Здравей Гост

Слънчеви Скорпиони

• 23 Отговора
  • 4719 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Слънчеви Скорпиони
« Отговор #15 -: Октомври 29, 2011, 04:23:30 pm »
 ;D сигурно е от Юпитер в скорпи и луната в риби, но не мога да повярвам колко пиша за толкова непознати скорпиончета ;), моята истина е, че не си спомням някога някои с това слънце да постъпил нечестно, некоректно или да си е позволил да напада.... без причина :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Октомври 29, 2011, 04:25:56 pm »
Мерк - в 6-ия градус на Скорпиона, Слънцето - в 9-ия.

А при другите?...
Има ли фазов меркурий?...

Имам познати с Мерк във Везни, също така и в Стрелец - все са си мнителни...

Мдааа...,дали обаче няма да има някакво основно значение и Луната... ::) Разсъждавам на глас , ще замоля и всички Вас да пробвате и да помислите... ::)

хъмм Луната е мнителна ако става въпрос за чувства?, а Меркурий за всичко останало ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #17 -: Октомври 29, 2011, 04:33:15 pm »
Мен лично ме спасява Луната в Телец, добре, че е тя. Действайки като Скорпион в млада възраст, направих толкова грешки, че едва сега започвам да се отървавам от последствията им. Скорпионите са едни от най-непредсказуемите хора, мислиш си, че ги познаваш, а всъщност не е така. С изключителни съпротивителни сили, наистина изключителни,  вчера може да си били полумъртви, а на следващия ден да изглеждат цветущо. С лека ръка изгарят всичси мостове зад себе си.Ако трябва да си избирам коя зодия да съм, никога не бих избрала Скорпион, не случайно това е времето от годината, когато всичко умира и  семената са дълбоксо в земята.Може би Стрелец, Телец или Козирог, най-вече СТрелец, възхищавам се на оптимизма им, добре, че МАРС МИ Е ТАМ, ДА СПАСЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО.:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Октомври 29, 2011, 04:37:27 pm »
Мен лично ме спасява Луната в Телец, добре, че е тя. Действайки като Скорпион в млада възраст, направих толкова грешки, че едва сега започвам да се отървавам от последствията им. Скорпионите са едни от най-непредсказуемите хора, мислиш си, че ги познаваш, а всъщност не е така. С изключителни съпротивителни сили, наистина изключителни,  вчера може да си били полумъртви, а на следващия ден да изглеждат цветущо. С лека ръка изгарят всичси мостове зад себе си.Ако трябва да си избирам коя зодия да съм, никога не бих избрала Скорпион, не случайно това е времето от годината, когато всичко умира и  семената са дълбоксо в земята.Може би Стрелец, Телец или Козирог, най-вече СТрелец, възхищавам се на оптимизма им, добре, че МАРС МИ Е ТАМ, ДА СПАСЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО.:)

Аз имам АСЦ скорпион..и то в последния градус...В съвпад с Толиман...Целия 1-ви дом е стрелец...Мъжете в живота ми , за които си спомням са скорпиони...И всички до един са били просто Мъже.... :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #19 -: Октомври 29, 2011, 04:39:37 pm »
Мъжът Скорпион не дава сигурност, той дава тръпка, емоция, страст, но деца не се гледат с такъв човек. Той иска да си сама негова, а той да е на целия свят, ене става така. Виж, въздушните зодии не сата - те искат свобода, но и дават такава.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Октомври 29, 2011, 04:42:35 pm »
Мъжът Скорпион не дава сигурност, той дава тръпка, емоция, страст, но деца не се гледат с такъв човек. Той иска да си сама негова, а той да е на целия свят, ене става така. Виж, въздушните зодии не сата - те искат свобода, но и дават такава.

Оооо...,искат..искат..На мен обаче скорпион болка не ми е донесъл..,не ме е лъгал...,не ми е изневерил... ::)..Дори и да го е правил..,никога не ми е дал повод...,никога не съм се съмнявала....

За въздушните...не знам...Имам връзка..която е доста сериозна с представител на въздушен знак...и да имам много свобода в нея...дори свободия... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Октомври 29, 2011, 04:47:35 pm »
няма знак, които да е само положителен или само отрицателен, същото важи за всеки един елемент от наталната карта - според мен това е избора да решим как ще го използваме  ;) това е свободната ни воля, не толкова самите събития - дали ще намерим поуката и мъдростта, дали ще израстем или ще тръгнем по лошия път.

наистина скорпионите са велики в трансформациите си. много сте издръжливи (и как няма пустинята не е лесно място за живеене ;) ). но пък в някои отношения сте много устойчиви може би само колегите козирози са толкова неотменно верни на идеалите си ;) и до толкова гонят целите си. наистина по времето на скорпион всичко умира, но не е напразно, падналите листа например имат задача да пазят топлината, да покриват младите треви. Света се подготвя за новия живот от рано, трансформира се, събира сили за тежките зимни дни, умее да улови и последните слънчеви лъчи, които все още топлят. Краят е просто подготовка за началото.

Може би точно заради това, че няма еднакви скорпиони, няма еднакви периоди при тях е причината да не ги познаваме ;). За скорпионите се чуват митове, но нищо сигурно. Слухове, които утре вече не са верни.

сетих се и за отношението ви към предателството, леле, ако усетите, че някои ви е предал тежко му, но дори и да не е често се правят проверки ;)

хубавото на Стрелеца е, че дори и в най-лошите дни може да изкара един оптимизъм.... но понякога малко безсмислен - може би точно това е причината скорпиони и стрелци да са приятели (огледайте се има много такива).  :-*

всеки прави своите грешки на младини :( и рано или късно си плаща за тях.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #22 -: Октомври 29, 2011, 04:48:12 pm »
С един скорпион само съм имала вземане-даване - брак и дете, не искм да повтарям.:) Вече съм на години, нещо по-лежерно ме радва сега, Телците май най ме радват, нали и Лунта ми е там - музика, какво да кажа повече. Секса е секс, глезенето е глезене, лукса е лукс.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #23 -: Октомври 30, 2011, 09:37:44 am »
  Мисля, че Скорпионите са влюбени в самата любов. Те най-добре може би знаят, че секс и любов вървят заедно. В тях винаги гори огън, вътрешен , ровят се надълбоко ,защото знаят корена на нещата. Както казва Ася , помнят като слонове  и доброто и  лошото. Непрекъснато е  вулкан от мисли. Един Скорпион може да влезе през портите на ада, като в сладкарница. Винаги съм ги уважавала и съм имала някъкъв  респект към тях. Но това е обяснимо , защото техните Слънца, съвпадат с Меркурий и Нептун при мен. А и остта ми 2/8 е подчертана. Пълно с Мидпойнти и Астероиди.

Ако си им истински приятел, са последните които ще напуснат кораба, ако си им враг , те просто знаят, че Всевишният, ще нареди нещата по- добре от тях.

Има и отмъстителни Скорпиони, но и те успяват да се трансформират така , както друг Слънцев знак не знам дали го може. ::)

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.