Здравей Гост

Плутон на кардиналните оси

• 31 Отговора
  • 8869 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Плутон на кардиналните оси
« Отговор #15 -: Август 24, 2011, 01:43:41 pm »
Марая, хората които четат сайто за астрология са едни и същи. Аз хубаво съм ти постнала изцепките другаде. Не си мисли, че ще замажеш нещата. Всичко ще излезе наяве. Ти къща нямаш, ти си псе и имаш колиба.

::) ::) Направо се изумявам...
Случайно видях как започна този "разговор" снощи и не мога да повярвам, че някой може да говори така... При това без никакъв повод...

Кое те изумява.... ;D ::)....Просто всичко беше добре планирано....  :(

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #16 -: Август 24, 2011, 02:17:55 pm »
Тази госпожичка Даалила ли е, не знам коя е, направо я съжалявам. За съжаление е от типа хора които се хранят когато обиждат, когато се заяждат, когато провокират. Не се възмущавам, защото не ме учудва това поведение, то сочи само един безпомощен, уплашен човек, на който целта в живота му е да провокира и обижда, търсейки за какво да се захване и осъзнавайки собственото си малодушие. Човек има право да погледне другия отгоре само когато му помага да стане. Дано това момиче се осъзнае.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Август 24, 2011, 02:31:25 pm »
Тази госпожичка Даалила ли е, не знам коя е, направо я съжалявам. За съжаление е от типа хора които се хранят когато обиждат, когато се заяждат, когато провокират. Не се възмущавам, защото не ме учудва това поведение, то сочи само един безпомощен, уплашен човек, на който целта в живота му е да провокира и обижда, търсейки за какво да се захване и осъзнавайки собственото си малодушие. Човек има право да погледне другия отгоре само когато му помага да стане. Дано това момиче се осъзнае.

Едва ли...,тя нахълта с гръм и трясък във форума....,опита се да каже , че тук е седянка...на втория си пост.... :)...Бях повече от толерантна...,направих няколко опита...,но снощи беше върха на айсберга....ЗАРАДИ ЛИПСАТА НА ВНИМАНИЕ КЪМ НАПРАВЕН ОТ НЕЯ ХОРАРЕН ВЪПРОС....ПРОчЕТОХ ЕТО ТОВА:
Явно съм невидима или поне на някой му се иска да е така. Или пък...ооо, забравих - аз не съм клиент. Защо тогава има тема за въпроси?...за да видят клиентите колко сме всеотдайни? За да се намери кой да ни обясни как сме светилото в астрологията? Не знам дали сте чували, но си има сайтове за реклами, медии, където също може да се рекламира...и с по-малко напън ще стане  ;D
А до тогава продължавайте с драматичните прогнози и кво беше..
.нека Бог да ни пази...ууу настръхнах, дали да не си поръчам консултация?  ;D ;D ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #18 -: Август 24, 2011, 02:38:18 pm »
Съжалявам, че хора като нея влизат във форумите за астрология с единствената цел да им се даде хем професионална, хем безплатна консултация. Друбни душички, които всичко на аванта искат в този живот. Жалко

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Август 24, 2011, 02:54:53 pm »
Съжалявам, че хора като нея влизат във форумите за астрология с единствената цел да им се даде хем професионална, хем безплатна консултация. Друбни душички, които всичко на аванта искат в този живот. Жалко

Те са много...по принцип...,но можеш ли да ги разпознаеш.... ??? ::)

Жалко...,защото м/у тях има много млади хора.....А с толкова злоба и жлъч не се живее.... ::) Но са нужни, защото дават място за изследване....И за мен наистина е поредното доказателство , колко тежък може да бъде един стелиум...не защото е стелиум..,а защото е ситуиран в 1-ви дом...Или дома е ОГРОМНО значение за изявата на планетния потенциал.... ???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #20 -: Август 24, 2011, 03:00:04 pm »
От значение са мисля и кои са планетите в стелиума...  Съвпад между някои от по-сериозните планети (тези при които няма много чувство за хумор :), в комбинация с напрегнат аспект...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Август 24, 2011, 03:10:27 pm »
От значение са мисля и кои са планетите в стелиума...  Съвпад между някои от по-сериозните планети (тези при които няма много чувство за хумор :), в комбинация с напрегнат аспект...

По принцип всеки стелиум според мен дава напрежение особено когато в него са включени противоположни енергии...
Чувството за хумур е невъзможно да бъде открито в един тежък стелиум , но за сметка на това си мисля...,че може да бъде открит един друг начин на разбиране и приемане...на работата в/у себе си....така , че да се надсмееш на стелиума....и да го накараш да работи за самия теб.... ::)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #22 -: Август 24, 2011, 03:35:13 pm »
 В момента тр. Плутон е в съвпад със СЛВ и прави квадратури със Слънцето и натален Плутон + опозиция със Сатурн,  мисля Егото ми се е покрило, отношенията ми с хората са меко казано странни, от човек който обича да общува с колкото повече хора толкова по-добре, сега не ми се излиза от вкъщи. Да си призная установих, че се чувствам прекрасно сама със себе си, което малко ме плаши. Сдобих се и с усещането, че ме вълнуват само нещата които се случват вътре в мен а не около мен. Има още път да върви Плутон докато стигне IC  и нагази в 4 дом, и знака няма да сменя скоро явно му е добре в Козирог  :)
Ще поживеем, ще видим  ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #23 -: Август 24, 2011, 03:44:19 pm »
В годината, в която соларния АСЦ съвпадна с натален Плутон в Скорпион, 7-ми дом, почина баща ми. Същата година и транзитен Сатурн пресече АСЦ-та. Когато Плутон направи съвпад с МЦ и същевременно квадратура с Луната, предприех кардинални промени в работата и една интимна връзка приключи.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #24 -: Август 24, 2011, 03:48:57 pm »

По принцип всеки стелиум според мен дава напрежение особено когато в него са включени противоположни енергии...
Чувството за хумур е невъзможно да бъде открито в един тежък стелиум , но за сметка на това си мисля...,че може да бъде открит един друг начин на разбиране и приемане...на работата в/у себе си....така , че да се надсмееш на стелиума....и да го накараш да работи за самия теб.... ::)

ами не знам.. аз съм доволна от моя огромен стелиум, нямам проблеми с него, той е моята гордост ;)
не знам дали обаче няма някой ден да превъртя, това не мога да кажа със сигурност..  ;D
« Последна редакция: Август 24, 2011, 04:02:20 pm от Antena »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #25 -: Август 24, 2011, 03:52:13 pm »
В годината, в която соларния АСЦ съвпадна с натален Плутон в Скорпион, 7-ми дом, почина баща ми. Същата година и транзитен Сатурн пресече АСЦ-та. Когато Плутон направи съвпад с МЦ и същевременно квадратура с Луната, предприех кардинални промени в работата и една интимна връзка приключи.

интересно, че е бил намесен 7-ми дом..

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #26 -: Август 24, 2011, 03:59:39 pm »

интересно, че е бил намесен 7-ми дом..
Тайните врагове... След като почина баща ми наистина видях, кои са ми били тайни врагове - такива интриги и борби за наследство от страна на роднини.. Отвратена съм!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Август 24, 2011, 04:18:22 pm »

ами не знам.. аз съм доволна от моя огромен стелиум, нямам проблеми с него, той е моята гордост ;)
не знам дали обаче няма някой ден да превъртя, това не мога да кажа със сигурност..
;D

Twoq stelium не ангажира ЕГО-то ти..., а един друг дом- 8-ми.... ;)

« Отговор #28 -: Август 27, 2011, 07:51:51 pm »
Аз има стилиум в Скорп .и кво като ми е криво или съм решила че не съм получила" полагаемата" ми се безплатна услуга трябва да обиждам и да се заяждам ли?
Не е виновен стилиума а простотията .На всеки се е случвало да спори с някой за нещо си .В дебатите и споровете се ражда истината (в повечето случаи)
От няколко дена размишлявам по един въпрос и ето днес виждам този случай тук.Абе има ли астрологично обяснение защо някои хора смятат че нещо си им се полага ей така по рождение или заради великите им особи?Не защото са го заслужили,или са си платили или просто са помолили ?Що за арогантно и просто говедо може да си въобразява такова нещо не мога да си дам аз лично никакво обяснение.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Август 27, 2011, 08:40:31 pm »
Аз има стилиум в Скорп .и кво като ми е криво или съм решила че не съм получила" полагаемата" ми се безплатна услуга трябва да обиждам и да се заяждам ли?
Не е виновен стилиума а простотията .На всеки се е случвало да спори с някой за нещо си .В дебатите и споровете се ражда истината (в повечето случаи)
От няколко дена размишлявам по един въпрос и ето днес виждам този случай тук.Абе има ли астрологично обяснение защо някои хора смятат че нещо си им се полага ей така по рождение или заради великите им особи?Не защото са го заслужили,или са си платили или просто са помолили ?Що за арогантно и просто говедо може да си въобразява такова нещо не мога да си дам аз лично никакво обяснение.

Хора...., не разбирате ли , че разликата м/у стелиум в скорпион , везни и козирог е от небето до земята.... ;D

Нещо трябваше да гледам в картата ти...Подсети ме на лични , за да ти пиша утре.... ;)