Здравей Гост

Аспектите на забранените връзки- Чара на извънбрачната любов

• 70 Отговора
  • 12533 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Много готино се наприказвате - изкефихте ме, но не разбрах туй за бившия според вас важи ли? Питам, защото имам подозрения, че е склонен да се самозаблуждава.

Оффф...,дай картата и кажи точно какво те интересува за бившия.... ;D :P

аз имах такава връзка - при тр.Нептун каре с  нат.Сатурн/У7/

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Ииии...колко дълго продължи... ::)

*

Неактивен virgo

• 101
Оффф, защо?! >:(
 Много ли съм..?!
Интересува ме дали имаме бъдеще, защото ми писна от колебанията ми.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Оффф, защо?! >:(
 Много ли съм..?!
Интересува ме дали имаме бъдеще, защото ми писна от колебанията ми.

При всички положения имате бъдеще... ;D...Колебаеш се защото не си сигурна...,а на него така му харесва ...да си Гинко пружинко... ;D :P...Виж какви транзити имаш към 5-ти дом...,към 7-ми дом...,към 10-ти дом.Виж къде е ПР.Луна?.....

Около година,но си беше пълна заблуда от моя страна........човека просто се възползва от моето ? благоразположение и емоционален хаос :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Около година,но си беше пълна заблуда от моя страна........човека просто се възползва от моето ? благоразположение и емоционален хаос :(

Лесно ли приключи? ??? Емоционалния хаос го отдаваш на този аспект!- така ли да разбирам?! ::)
Къде беше по това време ПР.Луна? ::)

*

Неактивен virgo

• 101
Ама не му вярвам!
какво е ПР.?

И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....

Трудно се открива диагнозата при такъв транзит...

Хаоса беше,че взех да се замислям за развод........ и имах нужда да се почуствам жена,харесвана....погребах майка ми и просто си харесах този мъж.......така около 1 година имахме сексуални отношения ;)Връзката приключи,когато се разведох/той се изплаши ;D/......това е
Пр. Луна е на К9 - сключва секстили с луна и марс,но е все пак във водолей :)Явно съм имала нужда от освобождаване :)

Лесно ли приключи? ??? Емоционалния хаос го отдаваш на този аспект!- така ли да разбирам?! ::)
Къде беше по това време ПР.Луна? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ха...Пр.Луна във водолей.... ::) Все пак е водолей казваш... ;D На мен ми предстои там ПР.Новолуние...Лелееее...каква ли ще е картинката? ::)

Трудно се открива диагнозата при такъв транзит...
Искам да те питам нещо много важно за мен - възможно ли е при този транзит да се сгреши диагноза?Аз съм сигурна,че е грешна........но имам епикриза.Говоря за абсолютен точен квадрат на Сатурн к ъм Нептун

Ха...Пр.Луна във водолей.... ::) Все пак е водолей казваш... ;D На мен ми предстои там ПР.Новолуние...Лелееее...каква ли ще е картинката? ::)
Мисля,че ще имаш потребност да правиш импулсивни,възбуждащи и неконвенционални неща-поне така беше при мен -е.сигурно има значение и дома ,но водолея е доста силен и мисля,че ще го почустваш :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мисля,че ще имаш потребност да правиш импулсивни,възбуждащи и неконвенционални неща-поне така беше при мен -е.сигурно има значение и дома ,но водолея е доста силен и мисля,че ще го почустваш :)

При мен дома е втори... ::)