Здравей Гост

Късмета в наталната карта

• 65 Отговора
  • 15922 Прегледи
*

Неактивен Divna

• 277
Re: Късмета в наталната карта
« Отговор #15 -: Август 23, 2011, 07:52:01 pm »
По натал имам Уран в 5-ти в опизе на Юпитер и Венера.
Голям късмет никога не ме е гонил :(

Сега при съвпад на тр. Юпитер с нат. Венера в същевременна опозиция на същия с нат. Уран обраха апартамента ни. (повтарям се, сори!)
Юпи управлява 6-ти дом при мен.
Е да - луд късмет беше, че не заварих хубавците вкъщи, защото можеше да стане ... >:(

Т.е. опозицията в натала на дадените планети не е на ксъмет, така ли?  ;D
[/b]

Не мисля. При мен опозицията на тр. Юпитер с нат Уран ми донесе смяна на местоживеене. Заживях при приятеля ми, в много красив квартал, в страхотен апартамент.
Уран е У4, а Юпитер е У2. В радикса м/у двете планети няма връзка.

И при мен Юпитер управлява втори дом, а Уран 4-и, но при опозиция на транзитен Юпитер с натален Уран нищо не се случи. Можое би е имало и други транзити или прогресии при теб.

Zasegnata mi e natalnata Luna. По дирекции имам съвпад на дир. Слънце и Плутон с нат. Луна. В радикса ми Слънце и Плутон са в точен съвпад. Съвпадът дир. Слънце/Плутон - нат. Луна е в първи действаш дом. Имам 3 действащи планети - Слънце (огнен знак), Луна в първи дом, който както знаем е действащ, тъй като монданно се управлява от Марс. Тригера беше тр. Юпитер (огнен знак, който също изисква действие).

ПП: За да се случи нещо е необходимо планетите да не са "спящи", т.е. да идват от действенните домове 1,5 и 9. Или чисто и просто да са засегнати Слънце, Марс и Юпитер.  Това разбира се не е достатъчно, но поне ни уверява до някаква степен, че ще има събитие.  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Август 23, 2011, 07:55:32 pm »
ти си фен на тез двамцата Сатурн и Уран, ама че какво му трябва друго на човек, а  :13:, аз също много започнах да хи харесвам и двамата нищо, че привидно са противоположности - имат толкова общо, че....
семи-секстил бори ли се - тук май е да се работи здраво щото късмета идва внезапно, неочаквано, но не е лесно да се види ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #17 -: Август 23, 2011, 08:00:21 pm »

Сега при съвпад на тр. Юпитер с нат. Венера в същевременна опозиция на същия с нат. Уран обраха апартамента ни. (повтарям се, сори!)
Е да - луд късмет беше, че не заварих хубавците вкъщи, защото можеше да стане ... >:(

[/b]

Не мисля. При мен опозицията на тр. Юпитер с нат Уран ми донесе смяна на местоживеене. Заживях при приятеля ми, в много красив квартал, в страхотен апартамент.

И при мен Юпитер управлява втори дом, а Уран 4-и, но при опозиция на транзитен Юпитер с натален Уран нищо не се случи. Можое би е имало и други транзити или прогресии при теб.

Zasegnata mi e natalnata Luna. По дирекции имам съвпад на дир. Слънце и Плутон с нат. Луна. В радикса ми Слънце и Плутон са в точен съвпад. Съвпадът дир. Слънце/Плутон - нат. Луна е в първи действаш дом. Имам 3 действащи планети - Слънце (огнен знак), Луна в първи дом, който както знаем е действащ, тъй като монданно се управлява от Марс. Тригера беше тр. Юпитер (огнен знак, който също изисква действие).

ПП: За да се случи нещо е необходимо планетите да не са "спящи", т.е. да идват от действенните домове 1,5 и 9. Или чисто и просто да са засегнати Слънце, Марс и Юпитер.  Това разбира се не е достатъчно, но поне ни уверява до някаква степен, че ще има събитие.  :)

Тук вече съм съгласна с теб. При транзит на Юпитер върху наталната Луна започнах мащабен ремонта на жилището си  - ремонт на всичко плюс нови мебели!  Засега добре върви, да видим какво ще стане накрая.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Август 23, 2011, 08:03:48 pm »
Не искам ремонт...от този транзит.... ;D ;D... :91:...В момента е в/у луницата ми Юпитер...Дома е 6-ти...,но е почти на куспидата... ::)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #19 -: Август 23, 2011, 08:04:49 pm »

[/b]

Тук вече съм съгласна с теб. При транзит на Юпитер върху наталната Луна започнах мащабен ремонта на жилището си  - ремонт на всичко плюс нови мебели!  Засега добре върви, да видим какво ще стане накрая.

Този транзит е страхотен за забременяване също.  ;)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #20 -: Август 23, 2011, 08:07:46 pm »
Да се допълня, че Юпитер не винаги носи благинки. При опозицията му с нат. Луна и дирекционни Слънце и Плутон закъсах здравословно. Лекувах се почти месец с антибиотици.  ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #21 -: Август 23, 2011, 08:13:42 pm »
Не искам ремонт...от този транзит.... ;D ;D... :91:...В момента е в/у луницата ми Юпитер...Дома е 6-ти...,но е почти на куспидата... ::)

Може и просперитет в работата да е, зависи как ще се провяви. Аз така се надявах да стане при мен, за ремонта се дърпах упорито, въпреки че имаше належаща нужда, но събитията ме принудиха да го направя и Луната тук се прояви като традиционен управител на 4-и дом. За забременяване - може, ама аз нИ  ЩА, щот вече съм в напреднала младост!:)
« Последна редакция: Август 23, 2011, 08:19:50 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Август 23, 2011, 08:20:19 pm »
Pri men lunata upr. 8-mi.... ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #23 -: Август 23, 2011, 08:30:09 pm »

Може на чужди рИсурси да се радваш, да споделят блага с теб и на всеобщо одобрение да се наслаждаваш... или някое наследство да се появи....
При мен Луната е управител на 9-и дом, ходих на екскурзия в чужбина, на остров, това беше!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Август 23, 2011, 08:36:14 pm »

Може на чужди рИсурси да се радваш, да споделят блага с теб и на всеобщо одобрение да се наслаждаваш... или някое наследство да се появи....
При мен Луната е управител на 9-и дом, ходих на екскурзия в чужбина, на остров, това беше!:)

Имам длъжници.... ::)...Дебели.... ::) ??? Далиии...,няма да връщат.... ::) ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #25 -: Август 23, 2011, 08:47:24 pm »

Има индикации, дано си събереш дължимото! Нали и по ретро Мерк също е добро врме за събиране на дългове и изобщо за уреждане на стари отношения. Що не предприемеш нещо?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Август 23, 2011, 08:56:33 pm »

Има индикации, дано си събереш дължимото! Нали и по ретро Мерк също е добро врме за събиране на дългове и изобщо за уреждане на стари отношения. Що не предприемеш нещо?

Чакам един документ...стар.... ::) :(...Измъчих се...,ако утре или в други ден е в ръцете ми...,ще предприема действия.... :'( ???

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #27 -: Август 23, 2011, 09:05:19 pm »
Аз си спомням, че преди дни по лунациите ти се падаше стара тайна, свързана  с дома,  излязла наяве.  Едно нещо съм разбрала от звездите - те предоставят възможност, но действията ги предприемаме ние. Мога от сърце да ти пожелая успех и да уцелиш точния момент на действие. И после да споделиш какво е станало!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Август 23, 2011, 09:16:03 pm »
Аз си спомням, че преди дни по лунациите ти се падаше стара тайна, свързана  с дома,  излязла наяве.  Едно нещо съм разбрала от звездите - те предоставят възможност, но действията ги предприемаме ние. Мога от сърце да ти пожелая успех и да уцелиш точния момент на действие. И после да споделиш какво е станало!:)

:72:...ТОЧНО.... ;D
Миси... :-*

« Отговор #29 -: Август 24, 2011, 02:56:30 pm »
Относно късмета - мисля,че когато участва и слънцето е още по-голям.Разглеждайки карти на хора късметлии / визирам да се случват нещата сравнително лесно,да са на точното място и да улавят момента/ съм забелязала ,че много от тях имат съвпад на юпитер със слънце.Не отричам и участието на венера,но понякога същата може да даде доза мързел и чакане на "готово' :)