Здравей Гост

Прогностика за Tornquist

• 30 Отговора
  • 6172 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Прогностика за Tornquist
« Отговор #15 -: Август 17, 2011, 08:04:28 pm »
Марая, може ли да попитам защо въпроса, който ми зададе за връзката ми с конкретна особа, която имаше меркантилни интереси, е толкова важна за ректификацията, която спомена? И как установи, че е имало нещо подобно, че и дума за прошка стана (което е вярно, btw). Сподели малко опит. :P

Аз непрестанно споделям и опит и знания ;D...
Защото връзката е значима за теб и е направила определени процеси в съзнанието ти необратими....Всичко е въпрос на много астрология и много силен мост м/у Хирон/астролога/ и Нептун -интуицията.... ;D ;)...

« Отговор #16 -: Август 17, 2011, 09:48:38 pm »
Марая, може ли да попитам защо въпроса, който ми зададе за връзката ми с конкретна особа, която имаше меркантилни интереси, е толкова важна за ректификацията, която спомена? И как установи, че е имало нещо подобно, че и дума за прошка стана (което е вярно, btw). Сподели малко опит. :P

Защото връзката е значима за теб и е направила определени процеси в съзнанието ти необратими....Всичко е въпрос на много астрология и много силен мост м/у Хирон/астролога/ и Нептун -интуицията.... ;D ;)...

Добре, може ли в моя случай и ситуация да ми кажеш точно кои позиции на кои планети "издават" какво се е случило с мен в тоя период? И още нещо относно ректификацията. За самия ми час на раждане ли я прави? Ако да, то отклонява ли се от 17:30 и ако да, в колко часа би трябвало да съм роден, според твоята ректификация?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Август 17, 2011, 09:56:52 pm »

Добре, може ли в моя случай и ситуация да ми кажеш точно кои позиции на кои планети "издават" какво се е случило с мен в тоя период? И още нещо относно ректификацията. За самия ми час на раждане ли я прави? Ако да, то отклонява ли се от 17:30 и ако да, в колко часа би трябвало да съм роден, според твоята ректификация?

Имам въпрос...Това което съм казала така ли е? ;D ::)....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Август 17, 2011, 10:03:49 pm »
с риск да оплета някъде ще се включа (не е тайна, че в момента се опитвам да се концентрирам на далечна от астрологията тематика - подчертах концентрирам, защото си знам, че това е ключа ми)

не знам за вас, но по натал на мен лично ми се наби на очи една тао-квадратура, която според мен не е за подценяване - Луна-Слънце-Плутон - Tornquist - с оглед, че тя засяга 1, 4 и 7 дом и центъра е 4ти, чийто управител е в 3-ти дом... замислял ли си се дали част от проблемите на любовен план не са отражение (цел избягване) на модел от родата? Луната - в това тао сякаш е разкъсвана от АЗ-а и копнежа към хармонично партньорство (Слънце в 7-ми), Луната сама по себе си е доста свободолюбива и търсеща "нестандартната" дама (ако мога така да се изразя) и Плутон (ретро и на трон, но в първи дом) - надявам се да ме разбираш на къде бия...

Също имаш и Венера кв. Нептун - това е деликатен аспект, според мен преработката на хард аспект на лична планета към Нептун (и изобщо висша планета) е деликатна и трудна работа, но при успех дава нещо безценно, нещо към което малко хора се докосват, а именно свободна воля - по-горе е написано за асц. Везни, че има за урок е овладяване на съзнанието. Но нека да се върна към Нептун-Венера. Според моите скромни наблюдения почти всички квадратури в началото (когато са активни) имат ефекта на илюзорност - "обещават нещо приятно, хубаво", но в последствие ако не си подготвен получаваш един шамар с мокра кърпа. Венера-Нептун е идеализиране, откъсване от реалността - още повече ми прави впечатление, че нямаш голям акцент на земя, въздуха ти е малко в повечко, което също ме навежда на идеята за повече летене ;)

Всъщност освен преминаване на Сатурн през асц. имаш и вече сепарационен секстил към нат. Сатурн - тук е момента да положиш малко усилия, за да потръгне - секстила е като да имаш възможност, но трябва малко да поработиш за нея иначе тя си отива.

ами за сега толкова утре може по-задълбочено

« Отговор #19 -: Август 17, 2011, 10:10:44 pm »

Че съм имал връзка, в която момата е имала меркантилни цели? Да, така е. Ако пак стане дума за прошка в тоя ред на мисли - не мисля, че съм й простил, май няма и да й простя никога.

@Fairy: По-голяма част от написаното не успях да го разбера :S .
« Последна редакция: Август 17, 2011, 10:22:46 pm от Tornquist »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Август 17, 2011, 10:15:41 pm »

Че съм имал връзка, в която момата е имала меркантилни цели? Да, така е. Ако пак стане дума за прошка в тоя ред на мисли - не мисля, че съм й простил, май няма и да й простя никога.

А не е редно...,защото ще продължиш да носиш в себе си модела...на определено поведение...и ще привличаш такива персони...докато не се научиш на прошка...

Иначе , Меркурий според мен е в 7-ми , почти на ДСЦ...
По въпроса с онова което ме питаш да внеса *обяснения* кое *издава* ще ти отговоря с две думи...Субдиспозиторите ми казаха... ;D ;D някои неща....

« Отговор #21 -: Август 17, 2011, 10:45:16 pm »
Ами виж сега, то не е като да не съм пробвал. Опитах и получих пак същото - помогнах й дори, когато имаше нужда, въпреки всичките гадости и болка, които ми причини. Бях й хубав, докато имаше полза от мене, като свърши всичко, не искаше даже и да разговаря нормално с мене. На човек един път се дава прошка, като повтори пак същото, какъв е смисъла да се унижаваш за него, като не е важен за теб по никакъв начин? Дадох й шанс, пропиля го. Няма да се занимавам повече. Колкото повече внимание отделям на тази особа, толкова повече загърбвам собствените си чувства и интереси. Това, което е станало необратимо в съзнанието ми, заради нея, е нетърпимостта ми към предателството и още по-занижения праг на толерантност към хората, които се гаврят с чувствата ми (щото тя точно това правеше). Както и да е, разбирам съвета ти, но за мен ще е унижение да направя още един компромис за нея, пък и от доста време насам нямам контакт с тази особа и ми е станала повече от безразлична. Има друг човек, който ми е грабнал вниманието за сега (знам, че е временно, а и момата не иска връзка с мен. Опитвам се да се радвам на всеки един момент и й се радвам, че поставя толкова ясни граници във взаимоотношенията ни. Няма илюзии, няма разбити сърца).

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Август 18, 2011, 12:14:09 am »
Ами виж сега, то не е като да не съм пробвал. Опитах и получих пак същото - помогнах й дори, когато имаше нужда, въпреки всичките гадости и болка, които ми причини. Бях й хубав, докато имаше полза от мене, като свърши всичко, не искаше даже и да разговаря нормално с мене. На човек един път се дава прошка, като повтори пак същото, какъв е смисъла да се унижаваш за него, като не е важен за теб по никакъв начин? Дадох й шанс, пропиля го. Няма да се занимавам повече. Колкото повече внимание отделям на тази особа, толкова повече загърбвам собствените си чувства и интереси. Това, което е станало необратимо в съзнанието ми, заради нея, е нетърпимостта ми към предателството и още по-занижения праг на толерантност към хората, които се гаврят с чувствата ми (щото тя точно това правеше). Както и да е, разбирам съвета ти, но за мен ще е унижение да направя още един компромис за нея, пък и от доста време насам нямам контакт с тази особа и ми е станала повече от безразлична. Има друг човек, който ми е грабнал вниманието за сега (знам, че е временно, а и момата не иска връзка с мен. Опитвам се да се радвам на всеки един момент и й се радвам, че поставя толкова ясни граници във взаимоотношенията ни. Няма илюзии, няма разбити сърца).

Ти не ме разбра....

Аз не казвам ДА СЕ ВЪРНЕШ ПРИ НЕЯ...,А КАЗВАМ ДА ПРОСТИШ! Просто забрави случилото се...,тя един ден ще разбере какво се е случило...2013 г, ще имаш съвместно съжителство...към септември....Надявам се да си щастлив....
НО И ПРОСТИ! В ДУШАТА СИ ГО НАПРАВИ! :) ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #23 -: Август 18, 2011, 12:28:54 am »

Темата е друга, но само да попитам - при точен аспект на Нептун / Юпитер / Хирон в натала - това дава ли силна интуиция?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Август 18, 2011, 12:43:51 am »
Таня, отворих тема.... ;D

И не мога да разбера , защо не отваряте теми...като имате въпроси? ::)

« Отговор #25 -: Август 18, 2011, 03:11:19 am »
През 2013 чак? Баси... Що се отнася до бившата - толкова ми е безразлична в момента, че даже и не мисля за нея, камо ли да се връщам на темата "аз простил ли съм наистина". Заветните думи "прощавам ти" й ги казах сигурно 3 пъти. Тя ако ще се осъзнава, ще го прави въз основа на изреченото, дали има нещо останало у мене или не, не мисля, че ще й повлияе някак, още повече, че не се занимавам с нея. Даже и да се осъзнае, ми е все тая, честно казано.
 Та... Може ли да ми кажеш това за часа, което те питах? Има ли разлика от 17:30 и каква е ако има?

« Отговор #26 -: Август 18, 2011, 09:11:53 am »
Искам да попитам :) когато правя прогресия - моя и партнъора ми в астрото да задавам ли конкретна дата (например 2015) или да броя градусите? Как се разбира за съвместното съжителство?  :-[

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #27 -: Август 18, 2011, 10:29:19 am »
Заветните думи "прощавам ти" й ги казах сигурно 3 пъти.

Прошката не се измерва в количество. Дори и 1000 пъти да кажеш, че прощаваш, но вътрешно да изпитваш яд (към себе си, нея, обстоятелствата). Първо започни от себе си. Прости на самия теб, че си и позволил да направи това и това, но не търси вината, приеми, че поради някаква причина, която ти можеш да откриеш, е трябвало да се случи така. Осъзнай какво е искал да те научи живота - уроците на живота първо наказват, после показват къде е грешката. Все пак, за да има проблем в дадена връзка са виновни най-малко двама - и не е редно да се прехвърля вината върху единия, тя е поделена по равно. Не е лесно да се научим да прощаваме още повече ако сме наранени по някакъв начин.  ;)
И недей да свързваш прошката с унижение :)

« Отговор #28 -: Август 18, 2011, 01:51:12 pm »
Да си призная честно, вече нищо не мисля по въпроса с тази жена. Както писах по-горе - толкова ми е безразлична, че никакви емоции не извиква в мене, все едно никога не съм я познавал. Прошката не я свързвам с унижение. Смятам, че ще е унижение, ако продължа да се занимавам с тая персона, камо ли пък да си мисля кое как е било и защо. И без това достатъчно ценно време от живота си й отделих, че да се връщам пак към мислите за нея. Каквото било, било.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #29 -: Август 18, 2011, 06:36:04 pm »
Да си призная честно, вече нищо не мисля по въпроса с тази жена. Както писах по-горе - толкова ми е безразлична, че никакви емоции не извиква в мене, все едно никога не съм я познавал. Прошката не я свързвам с унижение. Смятам, че ще е унижение, ако продължа да се занимавам с тая персона, камо ли пък да си мисля кое как е било и защо. И без това достатъчно ценно време от живота си й отделих, че да се връщам пак към мислите за нея. Каквото било, било.

точно де! никои не те кара да се връщаш или да изпитваш нещо към нея - ето защо малко по-горе писах да простиш първо на себе си, че си стигнал до тук - това е най-важното, но и най-трудното ;)