Здравей Гост

Професия и астрологичен избор

• 52 Отговора
  • 8868 Прегледи
Re: Професия и астрологичен избор
« Отговор #30 -: Август 30, 2011, 04:25:27 pm »
Точно в целта  ;D Туризъм, чужди езици, чужденци....как обичам само да пътувам  8)
Хм..студено,студено, много по-лесно е, не се напрягай  :P избрах си го съвсем целенасочено от самото начало, т.е. няма случаен момент, но другото нещо, с което много ми се занимаваше беше медицината, само че се отказах принудена от обстоятелствата..
Бях чела , че определяща е най-близко стоящата планета до Мц. При мен има връзка между Д2 и Д10, качвам картата, какво според вас работя....намирам я за много буквална  ;)
Мисля, че работиш в колектив с други хора, някакви консултации  ::) Нещо свързано с право  ::)
Туризъм, чужди езици, преподавателска дейност  ::)  ;D

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #31 -: Август 30, 2011, 04:30:29 pm »
Ето една карта - какво работи човека:

Ето още едни такъв - може да се търсят сходствата!

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #32 -: Август 30, 2011, 04:41:24 pm »
Точно в целта  ;D Туризъм, чужди езици, чужденци....как обичам само да пътувам  8)
Хм..студено,студено, много по-лесно е, не се напрягай  :P избрах си го съвсем целенасочено от самото начало, т.е. няма случаен момент, но другото нещо, с което много ми се занимаваше беше медицината, само че се отказах принудена от обстоятелствата..
Бях чела , че определяща е най-близко стоящата планета до Мц. При мен има връзка между Д2 и Д10, качвам картата, какво според вас работя....намирам я за много буквална  ;)
Мисля, че работиш в колектив с други хора, някакви консултации  ::) Нещо свързано с право  ::)
Венера ти управлява 6-ти дом и е в Близнаци - трябваше по-рано да се сетя  ;D

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #33 -: Август 30, 2011, 04:54:01 pm »
А Венера в 12 дом и везни? Що пак туризъм и пътувания?

« Отговор #34 -: Август 30, 2011, 05:00:36 pm »
Имаш възможност да направиш заведение за хранене..., ресторант , бистро....Имаш добър глас и певчески талант...,имаш усет към цветовете , би могла да консултираш...Умееш да стигаш до хората..., доста си емоционална....Това мисля  са ти талантите....
 :-*
Благодаря  :-* Всичко е така, както го казваш... Друг е въпроса, че искам да работя с хора, да вложа тази емоционалност в нещо практично... Между другото много обичам животните ( сигурно заради Луната в Дева в квадратура с Нептун ). Ако живеех в Щатите например, 100% щях да работя в някой приют за животни  :)
    Любовта към животните според мен идва по-скоро от асцендента в Риби от колкото от Луната в Дева.Имам четирима познати с този асцендент и всичките са луди по животните.Единя човек ми е племенницата.Току донесе някое бездомно животинче от улицата.Добре,че живеят в къща.Много е добричка и жалостива.
  При тримата ми познати Нептун се пада в 10-ти дом близо до МЦ.Племенницата работи в момента на бензиностанция(Нептун се свързва с петрола) и учи в химческия.Втората ми позната рисува страхотно и учи в художествената академия.Иска да се занимава с мода и помежду другото си изкарва по някой лев отгоре като прави татуировки.На  третата ръботата пак е свързана с рисуване и дизайн и се увлича от фотография.
   Риби е знака който се свързва с любов към животните като цяло.Стрелеца е друг знак ,който го свързват с животните,но по-конкретно с любов към конете и кучетата(Юпито нали се води втори управител на Риби)
   Забравих да спомена една комшийка от нашия блок със Слънце в Риби.Не й знам картата,но комшиите на нейният етаж са пропищели от лай на кучета и мяукане на котки.Не знам колко гледа в къщи,но са много и преди да си ги прибере котките в къщи през зимата като ги хранеше  пред блока си ги слагаше в пазвата да ги топли .

« Отговор #35 -: Август 30, 2011, 05:22:58 pm »
За мен основният "виновник" си е Юпитер на Мц и К2 в стрелец..
Венера ти управлява 6-ти дом и е в Близнаци - трябваше по-рано да се сетя  ;D

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #36 -: Август 30, 2011, 06:57:19 pm »
Имам въпрос към всички според вас с тази карта каква професия би трябвало да избера ,защото вече съм на 29 години и до сега съм била-продавачка,секретарка,сервитьорка,аранжор,куриер,фотограф,художник а сега ще започвам да уча и за козметик ??? отдава ми се и медицина-малко луда история ,но вече не  зная "Каква ще стана като порасна" ::) ;D

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #37 -: Септември 19, 2011, 02:53:54 pm »
Много интересно в която и тема да пиша ,продължение няма ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #38 -: Септември 19, 2011, 02:58:01 pm »

не е лично. на мен тези дни едвам време да се обърна ми остава... а и леко се въздържам да надзъртам из разни карти, защото ми е прекалено афектиран период  ::)... май, май около 9 месеца ще е така

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #39 -: Септември 19, 2011, 03:01:11 pm »

не е лично. на мен тези дни едвам време да се обърна ми остава... а и леко се въздържам да надзъртам из разни карти, защото ми е прекалено афектиран период  ::)... май, май около 9 месеца ще е така
това 9 месеца малко звучи като бебе
 ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #40 -: Септември 19, 2011, 03:12:55 pm »

;D

неее толкова му трябва на чичко Сатурн да отпусне болезнена точка - преди да захапе друго хаха ;D

« Отговор #41 -: Септември 19, 2011, 03:16:33 pm »
или Марс в Дева се е активирал  ;D

;D

неее толкова му трябва на чичко Сатурн да отпусне болезнена точка - преди да захапе друго хаха ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #42 -: Септември 19, 2011, 03:25:19 pm »
         Според вас маркетингът по коя планета го определяме - аз си мисля Меркурий, други предположения?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #43 -: Септември 19, 2011, 03:30:13 pm »
Цитат
или Марс в Дева се е активирал
аха яко учене ... бач и какво ли не ... абе при мен е така дъъъъълги периоди на затишие след това от всичко по много... и после как да се спазва астро-съвета "да се концентрирам"?

Маркетинг - Меркурий, но и Сатурн - все пак тук се иска много анализи, статистики, прогнози... разбира се и усет (Луна) и силна интуиция ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #44 -: Септември 19, 2011, 04:03:51 pm »
Цитат
или Марс в Дева се е активирал
аха яко учене ... бач и какво ли не ... абе при мен е така дъъъъълги периоди на затишие след това от всичко по много... и после как да се спазва астро-съвета "да се концентрирам"?

Маркетинг - Меркурий, но и Сатурн - все пак тук се иска много анализи, статистики, прогнози... разбира се и усет (Луна) и силна интуиция ;)

Бе сериозни анализи и статистики не се искат, вярвай ми  ;) Виж, тя Луната си е ключова по дефоут за много професии и за развитие като цяло  ;D