Риби в 3 дом.
Търсих информация в интернет - почти няма, а това, което има е по-скоро популярна психология затова питам тук.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #93 -: Август 03, 2011, 02:50:14 pm »

Някой може ли да ми каже какво е влиянието от транзитиращ северен лунен възел в Стрелец в 12 дом? Наталният ми е в 23-я градус на Риби в 3 дом.
Търсих информация в интернет - почти няма, а това, което има е по-скоро популярна психология затова питам тук.

Освен северен в картата ти има и южен... ;D И тъй като това е ос не се гледа изолирано....
При наличието на квадратура периода е доста ползотворен , ако съумееш да го използваш...Аналогиите на 6-12-ти дом са на дневен ред , а това от своя страна може да бъде тълкувано по много начини.... :)

*

Dhalia

« Отговор #94 -: Август 03, 2011, 03:03:52 pm »
Благодаря

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #95 -: Август 03, 2011, 03:04:41 pm »

Това, че СЛВ транзитира в Стрелец 12-и означава автоматично, че Южният е в Близнаци 6-и дом и както Марая обясни на преден план са събитията по тази ос :) Ако споделиш в какви градуси е в момента в  Стрелец съответно ще може да се види дали е минала или е предстояща квадратурата към наталната позиция също така.
           Ще допълня, че най-общо може да асоциираш Северния възел с възможностите и опциите при които висшето съзнание може да се задвижва, трансформира и да се развиваш, а Южният по-скоро му лепвам по моя си логика низшето и повърхностно мислене, конфликтното, интригантското :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #96 -: Август 03, 2011, 03:40:10 pm »
Северния възел ми е на 22 градуса в Стрелец и прави тригон с наталните Луна и Юпитер, съвпад с Хирон и секстил с МЦ.
Ето я таблицата http://www.astro.com/tmpd/cqf2fileA7ZDlU-u1309779028/astro_w2gw_01_nevena_hp.44819.29294.pdf

От два дни имам наченки на кардинални вътрешни промени и определено Северния възел в 12 дом дава отражения, Южния възел в 6 дом ми работи по-скоро на някакво битово ниво, на което не отдавам особено значение, но имам индикации къде здравословно трябва да си обърна внимание

А нещо интересно и не до там приятно в периода септември /октомври 2009 да се е случило? ::)

*

Dhalia

« Отговор #97 -: Август 03, 2011, 03:43:19 pm »
Тогава имах конфликт с работодателя си и останах без работа за почти година, което сега оценявам като ползотворно събитие, защото провокира и други неща през периода. Забравих - тогава смених и жилището, в което все още живея

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #98 -: Август 03, 2011, 03:49:27 pm »
Тогава имах конфликт са работодателя си и останах без работа за почти година, което сега оценявам като ползотворно събитие, защото провокира и други неща през периода

Бъди много внимателна в периода 15 февруари - 30 юни....
Имаш склонност към алергии , внимавай да не провокираш гняв , както и лъжи...у другите....Бъди по-мека и отстъпчива , защото и без това в определени моменти си склонна да се сугестираш излишно....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #99 -: Август 03, 2011, 04:24:18 pm »
Благодаря. Проблема е, че съм отстъпчива и мека, когато не трябва и точно, когато трябва не съм..ще се старая повече да премислям нещата преди да реагирам.

Не мисля , че това е проблема....Липсва ти баланс на енергиите...и тъй като смяташ , че за всичко си права , както и умееш да носиш отговорност...по-скоро обърни внимание на налагането...Не е за предпочитане винаги и на всяка цена....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #100 -: Август 03, 2011, 10:36:39 pm »
Чувствам се като мекотело, ако не се наложа...губя самоуважение. Осъзнавам колко е безсмислено и глупаво, но по това сигурно ще работя доста години докато го превъзмогна.
Марая, във връзка с 15 февруари - 30 юни, смяташ ли че е добре да сменя континента...?

Това са много сметки и време...,не бих могла да бъда обективна и точна така на прима виста...., а за да се ангажирам с такова нещо...трябва да отдам наистина доста време....По принцип когато кажа нещо значи трябва да съм сигурна на 100%...
Така , че слушай интуицията си... :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #101 -: Август 04, 2011, 01:10:38 pm »
един юпитеров възврат може да бъде много положителен и 'неочаквано" да ви се сбъднат желанията :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #102 -: Август 04, 2011, 01:49:34 pm »
         Напоследък доста мисля върху въпроса доколко Юпитер, който ми е управител на 10и и транзитния Юпи е в сходящ аспект опозиция към наталния Сатурн в 9и в Плутон.... та това, което мислех, че подобна конфигурация би замразила творческото ми, по-скоро имам предвид професионално  развитие така да се изразя, а в последния месец изскача нова възможност за по-сериозно професионално стъпало  ??? Отделен е въпросът дали бих успял да използвам правилно обстоятелствата и да си изиграя картите положително, но все пак мисълта ми е насочена по-скоро към споменатия аспект  ???  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #103 -: Август 04, 2011, 02:27:29 pm »
един юпитеров възврат може да бъде много положителен и 'неочаквано" да ви се сбъднат желанията :)

Ама хич не вярвам.... ???...,аз обикновено правя грешки по време на възврата му- женя се... :-[ ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #104 -: Август 04, 2011, 02:45:50 pm »
Важното е, че в този момент си го приемала, като нещо хубаво което ти се случва..
Може би после за развода се е намесила друга планета, не е Юпитер виновника ;)