Здравей Гост

Безбрачието в хороскопа

• 53 Отговора
  • 9570 Прегледи
*

issidorra

Безбрачието в хороскопа
« -: Септември 03, 2011, 02:19:35 pm »
Кои аспекти и констелации според вас водят до липса на брак? Макра че в днешно време доста хора си живеят на семейни начела, без да считат за необходимо да узаконяват връзката си. В нета има доста информация по въпроса, но ми се иска да прочета и вашето мнение като хора, имащо богат опит с реални натални карти.
« Последна редакция: Септември 03, 2011, 02:22:22 pm от issidorra »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Безбрачието в хороскопа
« Отговор #1 -: Септември 03, 2011, 02:21:52 pm »
Поздравления за темата.... :-*

Гледаме 5-ти , 7-ми , 9-ти , 10-ти....домове.Диспозитори на куспидите , планетите в домовете...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Септември 03, 2011, 02:36:02 pm »
 ;D аз съм класически пример... не мисля, че ще подпиша скоро.
имам дете, живеем все още (не за дълго) на семейни начела... хи-хи сигурно ако реша да се омъжвам може да е за някои приятел или б. партньор  ::)

*

issidorra

« Отговор #3 -: Септември 03, 2011, 02:36:16 pm »
Имам една много показателна карта под ръка, но ще я кача в понеделник, за да съм 100%  сигурна за часа на раждане.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Септември 03, 2011, 02:38:17 pm »
качвай, качвай ;)

*

issidorra

« Отговор #5 -: Септември 03, 2011, 02:39:18 pm »
5, 7, 10 дом разбирам, но защо и 9?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Септември 03, 2011, 02:40:21 pm »
5, 7, 10 дом разбирам, но защо и 9?

9-ти е узаконяването на връзката...

*

issidorra

« Отговор #7 -: Септември 03, 2011, 02:41:53 pm »
Юпитер... разбрах, благодаря много  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Септември 03, 2011, 02:45:54 pm »

За нищо.... ;)
От тези домове , можем да разберем какво и как ще се случи в брака...дали ще бъде узаконен..,колко ще продължи, какъв ще бъде....

Изидора, какво стана с приятелката ти? ::)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #9 -: Септември 03, 2011, 02:57:34 pm »
Ето някой от характерните аспекти в радикса, които говорят за отказ от озаконяване на съвместния партньорски живот:
1. При напрегнат аспект на Юпитер с Меркурий (проблеми с договорите).
2. Напрегнати аспекти между У9, У7 и У3.
3. Уран в 7ми дом (отричане на статуковото).
4. К7 във Водолей.
5.Наличието на квадратура между Слънце/Луна (образа за семейството).
Мисля също, но не съм все още сигурна на 100%, че напрегнат аспект между Сатурн и управителя на 9 дом също би довел до проблеми на сключването на какъвто и да е договор, в това число и семейния.

*

issidorra

« Отговор #10 -: Септември 03, 2011, 02:58:36 pm »
Не издържах, разбрах за часа, качвам картата, много е показателна, нали, Сатурн в 7 дом, опозиция между У 7 и У 9, свободолюбив Стрелец, който въобще не се тревожи, че до момента няма сключен брак, но искам да ви кажа, че момичето се  е научило да търси щастието вътре в себе си, шапка и свалям за което.
Марая, изчакваме още няколко дни, за да е сигурен резултатът от теста за бременност, но тя самата се чувства много зле, само плаче и си мисли, че е престъпница, защото може да и се наложи да направи аборт (фактът, че е медицински не я успокоява ни най-малко), когато имам новини, ще споделя.

« Отговор #11 -: Септември 03, 2011, 03:01:01 pm »
Такааа, я да видим сега :) ПОнеже 5ти, 7ми и 10ти дом са празни - гледам управителите им. 5ти дом- Козирог, Водолей, управителите са Сатурн - 2ри, Везни, Уран- 3ти -Стрелец. 7ми дом в Риби и Овен, управители, Нептун - 4ти- Стрелец, Марс- 12 - Дева. 9ти дом - Телец, Близнаци,  зает е от Хирон в Телец, управители Венера - 4ти, Козирог, Меркурий - 3ти, в Скорпион. 10ти дом, в Близнаци и Рак, ЛУна в 12ти в Дева, Меркурий - 3ти в Скорпион. Безбрачна ли съм?

*

issidorra

« Отговор #12 -: Септември 03, 2011, 03:01:46 pm »

За нищо.... ;)
От тези домове , можем да разберем какво и как ще се случи в брака...дали ще бъде узаконен..,колко ще продължи, какъв ще бъде....

Е, то това си е вече висш пилотаж в астрологията  8)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #13 -: Септември 03, 2011, 03:08:24 pm »
Изидора, картата, която си поставила затвръждава наблюденията ми за Сатурн в напрегнат аспект с управителя на 9ти дом. В случая Сатурн в опозиция Слънце, при все, че аспекта е и на партньорската ос 1/7.  :-[

*

issidorra

« Отговор #14 -: Септември 03, 2011, 03:12:46 pm »
Да, аз ви казах, че си е класика в жанра тази карта, но най-старнното за мен е, че момичето, тоест жената не се е стреснала и си живурка, да не дърпам дявола за опашката, защото не знам мен какво ме чака, но ако бях на нейно място, да съм пропищяла 100 пъти до сега, може да ви е смешно, но не мога да си представя, че един ден няма да имам семейство с деца, но спирам да говоря, за да не проектирам бъдещи негативни по мие мнение събития.