Имаш възможност да направиш заведение за хранене..., ресторант , бистро....Имаш добър глас и певчески талант...,имаш усет към цветовете , би могла да консултираш...Умееш да стигаш до хората..., доста си емоционална....Това мисля са ти талантите....

Благодаря
Всичко е така, както го казваш... Друг е въпроса, че искам да работя с хора, да вложа тази емоционалност в нещо практично... Между другото много обичам животните ( сигурно заради Луната в Дева в квадратура с Нептун ). Ако живеех в Щатите например, 100% щях да работя в някой приют за животни 
Любовта към животните според мен идва по-скоро от асцендента в Риби от колкото от Луната в Дева.Имам четирима познати с този асцендент и всичките са луди по животните.Единя човек ми е племенницата.Току донесе някое бездомно животинче от улицата.Добре,че живеят в къща.Много е добричка и жалостива.
При тримата ми познати Нептун се пада в 10-ти дом близо до МЦ.Племенницата работи в момента на бензиностанция(Нептун се свързва с петрола) и учи в химческия.Втората ми позната рисува страхотно и учи в художествената академия.Иска да се занимава с мода и помежду другото си изкарва по някой лев отгоре като прави татуировки.На третата ръботата пак е свързана с рисуване и дизайн и се увлича от фотография.
Риби е знака който се свързва с любов към животните като цяло.Стрелеца е друг знак ,който го свързват с животните,но по-конкретно с любов към конете и кучетата(Юпито нали се води втори управител на Риби)
Забравих да спомена една комшийка от нашия блок със Слънце в Риби.Не й знам картата,но комшиите на нейният етаж са пропищели от лай на кучета и мяукане на котки.Не знам колко гледа в къщи,но са много и преди да си ги прибере котките в къщи през зимата като ги хранеше пред блока си ги слагаше в пазвата да ги топли .