Здравей Гост

Куспидата на 5-ти дом , управители , аспекти , транзити , събития

• 45 Отговора
  • 11167 Прегледи
В момента уран ,управител на 7ми,ми е в опозиция на плутон управител на 5ти ???
Какво може да се случи например?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Възможна е внвзапна среща с бъдещия съпруг....както и развод/раздяла/...

Благодаря ти.
тъй като това е дълъг период,при кой път на опозицията може да се случи събитие? при последния ли?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Благодаря ти.
тъй като това е дълъг период,при кой път на опозицията може да се случи събитие? при последния ли?

Всеки дом има няколко сФери.... 1/3 са материалните въпроси...2/3 са емоционалните 3/3 са духовните....
Важно е и какъв е субдиспозитора на декадата през която транзитира и която аспектира планетата...
Не е задължително да се отрази на всички нива...,но при мен винаги въздейства и на трите... ;D

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
Венера,управител на 5 дом в момента е в съвпад с натален Юпитер в 2 дом и прави тригон с натални Луна и Плутон.Как да тълкувам в случая?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Венера,управител на 5 дом в момента е в съвпад с натален Юпитер в 2 дом и прави тригон с натални Луна и Плутон.Как да тълкувам в случая?

Венера е бърза планета...,приятни преживявания....

Транзитен Уран съвпад К5 какво ли може да провокира? В натала е в секстил с У5. По времето на точния съвпад транзитен Юпитер ще съвпадне с Дсц  ???
« Последна редакция: Декември 25, 2011, 04:53:04 pm от sunflower »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзитен Уран съвпад К5 какво ли може да провокира? В натала е в секстил с У5. По времето на точния съвпад транзитен Юпитер ще съвпадне с Дсц  ???

Внезапна любов...,която може да завърши с узаконяване на връзката... :)

В момента Дирекционен юпитер ми седи точно върху У5 - венера и............нищо.Надявах се да го усетя този съвпад положително ,ама  ьок.......

При тригон на прогресивна луна към купсида 5 - много приятна екскурзийка в чужбина

Благодаря Марая

« Последна редакция: Януари 10, 2012, 12:31:46 pm от sunflower »

В момента Дирекционен юпитер ми седи точно върху У5 - венера и............нищо.Надявах се да го усетя този съвпад положително ,ама  ьок.......
Natalia,айде малко по-оптимистично,моля те,празник е  :-* Нали знаеш,че дирекциите траят около година. Пожелавам ти някой хубав транзит да ти отключи дирекцията  ;) Весела Коледа  :)

изобщо не бях обърнала внимание на този аспект до момента, в който видях темата тук, а с този коментар Марая ме хвърли в смут и доста позабавлява   :P все пак предвид положението сега ми се струва малко вероятно..по какъв друг начин може да се разгледа...развод? макар че не ми се ще да насочвам мислите си в тази насока, но все пак Уран...при мен Уран е в точен съвпад с Асц...

При мен К5 е в Дева с управител Мерк. в Рак във 2 ри дом. Най-значимият аспект досега за мен беше съвпада на Сатурн с К5- запознах се и започнах връзка с по-възрасен от мен мъж от който останах доста разочарована. 
Скоро очаквам тр. Плутон да опоз. Мерк. Мисля, че ще имам значими събития, защото Меррк, освен 5 ти управлява и Асц... въпросът е какви ли ще бъдат  ?!?!?!? ;D ;D ;D
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен tanya

• 917
При мен К5 е в Рак, Луната ми е в Дева, 7-ми дом и точно сега ретрогардния Марс е в съвпад с Луната. Неразбирателства с партньора - много буквално. Чудя се само, когато Марс стане директен дали ще има промяна в ситуацията?