Честит имен ден на именяците...

Гледам, актуална е тамата за болките в гърба...
Съгласна съм за Йогата, но има нещо много по-съществено. Аз преди време много страдах от болки в гърба, докато един ден един просветен човек ми отвори очите.След което започнах да се самонаблюдавам и разбрах че е така.
Болките в гърба се явяват, в следсвие преразход на енергия. Раздвижването на гръбнака с упражнения облекчава, но не отървава от това. Йогите споменават болката в гърба като признак на остаряване / загуба на енергията /
Ние чрез астрологията може лесно, гледайки си рожденните аспекти да открием къде изтича жизнената ни енергия, дали в много работа, дали в трудни отношения или прекаляване със удоволствята, както и склоността ни да си даваме почивка от емоции.
Осъзнаването на основния закон, че енергията лесно се трансформира от един вид в друг, както и че с източването ѝ от нас скъсяваме дължината на годините си и създаваме условия за неправилно функциониране на организма си, би ни накарало да ценим основния енергиен заряд даден ни по рождение.
Свободната и чиста енергия в нас, означава дълголетие, физическа красота / изразена чрез излъчването ни / и здравословен комфорт в собственото ни тяло.